Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Barton guestier bordeaux 2011

Nalezeno:    10 produktů

Barton a Guestier Bordeaux AOC French Tom Rouge 0,75L dárkové balení

Odstopkování a třídění hroznů, alkoholická fermentace při vysoké teplotě (30-32°C) s každodenním přečerpáváním. Macerace po tři týdny. Malolaktická fermentace. Zrání v dubových sudech po dobu 12 měsíců (30% nových). Degustace Suché víno tmavě purpurově červené barvy, silné a komplexní vůně černého rybízu a tmavé čokolády, ve druhém sledu se rozvíjejí kouřové tóny. V chuti dominuje kulatost, sametové taniny, následuje vjem ovoce a koření s jemným dlouhým dozvukem. Ocenění Prague Wine Trophy 20...

Barton a Guestier Barton & Guestier Médoc Passeport AOC 0,75L dárkové balení

Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při teplotě 30-32°C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 3 týdnů, malolaktická fermentace, 30% vína zrání v dubových sudech po dobu 2-3 měsíců. Degustace Suché víno granátově červené barvy. Výrazná vůně se silným ovocitým aroma (černý rybíz, sušené fíky), při druhém nadechnutí se rozvíjí stopy lékořice a skořice. Víno plného těla s dobrou taninovou strukturou a dobře vyvážené, s dlouhým a příjemným dozvukem. Elegantní víno pocházející z toho nejlepšího výběru z vinic Médocu. Ocenění

French Tom, AOC Bordeaux Reserve, 2016, Barton & Guestier, 0.75 l + dárkové balení

Odrůdové složení: Merlot x Cabernet Sauvignon Suché víno tmavě purpurově červené barvy, silné a komplexní vůně černého rybízu a tmavé čokolády. Ve druhém sledu se rozvíjejí kouřové tóny. V chuti dominuje kulatost, sametové taniny, následuje vjem ovoce a koření s jemným dlouhým dozvukem. Vinifikace: Odstopkování a třídění hroznů, alkoholická fermentace při vysoké teplotě (30 - 32 °C) s každodenním přečerpáváním. Macerace po tři týdny. Malolaktická fermentace. Zrání v dubových sudech po dobu 12 měsíců (30 % nových). Doporučujeme podávat k těstovinám s rajčaty, grilovaným kuřatům, steakům, jemným sýrům. Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez ...

Barton Guestier Medoc AOC Passeport 0,75 l

B&G Médoc AOC Passeport Degustace: Suché víno granátově červené barvy. Výrazná vůně se silným ovocitým aroma (černý rybíz, sušené fíky), při druhém nadechnutí se rozvíjí stopy lékořice a skořice. Víno plného těla s dobrou taninovou strukturou a dobře vyvážené, s dlouhým a příjemným dozvukem. Elegantní víno pocházející z toho nejlepšího výběru z vinic Médocu. Gastronomie: Vhodné k červeným masům a težším sýrům.Vinifikace: Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při teplotě 30-32 st.C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 3 týdnů, malolaktická fermentace, 30...

Barton Guestier Saint Emilion AOC passeport 0,75

B&G Saint-Emilion AOC Passeport Degustace: Suché víno intenzivní rubínově červené barvy s purpurovými odlesky. Ovocité aroma borůvek, třešní, červeného rybízu s lichotivými stopami tmavé čokolády. Jemné a elegantní víno, typické pro tuto apelaci, s dobrou strukturou, sametovými taniny a dlouhým ovocitým dozvukem. Tento Saint Emilion je excelentní kombinací jemně ovocitého Merlotu s tříslovinovatým charakterem Cabernet Francu. Má potenciál dlouhého dozrávání v lahvi. Vinifikace: Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při teplotě 30-32° C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macera...

Barton Guestier Bordeaux AOC Blanc, Passeport 0,75 l

Barton Guestier Bordeaux AOC Blanc, Passeport 0,75 l. Zářivá, slámově žlutá barva se zelenými odlesky. Svěží a živá vůně, rozvíjející silné ovocné aroma (grapefruit, maracuja) s dotekem vanilky. Velmi dobrý ročník prezentující výbornou vyváženost a dlouhý ovocný a květinový dozvuk.

Barton Guestier Bordeaux AOC Rouge Passeport 0,75 l

Barton Guestier Bordeaux AOC Rouge, Passeport 0,75 l. Hluboká granátově červená barva s fialovými odlesky. Velmi lichotivá a intensivní vůně, které dominuje černé ovoce, topinkové a pepřové stopy se objeví při zatočení sklenky. Dobrý struktura s přítomnými taniny, dobře vyvážené s dlouhým kořeněným a ovocným dozvukem.Skvělý ročník! Velmi atraktivní víno, dobré struktury, ovocné s příjemnými taniny a plným tělem.

Barton Guestier Margaux AOC Passeport 0,75 l

B&G Margaux AOC Passeport Degustace: Suché víno granátově červené barvy s purpurovými odlesky, ve vůni na začátku dominují sušené třešně a ostružin, následovaná vanilkou a kořenitým aroma. V chuti harmonické, vyvážené, se sametovými taniny a vznešenými elegantními tóny ovoce a koření. Komplexní víno s perfektně integrovanými dubovými tóny. V dobrém sklepě může dozrávat po mnoho let. Gastronomie: Vhodné ke grilovaným červeným masům, těžším sýrům.Vinifikace: Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při poměrně vysoké teplotě 30-32 st.C s každodenním přečerpáním v...

Barton Guestier Premium Chardonnay Brut Cuvee Reservee 0,75 l

Degustace: Suché víno slámově žluté barvy se zlatými odlesky, bohaté perlení, ve vůni intenzivní a voňavé, s dominujícím ovocitým aroma ( broskve, meruňky) a stopami citrusových plodů. Výborné, elegantní víno podpořené dobrou kyselinkou. Toto příjemné, dobře vyvážené víno má dlouhý a svěží dozvuk, kterému dominuje bílé ovoce. Gastronomie: Výborné jako aperitiv.Vinifikace: Rozmačkání hroznů, kontrolované alkoholické kvašení, druhotné kvašení v dubových kádích, 3 měsíce zrání v dubových kádích na usazeninách, aby víno získalo objem a aromatickou komplexnost, čiření a plnění do lahví. Ocenění:

Médoc AOC Réserve Privée Thomas Barton 0,75 l

Degustace: Suché víno tmavě granátově červené barvy s purpurovými odlesky. Silná a komplexní vůně s černého rybízu a pepřovníku. Ve druhém sledu se rozvíjejí jemné kouřové tóny, v chuti dominují sametové taniny a plné tělo. Vysoce elegantní víno, plné ovocného vjemu, harmonické, s dlouhým pikantním dozvukem. Gastronomie: Excelentní je kombinace s jehněčími kotletkami, zvěřinou nebo těžšími sýry.Vinifikace: Odstopkování a ruční třídění hroznů, kvašení v dubových kádích při teplotě 28º C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 3 týdnů, malolaktická fermentace v dubových kádích a zrání v n...

Podobné fráze: