Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cabernet sauvignon tarapaca

Nalezeno:    17 produktů

Tarapaca Cabernet Sauvignon

Odrůdové víno suché červené. Kvašení a macerace vína proběhla v nerezových nádobách při teplotě 28 stupňů Celsia. Pro zachování vůně bylo víno nalahvováno mladé. Ovocná a kořenitá vůně a chuť je charakteristická pro tento vysoce barevný Cabernet Sauvignon. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné k různým úpravám vepřového a hovězího masa a k telecím játrům. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 4 roky.

Tarapaca Rosé Cabernet Sauvignon

Tento mladý a ovocný Cabernet Sauvignon je módní suché víno a jahodovým aromatem. Je velmi dobře vybalancovaný a má dlouhý svěží konec. Doporučuje se kombinovat s pastami a středomořskou kuchyní nebo konzumovat dobře vychlazené na 10 – 12 °C jako aperitiv. Víno není vhodné k delšímu skladování.

Tarapaca RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Hrozny byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Doporučuje se kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Tarapaca GRAN RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20ºC. Víno je vhodné ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Varietal, 0,75l

Kvašení a macerace tohoto červeného vína proběhla v nerezových nádobách při teplotě 28 stupňů Celsia. Pro zachování vůně bylo víno nalahvováno mladé. Ovocná a kořenitá vůně a chuť je charakteristická pro tento vysoce barevný Cabernet Sauvignon.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Reserva, 0,75l

Hrozny odrůdy Cabernet Sauvignon byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Toto červené víno se doporučuje kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon - Merlot, Varietal, 0,75l

Toto červené víno bylo vyrobeno z hroznů odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot. Ke kvašení a skladování byly použity nádoby z nerezové oceli. Barva vína je fialově červená s modrými tóny. Vůně je výrazně ovocná.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon-Merlot, Reserva, 0,75l

Pomleté hrozny odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečeními červenými masy, dušenou zvěřinou, jehněčími žebírky. Skladovací potenciál vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá Santa Cecilia, Cabernet sauvignon, 0,75l

Plné víno s typickou intenzivní vůní černého rybízu a pepře. Naplňuje ústa příjemnými tříslovinami s dochutí černého rybízu a malin. Doporučená teplota podávání je 18 – 20°C. Víno je vhodné k telecímu masu, kachně, dušeným červeným masům a játrům. Skladovací potenciál vína je 2 – 3 roky.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Gran Reserva, 0,75l

Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20C. Víno je vhodné ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let....

Tarapaca Cabernet Sauvignon Gran Reserva - Black Label

Odrůdové révové víno suché červené. Víno vyrobené z výběrových hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské polohy Maipo Valley. Zrálo 24 měsíců v nových barikových sudech z francouzského dubu a následně v láhvích. Dlouhý styk s francouzským dubem dodal vínu na komplexnosti chuti a zvýraznil jeho jedinečný unikátní buket. Dalším ležením v láhvi se bude harmoničnost vína zvyšovat. Doporučená teplota servírování je 18 – 20ºC. Vzhledem k plnosti a mohutnosti tohoto vína je možná kombinace s mírně propečeným steakem, grilovanými jehněčími žebírky, studené vepřové pečeni.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon - Merlot, bag in box, 3l

Tato excelentní kombinace Cabernetu a Merlotu byla vyrobená z hroznů sklízených v březnu. Víno bylo kvašeno v nerezových tancích, aby bylo dosaženo hluboké barvy a udrženo jeho delikátní a dlouhotrvající ovocné aroma. Doporučená teplota podávání je 16-18 °C. Víno je vhodné k pečenému a dušenému hovězímu a vvepřovému masu, ke grilovanému jehněčímu, k pokrmům z vnitřností. Skladovací potenciál tohoto vína je 3-4 roky.

Cabernet Sauvignon Gran Reserva

Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20ºC. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Cabernet Sauvignon/Merlot El Tranque

Poloha vinohradu je charakterizována těžkou jílovou půdou s kamenitým a štěrkovým podkladem. Toto půdní složení dává vína kořeněně voňavá s příchutí borůvek, švestek a višní. Rafinovaná chuť Merlotu je obalena tříslovitostí Cabernet Sauvignonu. Skladovací potenciál je 4-6 let.

Tarapaca ZAVALA

Révové víno suché červené. Směs červených odrůd Cabernet Sauvignon, Merlot a Shiraz, které vinařští odborníci z firmy VIŇA TARAPACÁ v optimálním poměru zkupážovali proto, aby bylo dosaženo co největšího výrazu, harmonie a lahodnosti. V chuti se projevuje vliv více než patnáctiměsíčního ležení v barikových sudech, tím je původní chuť moruší, malin a švestek doplněna o chuť anýzu, vanilky a čokolády. Každoročně se vyrábí pouze omezené množství tohoto vína. Optimální teplota servírování je 18 – 20ºC, kdy je možné v celé šíři posoudit výjimečnost vůně a chuti. Doporučuje se kombinovat s grilovaným jehněčím, hovězími bifteky, plněnými krůtími stehny. Skladovací potenciál tohoto vína je 15 a...