Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Barton guestier merlot cabernet sauvignon

Nalezeno:    4 produkty

Barton&Guestier Cabernet Sauvignon Reserve IGP 0,75L

Barton Guestier Reserve Cabernet Sauvignon 0,75 l. Tmavá granátově červená barva s tmavými odstíny. Exploze kořeněných aroma (skořice, černý pepř) smíchaná s tóny lékořice a černého rybízu. Vynikající vůně! Víno s plným tělem, s přítomnými ale jemnými taniny, dobře vyvážené s dlouhým, kořeněným a kouřovým dozvukem.

Barton&Guestier Margaux AOC 0,75L

B&G Margaux AOC Passeport Degustace: Suché víno granátově červené barvy s purpurovými odlesky, ve vůni na začátku dominují sušené třešně a ostružin, následovaná vanilkou a kořenitým aroma. V chuti harmonické, vyvážené, se sametovými taniny a vznešenými elegantními tóny ovoce a koření. Komplexní víno s perfektně integrovanými dubovými tóny. V dobrém sklepě může dozrávat po mnoho let. Gastronomie: Vhodné ke grilovaným červeným masům, těžším sýrům.Vinifikace: Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při poměrně vysoké teplotě 30-32 st.C s každodenním přečerpáním v...

Barton&Guestier Médoc AOC 0,75L

B&G Médoc AOC Passeport Degustace: Suché víno granátově červené barvy. Výrazná vůně se silným ovocitým aroma (černý rybíz, sušené fíky), při druhém nadechnutí se rozvíjí stopy lékořice a skořice. Víno plného těla s dobrou taninovou strukturou a dobře vyvážené, s dlouhým a příjemným dozvukem. Elegantní víno pocházející z toho nejlepšího výběru z vinic Médocu. Gastronomie: Vhodné k červeným masům a težším sýrům.Vinifikace: Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při teplotě 30-32 st.C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 3 týdnů, malolaktická fermentace, 30...

Barton&Guestier Saint Emilion AOC 0,75L

B&G Saint-Emilion AOC Passeport Degustace: Suché víno intenzivní rubínově červené barvy s purpurovými odlesky. Ovocité aroma borůvek, třešní, červeného rybízu s lichotivými stopami tmavé čokolády. Jemné a elegantní víno, typické pro tuto apelaci, s dobrou strukturou, sametovými taniny a dlouhým ovocitým dozvukem. Tento Saint Emilion je excelentní kombinací jemně ovocitého Merlotu s tříslovinovatým charakterem Cabernet Francu. Má potenciál dlouhého dozrávání v lahvi. Vinifikace: Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při teplotě 30-32° C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macera...