Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Barton guestier merlot cabernet sauvignon

Nalezeno:    8 produktů

Cabernet Sauvignon, IGP Réserve, 2016, Barton & Guestier, 0.75 l

Tmavá granátově červená barva s tmavými odstíny. Exploze kořeněných aroma (skořice, černý pepř) smíchaná s tóny lékořice a černého rybízu. Vynikající vůně. Víno s plným tělem, s přítomnými ale jemnými taniny, dobře vyvážené s dlouhým, kořeněným a kouřovým dozvukem. Doporučujeme podávat k rajčatovým pokrmům, těstovinám, grilovanému červenému masu, sýrům a kořeněným pokrmům. Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

French Tom, AOC Bordeaux Reserve, 2016, Barton & Guestier, 0.75 l + dárkové balení

Odrůdové složení: Merlot x Cabernet Sauvignon Suché víno tmavě purpurově červené barvy, silné a komplexní vůně černého rybízu a tmavé čokolády. Ve druhém sledu se rozvíjejí kouřové tóny. V chuti dominuje kulatost, sametové taniny, následuje vjem ovoce a koření s jemným dlouhým dozvukem. Vinifikace: Odstopkování a třídění hroznů, alkoholická fermentace při vysoké teplotě (30 - 32 °C) s každodenním přečerpáváním. Macerace po tři týdny. Malolaktická fermentace. Zrání v dubových sudech po dobu 12 měsíců (30 % nových). Doporučujeme podávat k těstovinám s rajčaty, grilovaným kuřatům, steakům, jemným sýrům. Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez ...

Barton Guestier Reserve Cabernet Sauvignon 0,75

Barton Guestier Reserve Cabernet Sauvignon 0,75 l. Tmavá granátově červená barva s tmavými odstíny. Exploze kořeněných aroma (skořice, černý pepř) smíchaná s tóny lékořice a černého rybízu. Vynikající vůně! Víno s plným tělem, s přítomnými ale jemnými taniny, dobře vyvážené s dlouhým, kořeněným a kouřovým dozvukem.

Barton Guestier Medoc AOC Passeport 0,75 l

B&G Médoc AOC Passeport Degustace: Suché víno granátově červené barvy. Výrazná vůně se silným ovocitým aroma (černý rybíz, sušené fíky), při druhém nadechnutí se rozvíjí stopy lékořice a skořice. Víno plného těla s dobrou taninovou strukturou a dobře vyvážené, s dlouhým a příjemným dozvukem. Elegantní víno pocházející z toho nejlepšího výběru z vinic Médocu. Gastronomie: Vhodné k červeným masům a težším sýrům.Vinifikace: Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při teplotě 30-32 st.C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 3 týdnů, malolaktická fermentace, 30...

Barton Guestier Margaux AOC Passeport 0,75 l

B&G Margaux AOC Passeport Degustace: Suché víno granátově červené barvy s purpurovými odlesky, ve vůni na začátku dominují sušené třešně a ostružin, následovaná vanilkou a kořenitým aroma. V chuti harmonické, vyvážené, se sametovými taniny a vznešenými elegantními tóny ovoce a koření. Komplexní víno s perfektně integrovanými dubovými tóny. V dobrém sklepě může dozrávat po mnoho let. Gastronomie: Vhodné ke grilovaným červeným masům, těžším sýrům.Vinifikace: Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při poměrně vysoké teplotě 30-32 st.C s každodenním přečerpáním v...

Margaux AOC Réserve Thomas Barton 0,75 l

Degustace: Suché víno hluboké granátově červené barvy s tmavými odlesky, se silným aroma zralých ostružin, třešní a černého rybízu, se stopami čokolády, vanilky a topinek. Klasické Margaux - elegantní víno, které má hloubku, délku i komplexnost a ohromí svou elegancí, silou, dlouhým dozvukem a potenciálem zrání. Gastronomie: Hodí se k hovězímu filetu, pečenému jehněčímu hřbetu s čerstvými bylinkami či kuřecím prsům nadívaným černými houbami. Vinifikace: Ruční sběr a odstopkování hroznů, fermentace v dubových kádích při teplotě 30-32°C s denním přečerpáváním, macerace (3 týdny), malolaktická fermentace v dubových kád...

Médoc AOC Réserve Privée Thomas Barton 0,75 l

Degustace: Suché víno tmavě granátově červené barvy s purpurovými odlesky. Silná a komplexní vůně s černého rybízu a pepřovníku. Ve druhém sledu se rozvíjejí jemné kouřové tóny, v chuti dominují sametové taniny a plné tělo. Vysoce elegantní víno, plné ovocného vjemu, harmonické, s dlouhým pikantním dozvukem. Gastronomie: Excelentní je kombinace s jehněčími kotletkami, zvěřinou nebo těžšími sýry.Vinifikace: Odstopkování a ruční třídění hroznů, kvašení v dubových kádích při teplotě 28º C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 3 týdnů, malolaktická fermentace v dubových kádích a zrání v n...

Barton Guestier Saint Emilion AOC passeport 0,75

B&G Saint-Emilion AOC Passeport Degustace: Suché víno intenzivní rubínově červené barvy s purpurovými odlesky. Ovocité aroma borůvek, třešní, červeného rybízu s lichotivými stopami tmavé čokolády. Jemné a elegantní víno, typické pro tuto apelaci, s dobrou strukturou, sametovými taniny a dlouhým ovocitým dozvukem. Tento Saint Emilion je excelentní kombinací jemně ovocitého Merlotu s tříslovinovatým charakterem Cabernet Francu. Má potenciál dlouhého dozrávání v lahvi. Vinifikace: Odstopkování a třídění hroznů, kvašení v nerezových tancích při teplotě 30-32° C s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macera...