Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Barton amp guestier merlot reserva 0 75 l

Nalezeno:    7 produktů

Barton&Guestier Merlot Reserve IGP 0,75L

Vinifikace Odstopkování, třídění a stlačení bobulí. Část hroznů těží z procesu „flash détente“, který zajišťuje optimální barvu a ovocité aroma. Druhá část prochází tradiční fermentací v dubových kádích s přečerpáváním 2x denně. Dlouhá macerace s mikrooxidací před malolaktickou fermentací v dubových kádích. Degustace Suché víno zářivé granátově červené barvy, s ovocitým aroma lesních jahod a červeného rybízu. Poté, co se víno otevře, se objevují stopy kávy a topinek. Víno harmonické chuti, jemné a elegantní, s kulatou strukturou a širokou škálou ovocných příchutí. Ocenění...

Barton a Guestier (víno) Barton&Guestier Merlot Reserve IGP 2018 0,75l Dárkové balení

Vinifikace                   Odstopkování, třídění a stlačení bobulí. Část hroznů těží z procesu „flash détente“, který zajišťuje optimální barvu a ovocité aroma. Druhá část prochází tradiční fermentací v dubových kádích s přečerpáváním 2x denně. Dlouhá macerace s mikrooxidací před malolaktickou          fermentací v dubových kádích. Degustace            &nb...

Barton a Guestier (víno) Barton&Guestier Bordeaux Rouge AOC 0,75l

Barton&Guestier Bordeaux Rouge AOC 0,75l Vinifikace                   Třídění a odstopkování hroznů, kvašení v nerezových tancích s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 3 týdnů, zrání v dubových sudech po dobu 3 měsíců  (50% americký dub, 50% francouzský dub). Degustace        ...

Barton a Guestier (víno) Barton&Guestier Médoc AOC 2016 0,75l Dárkové balení

Vinifikace                   Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při teplotě 30-32°C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 3 týdnů, malolaktická fermentace, 30% vína zrání v dubových sudech po dobu 2-3 měsíců. Degustace                   Suché víno gran...

Barton a Guestier (víno) Barton&Guestier Saint Emilion AOC 2016 0,75l Dárkové balení

Vinifikace                    Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při teplotě 30-32°C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 2-3 týdnů, malolaktická fermentace a nakonec zrání v dubových kádích po 2-3 měsíce. Degustace                     ...

Barton a Guestier (víno) Barton&Guestier Bordeaux Rouge AOC 2016 0,75l Dárkové balení

  Vinifikace                   Třídění a odstopkování hroznů, kvašení v nerezových tancích s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 3 týdnů, zrání v dubových sudech po dobu 3 měsíců  (50% americký dub, 50% francouzský dub). Degustace                   Suché víno zářivě višň...

Barton&Guestier Médoc AOC French Tom 0,75L, dárkové balení

Vinifikace                   Odstopkování a třídění hroznů, alkoholická fermentace při vysoké teplotě (30-32°C)  každodenním přečerpáváním. Macerace po tři týdny. Malolaktická fermentace. Zrání v dubových sudech po dobu 2-3 měsíců (30% nových). Degustace           Suché víno tmavě granátově červené barvy s purpurovými odlesky, silné a komplexní vůně černého rybízu...

-->