Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cukrovka a dieta

Nalezeno:    23 produktů

Diabetes mellitus čili cukrovka, dieta diabetická - Zdeněk Rušavý, Veronika Frantová

Knížka o cukrovce a diabetické dietě sepsána se zřetelem k moderním poznatkům o vstřebávání cukrů v tenkém střevě z různých potravin. V knížce jsou podrobně rozebrány oba zálkadní typy cukrovky - diabetes mellitus I. typu a II. typu, možnost vzniku komplikací a podstata léčebného režimu a diety. Jsou vysvětleny základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství v potravinách - ať už vyjádřené pomocí absolutních hodnot, nebo pomocí chlebových (výměnných) jednotek. Je zde vysvětlena podstata rychlosti vstřebávání sacharidů a definice glykemického indexu a jeho aplikace v dietě Diabetes mellitus čili cukrovka, dieta diabetická - Zdeněk Rušavý, Veronika Frantová od authora Zd...

Diabetes mellitus čili cukrovka. Dieta diabetická - II.svazek - Zdeněk Rušavý

Knížka je sepsána se zřetelem k moderním poznatkům o vstřebávání cukrů v tenkém střevě z různých potravin. Jsou zde podrobně rozebrány oba základní typy cukrovky - diabetes mellitus I. typu a II. typu, možnost vzniku komplikací a podstata léčby a diety. <br> Vysvětleny jsou základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství v potravinách. Je zde vysvětlena podstata rychlosti vstřebávání sacharidů a definice glykemického indexu a jeho aplikace v dietě pacientů.<br> Knížka obsahuje na 100 receptů doplněných obsahem energie, jednotlivých živin.<br> Kniha je příručkou pacienta, aby byl schopný sestavit jídelníček, který odpovídá jeho dietě....

Diabetes mellitus čili cukrovka, dieta diabetická: Svazek II. - Veronika Frantová [kniha]

Knížka je sepsána se zřetelem k moderním poznatkům o vstřebávání cukrů v tenkém střevě z různých potravin. Jsou zde podrobně rozebrány oba základní typy cukrovky - diabetes mellitus I. typu a II. typu, možnost vzniku komplikací a podstata léčby a diety. Vysvětleny jsou základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství v potravinách. Je zde vysvětlena podstata rychlosti vstřebávání sacharidů a definice glykemického indexu a jeho aplikace v dietě pacientů. Knížka obsahuje na 100 receptů doplněných obsahem energie, jednotlivých živin. Kniha je příručkou pacienta, aby byl schopný sestavit jídelníček, který odpovídá jeho dietě....

Diabetes mellitus čili cukrovka. Dieta diabetická - II.svazek - Rušavý Zdeněk, Frantová Veronika

Kniha klade hlavní zřetel na vysvětlení obou základních typů cukrovky, podstaty obou chorob, možnosti vzniku komplikací a podstaty léčebného režimu a diety. Jsou vysvětleny základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství v potravinách, podstata rychlosti vstřebávání sacharidů a definice glykemického indexu a jeho aplikace v dietě pacientů.

Diabetes mellitus čili cukrovka, dieta diabetická. Svazek II. - Veronika Frantová, Zdeněk Rušavý

Knížka je sepsána se zřetelem k moderním poznatkům o vstřebávání cukrů v tenkém střevě z různých potravin. Jsou zde podrobně rozebrány oba základní typy cukrovky - diabetes mellitus I. typu a II. typu, podstata léčby a diety.

Diabetes mellitus čili cukrovka. Dieta diabetická - II.svazek - Rušavý Zdeněk;Frantová Veronika, Brožovaná

Knížka je sepsána se zřetelem k moderním poznatkům o vstřebávání cukrů v tenkém střevě z různých potravin. Jsou zde podrobně rozebrány oba základní typy cukrovky - diabetes mellitus I. typu a II. typu, možnost vzniku komplikací a podstata léčby a diety. Vysvětleny jsou základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství v potravinách. Je zde vysvětlena podstata rychlosti vstřebávání sacharidů a definice glykemického indexu a jeho aplikace v dietě pacientů. Knížka obsahuje na 100 receptů doplněných obsahem energie, jednotlivých živin. Kniha je příručkou pacienta, aby byl schopný sestavit jídelníček, který odpovídá jeho dietě....

Dieta při cukrovce - Petr Wagner

<p> Cukrovka je pojem označující skupinu onemocnění, která postihují nejen metabolismus cukrů, ale i tuků a bílkovin. Základem léčby je vždy dieta, jejímž nejdůležitějším motivem je přiměřený příjem energie tak, aby bylo dosaženo optimální hmotnosti. Publikace obsahuje vedle základních informací o nemoci a její léčbě řadu dietních sestav, nechybí ani tabulka výživových hodnot potravin.</p>

Dieta při cukrovce - Petr Wagner,Eva Patlejchová

Cukrovka je pojem označující skupinu onemocnění, která postihují nejen metabolismus cukrů, ale i tuků a bílkovin. Základem léčby je vždy dieta, jejímž nejdůležitějším motivem je přiměřený příjem energie tak, aby bylo dosaženo optimální hmotnosti. Publikace obsahuje vedle základních informací o nemoci a její léčbě řadu dietních sestav, nechybí ani tabulka výživových hodnot potravin. 3. vydání Dieta při cukrovce - Petr Wagner,Eva Patlejchová od authora Petr Wagner,Eva Patlejchová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Dieta při cukrovce (978-80-725-4408-0)

Elektronická kniha - autor Petr Wagner, Eva Patlejchová, 136 stran Cukrovka je pojem označující skupinu onemocnění, která postihují nejen metabolismus cukrů, ale i tuků a bílkovin. Základem léčby je vždy dieta, jejímž nejdůležitějším motivem je přiměřený příjem energie tak, aby bylo dosaženo optimální hmotnosti. Publikace obsahuje vedle základních informací o nemoci a její léčbě řadu dietních sestav, nechybí ani tabulka výživových hodnot potravin.

Dieta při cukrovce - Petr Wagner, Eva Patlejchová - e-kniha

eBook:,Cukrovka je pojem označující skupinu onemocnění, která postihují nejen metabolismus cukrů, ale i tuků a bílkovin. Základem léčby je vždy dieta, jejímž nejdůležitějším motivem je přiměřený příjem energie tak, aby bylo dosaženo optimální hmotnosti. Publikace obsahuje vedle základních informací o nemoci a její léčbě řadu dietních sestav, nechybí ani tabulka výživových hodnot potravin.

Dieta při cukrovce: 2.vydání - Petr Wagner, Eva Patlejchová [E-kniha]

Cukrovka je pojem označující skupinu onemocnění, která postihují nejen metabolismus cukrů, ale i tuků a bílkovin. Základem léčby je vždy dieta, jejímž nejdůležitějším motivem je přiměřený příjem energie tak, aby bylo dosaženo optimální hmotnosti. Publikace obsahuje vedle základních informací o nemoci a její léčbě řadu dietních sestav, nechybí ani tabulka výživových hodnot potravin.

Diagnostika a léčba hyperlipoproteinémií - Richard Češka

Cukrovka je pojem označující skupinu onemocnění, která postihují nejen metabolismus cukrů, ale i tuků a bílkovin. Základem léčby je vždy dieta, jejímž nejdůležitějším motivem je přiměřený příjem energie tak, aby bylo dosaženo optimální hmotnosti. Publikace obsahuje vedle základních informací o nemoci a její léčbě řadu dietních sestav, nechybí ani tabulka výživových hodnot potravin. Diagnostika a léčba hyperlipoproteinémií - Richard Češka od authora Richard Češka a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru - Caldesi Giancarlo

V roce 2012 donutila diagnóza cukrovky 2. typu Giancarla Caldesiho začít s nízkosacharidovou dietou, která změnila jeho zdraví a zdraví celé jeho rodiny a vedla ke ztrátě hmotnosti téměř 20 kilogramů. Cukrovka u něj ustoupila! Ve spolupráci s odbornicí na výživu Jenny Phillipsovou vám Giancarlo a jeho manželka Katie ukážou, jak se přizpůsobit nízkosacharidovému způsobu stravování s pomocí jednoduchých receptů, ve kterých se používají snadno dostupné přísady, jež vás zasytí, aniž byste z nich tloustli. Steak a hranolky jsou stále na jídelníčku, stejně jako chutné kari, máslové kuře a pikantní panýr, dokonce i dezerty jako horké čokoládové šálky nebo dort s arašídovým máslem a rosolem. Počáte...

Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru - Caldesi Giancarlo, Caldesi Katie

V roce 2012 donutila diagnóza cukrovky 2. typu Giancarla Caldesiho začít s nízkosacharidovou dietou, která změnila jeho zdraví a zdraví celé jeho rodiny a vedla ke ztrátě hmotnosti téměř 20 kilogramů. Cukrovka u něj ustoupila! Ve spolupráci s odbornicí na výživu Jenny Phillipsovou vám Giancarlo a jeho manželka Katie ukážou, jak se přizpůsobit nízkosacharidovému způsobu stravování s pomocí jednoduchých receptů, ve kterých se používají snadno dostupné přísady, jež vás zasytí, aniž byste z nich tloustli. Steak a hranolky jsou stále na jídelníčku, stejně jako chutné kari, máslové kuře a pikantní panýr, dokonce i dezerty jako horké čokoládové šálky nebo dort s arašídovým máslem a rosolem. Počáte...

Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru - Giancarlo Caldesi, Katie Caldesi [kniha]

V roce 2012 donutila diagnóza cukrovky 2. typu Giancarla Caldesiho začít s nízkosacharidovou dietou, která změnila jeho zdraví a zdraví celé jeho rodiny a vedla ke ztrátě hmotnosti téměř 20 kilogramů. Cukrovka u něj ustoupila! Ve spolupráci s odbornicí na výživu Jenny Phillipsovou vám Giancarlo a jeho manželka Katie ukážou, jak se přizpůsobit nízkosacharidovému způsobu stravování s pomocí jednoduchých receptů, ve kterých se používají snadno dostupné přísady, jež vás zasytí, aniž byste z nich tloustli. Steak a hranolky jsou stále na jídelníčku, stejně jako chutné kari, máslové kuře a pikantní panýr, dokonce i dezerty jako horké čokoládové šálky nebo dort s arašídovým máslem a rosolem. Počáte...