Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Folie na cokoladu postup

Nalezeno:    1400 produktů

Transfer fólie na čokoládu - kapky

Transfer fólie na čokoládu - kapky Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E102, E104, E133, E132, E172 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou s...

Transfer fólie na čokoládu - matelasse

Transfer fólie na čokoládu - matelasse Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E172, E171, E129, E132 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem do...

Transfer fólie na čokoládu - Mikado

Transfer fólie na čokoládu - Mikado Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E124, E171, E172. Upozornění: extrémní konzumace může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí. podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. ...

Transfer folie na čokoládu - dřevo

Transfer folie na čokoládu - dřevo Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou, či tmavou čokoládu. Složení potisku: kakaové máslo, cukr, kakaový prášek, kakaová hmota Podklad: polyetylen Rozměr: 40 x 25 cm Motiv: struktura dřeva Balení obsahuje: 1 kus folie Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Nechám...

Transfer fólie na čokoládu Srdce

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivy červených srdcí o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E124, E129 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a op...

Transfer fólie na čokoládu - Concorde

Transfer fólie na čokoládu - Concorde Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E129, E124, E102, E132, E110, E129, E124, E102, E110. Upozornění: extrémní konzumace může mít nepříznivý vliv na pozornost a aktivitu dětí. Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fóli...

Transfer folie na čokoládu - sedmikrásky

Transfer folie na čokoládu - sedmikrásky Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou čokoládu. Složení potisku: kakaové máslo, cukr, barvivo (E102, E110, E171, E104, E133), nízkotučný kakaový prášek. Upozornění: barvivo E102, E110, E104 může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí. Podklad: polyetylen Rozměr: 40 x 25 cm Motiv: sedmikrásky na zeleném podkladu Balení obsahuje: 1 kus folie Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polev...

Strukturální fólie na čokoládu Spirály

Strukturální fólie na čokoládu Spirály je určena k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Můžete tak snadno zdobit obvody dortů, či čokoládu použít jako ozdobu moučníků, zákusků a pohárů. Díky strukturální fólii vytvoříte na čokoládě plastický dekorativní povrch v podobě spirálek. Fólii lze použít také pro vytváření struktury na marcipánu, či jiných cukrářských hmotách Fólie je určena k opakovanému použití. Umývejte ručně. Materiál: plast Rozměr: 34 x 36 cm Pracovní postup: fólii položíme na pevnou podložku. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni při 45°C, následně zchladíme na cca 30°C, nalijeme na fólii a uhladíme stěrkou. Čokoládu necháme zavadnout asi 10 minut (její okraje začnou být ...

Strukturální fólie na čokoládu Pruhy

Strukturální fólie na čokoládu Pruhy je určena k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Můžete tak snadno zdobit obvody dortů, či čokoládu použít jako ozdobu moučníků, zákusků a pohárů. Díky strukturální fólii vytvoříte na čokoládě plastický dekorativní povrch v podobě proužků. Fólii lze použít také pro vytváření struktury na marcipánu, či jiných cukrářských hmotách. Fólie je určena k opakovanému použití. Umývejte ručně. Materiál: plast Rozměr: 34 x 36 cm Pracovní postup: fólii položíme na pevnou podložku. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni při 45°C, následně zchladíme na cca 30°C, nalijeme na fólii a uhladíme stěrkou. Čokoládu necháme zavadnout asi 10 minut (její okraje začnou být ma...

Strukturální fólie na čokoládu Bubliny

Strukturální fólie na čokoládu Bubliny je určena k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Můžete tak snadno zdobit obvody dortů, či čokoládu použít jako ozdobu moučníků, zákusků a pohárů. Díky strukturální fólii vytvoříte na čokoládě plastický dekorativní povrch v podobě proužků. Fólii lze použít také pro vytváření struktury na marcipánu, či jiných cukrářských hmotách. Fólie je určena k opakovanému použití. Umývejte ručně. Materiál: plast Rozměr: 34 x 36 cm Pracovní postup: fólii položíme na pevnou podložku. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni při 45°C, následně zchladíme na cca 30°C, nalijeme na fólii a uhladíme stěrkou. Čokoládu necháme zavadnout asi 10 minut (její okraje začnou být ...

Transfer folie na čokoládu - noty bílé

Transfer folie na čokoládu - noty bílé Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a ...

Transfer fólie na čokoládu Noční obloha

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivem noční oblohy o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme ...

Transfer fólie na čokoládu - Passion (40x25cm)

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Motiv červených srdcí a hnědých lístků. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E102, E124, E171, E172 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem d...

Transfer folie na čokoládu - bílé květy

Transfer folie na čokoládu - bílé květy Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou, či tmavou čokoládu. Složení potisku: kakaové máslo, cukr, barvivo (E129, E132, E171), nízkotučný kakaový prášek. Upozornění: barvivo E129 může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí. Podklad: polyetylen Rozměr: 40 x 25 cm Motiv: bílé kvítky Balení obsahuje: 1 kus folie Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na...

Transfer fólie na čokoládu - arabescos (40 x 25 cm)

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E172, E102, E110, E129, E132 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně se...

-->