Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Dinosaurus formy na cokoladu

Nalezeno:    90 produktů

Ibili Set - formy na čokoládu + razítko

Sada na výrobu domácí čokolády ve tvaru čtyřhranného razítka

Ibili Set - formy na čokoládu + razítko

Souprava na snadnou výrobu čokoládových lahůdek ve tvaru kulatého razítka

Ibili Set - 2kusy formy na čokoládu

Sada dvou platových forem na snadnou a rychlou výrobu domácí čokolády

Forma na čokoládu motorka

Forma na čokoládu motorka Vytvořte originální dárek v podobě motorky z čokolády. Dvě části formy jednoduše spojíte k sobě a vyplníte čokoládou.   Materiál: plast Rozměry:  forma - 20 x 10 x 4 cm motorka - 16 x 8 cm Obsah balení: 2 ks

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Monamour

Silikonová forma na čokoládu Monamour Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru srdíček. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm. Průměr pralinky: cca 3 cm Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu – knoflíčky

Kvalitní silikonová forma na 15 čoko knoflíčků. Rozměr formy: 10,7×21,5cm.

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Fleury

Silikonová forma na čokoládu Fleury Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru čtyřlístků. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 3 cm

Forma na čokoládu Alvarak Tabulka čokolády

Forma na čokoládu Alvarak Tabulka čokolády Silikonová forma na výrobu celé tabulky čokolády. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 0,7 cm Rozměr hotové tabulky čokolády: 16 x 8 cm Materiál: silikon

Decora Forma na čokoládu 20x12x2,2cm

Polykarbonátová 3D forma pro profesionální i domácí výrobu čokolády. Rozměry formy 20×12×2,2cm.

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Christmas

Silikonová forma na čokoládu Christmas Silikonová forma na výrobu 12ti čokoládových pralinek ve tvaru hvězdiček, dárečků a zvonečků. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 3 - 3,5 cm

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Gufi

Silikonová forma na čokoládu Gufi Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem soviček. Na formě naleznete 4 různé sovičky. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Rozměr sovy: cca 3 x 3 cm (obsah 75 ml) Počet kusů ve formě: 15 ks (4 různé motivy) Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi p...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Angels

Silikonová forma na čokoládu Angels Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem andělíčků. 4 různí andělíčkové budou krásnou ozdobou vánočního stolu. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Rozměr andělíčka: cca 3 x 3,5 cm (cca 9 ml) Počet kusů ve formě: 12 ks Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou ...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Frozen

Silikonová forma na čokoládu Frozen Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem sněhových vloček. Na formě naleznete 6 různých motivů vloček. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 0,5 cm Průměr vloček: 2,5 - 3,5 cm (1-2,5 ml) Počet kusů ve formě: 15 ks Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (me...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Spoon

Silikonová forma na čokoládu Spoon Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem lžiček. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Rozměr lžičky: 9,5 x 2,5 cm (6,2 ml) Počet kusů ve formě: 7 ks Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžk...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Buttons

Silikonová forma na čokoládu Buttons Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem knoflíčků ve tvaru srdce, domečku, kytičky, čtverečku a kruhu. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr knoflíků: cca 2,5 - 3,5 cm (6,2 ml) Počet kusů ve formě: 15 ks (9 různých motivů) Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak ...

-->