Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Bio vlasove nudle bioharmonie 300g probio

Nalezeno:    4 produkty

PRO-BIO Žitné vlasové nudle cel. 300g

Složení: celozrnná žitná mouka Balení: 300 g Těstoviny jsou potravinový produkt, který se vyrábí z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Pocházejí z Itálie. Připravují se zejména z pšenice, pitné vody a přídavných látek k jejich obarvení nebo ochucení. Těstoviny se doporučují vařit v osolené vodě (zhruba jeden litr vody na 100 g těstovin). Rozlišujeme těstoviny vaječné a bezvaječné. Dále se můžeme setkat s těstovinami semolinovými, celozrnnými pšeničnými nebo špaldovými, ječnými nebo žitnými. V obchodech zdravé výživy jsou dnes k dostání také těstoviny z bezlepkové mouky – pohankové, kukuřičné nebo rýžové. Využití: - s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít o...

PRO-BIO Pšeničné vlasové nudle cel. 300g

Složení: pšeničná mouka 100% Balení: 300 g Těstoviny jsou potravinový produkt, který se vyrábí z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Pocházejí z Itálie. Připravují se zejména z pšenice, pitné vody a přídavných látek k jejich obarvení nebo ochucení. Těstoviny se doporučují vařit v osolené vodě (zhruba jeden litr vody na 100 g těstovin). Rozlišujeme těstoviny vaječné a bezvaječné. Dále se můžeme setkat s těstovinami semolinovými, celozrnnými pšeničnými nebo špaldovými, ječnými nebo žitnými. V obchodech zdravé výživy jsou dnes k dostání také těstoviny z bezlepkové mouky – pohankové, kukuřičné nebo rýžové. Využití: - s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omá...

ŽITNÉ celozrnné vlasové nudle bio těstoviny 300g

Celozrnné české těstoviny, bezvaječné. Vlasové nudle z celozrnné žitné mouky jsou vynikající zavářkou do všech druhů polévek a vývarů.

PRO-BIO Pšeničné vlasové nudle cel. 300g DMT 10/2021

Složení: pšeničná mouka 100% Balení: 300 g Těstoviny jsou potravinový produkt, který se vyrábí z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Pocházejí z Itálie. Připravují se zejména z pšenice, pitné vody a přídavných látek k jejich obarvení nebo ochucení. Těstoviny se doporučují vařit v osolené vodě (zhruba jeden litr vody na 100 g těstovin). Rozlišujeme těstoviny vaječné a bezvaječné. Dále se můžeme setkat s těstovinami semolinovými, celozrnnými pšeničnými nebo špaldovými, ječnými nebo žitnými. V obchodech zdravé výživy jsou dnes k dostání také těstoviny z bezlepkové mouky – pohankové, kukuřičné nebo rýžové. Využití: - s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omá...