Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cabernet sauvignon tarapaca

Nalezeno:    23 produktů

Cabernet Sauvignon, Reserva, 2016, Tarapacá, 0.75 l

Toto víno vykazuje jasnou a intenzivní rubínově červenou barvu, aroma zralého červeného a černého ovoce, jako jsou například maliny, borůvky a ostružiny, s dotekem hřebíčku a černého pepře. Sladké, dobře zakulacené taniny ústí v příjemně dlouhý a chutný konec. Hrozny byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Doporučujeme podávat k červenému masu, skopovým žebírkům a grilovaným játrům. Doporučená teplota podávání: 18 - 20 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 5 let. ...

Cabernet Sauvignon, DO Gran Reserva, 2016, Tarapacá, 0.75 l

Tento Cabernet Sauvignon je vyroben ze směsi hroznů, které pochází z různých poloh vinohradu společnosti Tarapaca v údolí Maipo, přičemž každá poloha má svůj unikátní charakter. Víno leželo v barikových sudech z francouzského a amerického dubu po dobu 16 měsíců. Víno vykazuje fialově červenou barvu, aroma tabákových listů, hub a suchých bobulí spolu s delikátním dotekem máty. V chuti je bohaté, plní připomínající černé ovoce, byliny, lékořici a koření. Trochu drsnější taniny velmi dobře doplňuje příjemná hladina kyselin. Doporučujeme podávat ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec. Doporučená teplota podávání: 18 - 20 °C Skladujte při tep...

Cabernet Sauvignon / Merlot, Varietal Collection, 2014, Tarapacá, 0.75 l

Odrůdové složení: Cabernet Sauvignon x Merlot Tato excelentní kombinace Cabernetu a Merlotu byla vyrobena z hroznů sklizených v březnu. Víno bylo kvašeno v nerezových tancích, aby bylo dosaženo hluboké barvy a udrženo jeho delikátní a dlouhotrvající ovocné aroma. Doporučujeme podávat k pečenému a dušenému hovězímu a vepřovému masu, ke grilovanému jehněčímu, k pokrmům z vnitřností. Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat 3 - 4 roky.

Cabernet Sauvignon / Merlot, Reserva, 2016, Tarapacá, 0.75 l

Pomleté hrozny odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučujeme podávat s grilovanými a pečenými červenými masy, dušenou zvěřinou nebo jehněčími žebírky. Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat...

Cabernet Sauvignon, Santa Cecilia, 2016, Tarapacá, 0.75 l

Plné víno s typickou intenzivní vůní černého rybízu a pepře. Naplňuje ústa příjemnými tříslovinami s dochutí černého rybízu a malin. Doporučujeme podávat k telecímu masu, kachně, dušeným červeným masům a játrům. Doporučená teplota podávání: 18 - 20 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci po dobu 2–3 let.

Cabernet Sauvignon, Varietal Collection, 2015, Tarapacá, 0.75 l

Toto víno má intenzivní rubínově červenou barvu, aroma zralého červeného ovoce (jahody, černý rybíz, švestky). V chuti se vyznačuje ovocnými tóny a velmi příjemnou strukturou, doplněnou delikátním a dlouhým koncem. Doporučujeme podávat k různým úpravám vepřového a hovězího masa a k telecím játrům. Alkohol: 13,5 % obj. Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat 3 - 4 roky.

Cabernet Sauvignon, Anniversary Edition 20, DO Gran Reserva, 2015, Tarapacá, 0.75 l

Toto víno vzniklo jako speciální série při příležitosti oslavy již 20 let výročí značky Tarapacá na českém a slovenském trhu. Tento Cabernet Sauvignon z ročníku 2015 je bohatě strukturovaný s ovocným charakterem – nabízí aroma švestek, ostružin, černého rybízu, doplněné jemnými kořeněnými tóny, jako je černý pepř a vanilka, které víno získalo ležením po dobu 12 měsíců v sudech z francouzského a amerického dubu. Víno vykazuje živé a harmonické kyselinky, které ústí v dlouhou a čistou dochuť. Doporučujeme podávat k široké škále jídel – od tvrdých sýrů, přes pasty, všechny typy masa až po tučnější ryby, jako jsou tuňák nebo mečoun. Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C Skladujte ...

Tarapaca Rosé Cabernet Sauvignon

Tento mladý a ovocný Cabernet Sauvignon je módní suché víno a jahodovým aromatem. Je velmi dobře vybalancovaný a má dlouhý svěží konec. Doporučuje se kombinovat s pastami a středomořskou kuchyní nebo konzumovat dobře vychlazené na 10 – 12 °C jako aperitiv. Víno není vhodné k delšímu skladování.

Tarapaca Cabernet Sauvignon

Odrůdové víno suché červené. Kvašení a macerace vína proběhla v nerezových nádobách při teplotě 28 stupňů Celsia. Pro zachování vůně bylo víno nalahvováno mladé. Ovocná a kořenitá vůně a chuť je charakteristická pro tento vysoce barevný Cabernet Sauvignon. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné k různým úpravám vepřového a hovězího masa a k telecím játrům. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 4 roky.

Tarapaca RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Hrozny byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Doporučuje se kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Tarapaca GRAN RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20ºC. Víno je vhodné ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Cuvée, Varietal Collection, 2014, Tarapacá, 0.75 l

Odrůdové složení: Cabernet Sauvignon x Syrah Toto růžové víno se prezentuje výraznou třešňově červenou barvou, vůní jahod a citrusových plodů s herbálním koncem. Chuť je velmi dobře vybalancovaná, velmi svěží s příjemnou dochutí. Alkohol: 12,5% obj. Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Cuvée, Varietal Collection, 2015, Tarapacá, 0.75 l

Odrůdové složení: Cabernet Sauvignon x Syrah Toto růžové víno se prezentuje výraznou třešňově červenou barvou, vůní jahod a citrusových plodů s herbálním koncem. Chuť je velmi dobře vybalancovaná, velmi svěží s příjemnou dochutí. Alkohol: 12,5% obj. Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Blend Series #1, DO Gran Reserva, 2014, Tarapacá, 0.75 l

Odrůdové složení: 85 % Cabernet Sauvignon a 15 % Syrah Blend Series #1 skládá poctu půdám, které daly vzniknout výjimečným vínům značky Tarapacá tím, že kombinuje esenci Cabernet Sauvignon na poloze Piedmont a esenci Syrahu, vypěstovaného na poloze Mansel. Ve vulkanické půdě Piedmontu vykazuje Cabernet Sauvignon aroma černého ovoce, pěknou kyselinku a jemné taniny. Vinohrady v Manselu jsou vysázené v zastíněné oblasti s nepatrně nižšími průměrnými teplotami, Syrah je proto plný, tělnatý s výrazem černých bobulí a kořeněnými tóny. Unikátní kombinace vín vyrobených z hroznů vypěstovaných na rozdílných půdách přináší expresivní vybalancované víno s tóny ostružin, čokolády či pepře s dlouhou ...

Cuvée, Anniversary Edition 140, DO Gran Reserva, 2012, Tarapacá, 0.75 l

Odrůdové složení: Cabernet Franc 43 % x Cabernet Sauvignon 36 % x Syrah 21 % Tímto výročním Cuvée oslavilo vinařství Tarapacá 140 let své existence. Pro jeho výrobu bylo speciálně vybráno 140 nejlepších Francouzských dubových sudů, ve kterých víno zrálo 20 měsíců. Odrůda Cabernet Sauvignon dodává tomuto vínu perfektně vyváženou chuť červeného a tmavého ovoce jako jsou maliny, třešně a švestky. K tomu se přidává Syrah, který doplňuje tóny ostružin a černých třešní. Chuť je příjemně kořenitá s náznaky bílého pepře. Víno má plné tělo s dobře vyváženými tříslovinami a delším závěrem. Doporučujeme podávat ke zralým tvrdým sýrům, jako například Manchego a Gruyere. Hodí se také ke kořenitým ...