Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Agar prasek 10 g

Nalezeno:    2422 produktů

Agar prášek 10 g BIO AMYLON

Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny. Agar je bez chuti a bez zápachu a funguje výborně. Vyrábí se z mořských řas, neobsahuje lepek. Od českého výrobce, v biokvalitě.

BIOVEGAN Agar prášek 30 g BIO

Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny. Agar je bez chuti a bez zápachu a funguje výborně. Vyrábí se z mořských řas. Vyzkoušejte agar v biokvalitě.

BIOVEGAN Agar prášek 100 g BIO

Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny. Agar je bez chuti a bez zápachu a funguje výborně. Vyrábí se z mořských řas. Vyzkoušejte agar v biokvalitě.

CakeSupplies Agar Agar 50 g

Agar je přírodní rostlinný produkt, který slouží jako adekvátní náhrada želatiny, neobsahuje složky zvířecího původu proto je vhodný pro vegany. Želírovací přípravek Agar z mořských řas je vhodný na povrch zákusků i do aspiků, želírování ovoce a mnoho dalšího. Má silnější vazbu než klasická želatina proto stačí pouze 8 g prášku na 1 l vody.

Natural agar agar 10g

Natural agar agar 10 g Agar je hojně používaným zahušťovadlem, především v asijské kuchyni. Vyrábí ze z mořských řas a jak už tomu bývá, mořské řasy jsou plné antioxidantů a vitamínů. Jak se dá agar použít? Jako náhrada klasické želatiny, k přípravě zmrzlinových pohárů, zavařenin, marmelád, nebo ovocných past. Alergeny: produkt neobsahuje žádné alergeny. Složení: 100 % agar.  Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %...

Amylon, a.s. AGAR 10 G BIO AMYLON

Bio agar je přírodní prášková varianta klasické želatiny. Má bohaté využití v kuchyni jak na sladko, tak i na slano. Používá se jako ztužovadlo do krémů, polev, pudingů, na dortové a koláčové želé a na přípravu aspiků. 1 balení agaru (10 g) je na cca 1 l tekutiny. Bezlepkový, vegan.

ChilliDoctor Habanero prášek 10 g

Habanero prášek 10 g Když se řekne ideální chilli… Papričky Habanero v sobě spojují vše, co si u dobrého chilli přejete. Jsou vysoce pálivé, takže vás rozhodně neochudí o ten pravý a poctivý hřejivý pocit, mají specifickou chuť s tóny tropického ovoce a jsou u nás běžně dostupné.  Habanero je odrůdou Capsicum chinense (papriky čínské) a původem pochází z Karibiku, konkrétně z Kuby. Odtud se paprička dostala mimo jiné i...

ChilliDoctor Pasilla prášek 10 g

Pasilla prášek 10 g Paprička, co vypadá a chutná jako rozinka Vznikají usušením tmavě zelených papriček Chilaca. Slovo "pasilla" je odvozené od španělského slova "pasa", což doslova znamená “malá rozinka”. A ačkoliv je toto chilli všechno, jenom ne malé, vzhledově i chuťově má k rozinkám blízko. Sušené papričky mají tmavě hnědou až černou barvu a zvrásněný povrch. V jejich sladké chuti lze, kromě podtónů kakaa a bobulovin, opravdu rozpoznat také rozinky. Díky jejic...

Chilli Birdseye prášek 10 g

Bird´s Eye chilli prášek 10 g Zažijte čistou pálivou jízdu Jak název napovídá, tady o žádného obra nepůjde. Nenechte se však jejich velikostí zmást. Tyhle drobné papričky dokáží divy! Připravte se na pořádně ostré chvilky. Na světě existuje několik různých variant této papričky, které se v ostrosti mohou lišit. Běžná pálivost se pohybují okolo 50 000–100 000 SHU, ty nejpálivější z nich potom mohou dosahovat až 200 000 SHU.  Bird´s eye papričky odrůdy Capsicum frutescens (papriky křovité) pochází z Afriky a mají blízko k př...

ChilliDoctor Chipotle prášek 10 g

Chipotle prášek 10 g Pěkně vyuzená a neskutečně voňavá Posuňte svá jídla na zcela novou úroveň. Tahle aromatická lahůdka se o to postará. Jedná se o uzenou a sušenou verzi plně zralých Jalapeño papriček. Ve skutečnosti, asi 20 % veškeré produkce Jalapeño se spotřebuje právě na výrobu Chipotle. Což je dobře, protože my tuhle chilli záležitost milujeme a vy budete určitě taky! Chipotle mají tmavě hnědou až černou barvu a v...

Agar 50g

Agar 50g Balení obsahuje 50g přírodního želatinového přípravku, který se získává z červených mořských řas (průhledný, bez zápachu, bez chuti). Používá se namísto želatiny a jeho výhodou (oproti želatině) je, že si zanechává tuhost i za vyšších teplot. Návod k použití: do 300ml vody přimícháme 1 kávovou lžičku Agaru a 5-10 kávových lžiček cukru. Necháme 10 minut nabobtnat a poté 15 minut vaříme. Pr...

ChilliDoctor Ancho chilli prášek 10 g

Ancho chilli prášek 10 g Mexická královna mezi papričkami Vsaďte na mexickou klasiku. Sušené Ancho jsou v této zemi nejoblíbenějšími a nejpoužívanějšími papričkami vůbec (hned za nimi jsou Guajillo). Typická je jejich tmavě fialová až černá barva.  Ancho jsou sušenou verzí tmavě zelených lesklých papriček Poblano, které dorůstají do velikosti až 10 cm. Pochází z mexického státu Puebla, které bylo v historii významným španělským koloniálním místem a sehrálo důležitou roli v utváření tradiční mexické kuchyně. Pro zajímavost, z města Pueblo pochází také ikonické mexické jídlo "chiles en nogada" inspirované m...

ChilliDoctor Green Jalapeño prášek 10 g

Green Jalapeño prášek 10 g Mexická nestárnoucí chilli klasika Tyto nejznámější chilli papričky na světě netřeba představovat. Jalapeño odrůdy Capsicum annuum (papriky keříkové) dostaly název podle města Xalapa (někdy též nazývané Jalapa) v mexickém státě Veracruz. Věděli jste ale, že v Mexiku jsou výrazem Jalapeño označovány tyto papričky pouze v naloženém stavu? Čerstvým zeleným plodům říkají "cuaresmenos" (podle mexického katolického svátku Lent neboli Cua...

ChilliDoctor Green Hatch prášek 10 g

Green Hatch prášek 10 g Mexické Hatch chilli je ideální pro každého Pikantní chuť Mexika v jemně ostré podobě. To jsou papričky Hatch. Jsou velikostně větší a se svou průměrnou pálivostí 4,500 SHU jsou asi 3x mírnější než středně pálivá Jalapeňa. Mají zemitější nasládlou chuť a široké možnosti zpracování v kuchyni. Spolu s papričkami Anaheim, ke kterým mají vzhledově i chuťově velmi blízko, spadají do skupiny "New Mexican chilli"...

ChilliDoctor Kashmiri chilli prášek 10 g

Kashmiri chilli prášek 10 g Populární rudá kráska S touhle papričkou budete mít doslova rudo před očima. Nebude to sice kvůli její pálivosti, ale určitě vás dostane svou jasně plnou barvou červeného vína, pro kterou je vysoce žádaná.  Kashmiri odrůdy Capsicum annuum (papriky roční)pochází z Indie a se svou mírnější pálivostí okolo 5 000–10 000 SHU jsou v této vysoce pálivým chilli proslulé zemi spíše raritou. Mají tvar typické chilli papričky – protáhlé tenké tělo dlouhé asi 7–10 cm se špičatým koncem.  V jejich lehce ovocné a sladké chuti vynikají kouřové a ...