Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Amylon prasek kyprici do peciva 12 g bio

Nalezeno:    9 produktů

Amylon Prášek kypřicí do pečiva bezlepkový 12 g BIO 12 g

Prášek kypřicí do pečiva bezlepkový 12 g BIO Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit ...

Amylon Prášek kypřicí do pečiva bezlepkový BIO 12 g

Amylon Prášek kypřicí do pečiva bezlepkový 12 g BIO Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku. Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konven...

Amylon prášek kypřicí do pečiva bezlepkový BIO 12 g

Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda.

AMYLON BIO Prášek kypřicí do pečiva bezlepkový 12 g

Máte rádi odlehčené a nadýchané bábovky, muffiny nebo sušenky? Pak BIO kypřící prášek do pečiva Amylon je výborná volba. 

Amylon BIO kypřicí prášek do pečiva bez lepku 12 g

Bio přípravek pro vzkypění těsta na pečené buchty, koláče, bábovky... Je výborným pomocníkem zejména při pečení z třeného nebo litého těsta a při pečení z celozrnné mouky. Neobsahuje fosforečnan, kynutí těsta způsobuje kombinace vinného kamene a jedlé sody.Složení: kypřící látky (vinný kámen, jedlá soda), bio kukuřičný škrob.

Amylon, a.s. Kypřící prášek do pečiva AMYLON BIO 12 g

Bio přípravek pro vzkypění těsta na pečené buchty, koláče, bábovky... Je výborným pomocníkem zejména při pečení z třeného nebo litého těsta a při pečení z celozrnné mouky.

Amylon - Kypřící prášek do pečiva bezlepkový BIO, 12 g *CZ-BIO-001 certifikát

Amylon - Kypřící prášek do pečiva bezlepkový BIO, 12 g Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku. Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody. Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konvenční prášek. Rozdíl bezfosfátového a fosfátového prášku:

Amylon Kypřící prášek do perníku BZL BIO 18g

Složení: BIO kukuřičný škrob, kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné), BIO perníkové koření (skořice Cassia BIO, hřebíček BIO, anýz BIO, kardamom BIO, koriandr BIO). Balení: 18 g Kypřicí prášek (též prášek do pečiva či slangově zkráceně prdopeč) je suché chemické kypřidlo používané ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva, například muffinů, koláčů, vdolečků nebo piškotů. Kypřicí prášek funguje na principu uvolňování oxidu uhličitého do těsta acidobazickou reakcí, čímž vznikají v těstě bublinky, a to se tak nakypřuje. Používá se místo droždí v případech, kdy není žádoucí příchuť fermentačních produktů kvasinek, nebo pokud těsto není dost elastické, aby udrželo bublinky plyn...

Amylon Kypřící prášek BZL BIO 12g

Složení: Kukuřičný škrob*, kypřicí látky: vinany draselné, uhličitany sodné. Může obsahovat stopy mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Balení: 12 g Kypřicí prášek (též prášek do pečiva či slangově zkráceně prdopeč) je suché chemické kypřidlo používané ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva, například muffinů, koláčů, vdolečků nebo piškotů. Kypřicí prášek funguje na principu uvolňování oxidu uhličitého do těsta acidobazickou reakcí, čímž vznikají v těstě bublinky, a to se tak nakypřuje. Používá se místo droždí v případech, kdy není žádoucí příchuť fermentačních produktů kvasinek, nebo pokud těsto není dost elastické, aby udrželo bublinky plynu déle než něko...