Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cukrarska vyroba 1 dil

Nalezeno:    230 produktů

Cukrářská výroba III

Kniha: Cukrářská výroba III; – Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy ...

Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky....

Cukrářská výroba III - Ladislav Bláha

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky....

Cukrářská výroba III - Autor Neuveden [kniha]

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky....

Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úpr Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív od authora Ludvík Bláha a kolektív a nakladatelství...

Cukrářská výroba III - Bláha Ladislav a kolektiv

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípra

Cukrářská výroba III - Ladislav Bláha, kolektiv autorů

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky....

Cukrářská výroba III - Bláha Ladislav a kolektiv, Brožovaná

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky....

Cukrářská výroba I - Bláha L., Conková Věra, Kadlec F.

Kniha: Cukrářská výroba I; Autor: Bláha L., Conková Věra, Kadlec F.; Páté, přepracované vydání (pro 1. ročník oboru vzdělání Cukrář)

Cukrářská výroba I - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec

Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Cukrářská výroba I - Bláha L.;Conková V.;Kadlec F., Brožovaná

Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)

Kniha – autor Alena Půlpánová, česky, pevná bez přebalu lesklá Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i...

Dějepis: Nová doba - 1. díl - Práce

První díl celkem čtyřdílné učebnice s názvem Nová doba navazuje na učebnici novověku a pokračuje s výkladem od 70. let 19. století až po konec první světové války, dělnickou revoluci v Rusku a vznik samostatné ČSR v roce 1918. OBSAH: 1. Průmy šlová výroba, jej í předpoklady a důsledky 2. Vývoj na Balkáně a berlínský kongres. Koloniální výboje 3. Charakteristika rakouského politického života: Občanská práva, parlament, císař a samospráva 4. Politika českého měšťanstva: Pokus o české vyrovnání a pasivní politika 5. Sociální otázka: Postaveni dělnictva 6. Změny v charakteru výroby Dějepis: Nová doba - 1. díl - Práce od authora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz...

Dějepis - 1. díl Nová doba - učebnice pro ZŠ, Brožovaná

První díl celkem čtyřdílné učebnice s názvem Nová doba navazuje na učebnici novověku a pokračuje s výkladem od 70. let 19. století až po konec první světové války, dělnickou revoluci v Rusku a vznik samostatné ČSR v roce 1918. OBSAH: 1. Průmy šlová výroba, jej í předpoklady a důsledky 2. Vývoj na Balkáně a berlínský kongres. Koloniální výboje 3. Charakteristika rakouského politického života: Občanská práva, parlament, císař a samospráva 4. Politika českého měšťanstva: Pokus o české vyrovnání a pasivní politika 5. Sociální otázka: Postaveni dělnictva 6. Změny v charakteru výroby a podnikání na přelomu 19. a 20. století 7. Politická organizace dělnictva 8. Politika českého měšťanstva: A...