Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Formy na cokoladu

Nalezeno:    94 produktů

Ibili Set - 2kusy formy na čokoládu

Sada dvou platových forem na snadnou a rychlou výrobu domácí čokolády

Silikonová forma na čokoládu vánoční -

Pružná silikonová forma na odlévání čokoládových bonbonů - pomocí formy vyrobíte 15 ks čokoládové dobroty. Rozměr formy 21x11 cm, rozměr bonbónu je pr.3 cm.

Martellato Forma na čokoládu nožičky

Forma na čokoládu nožičky Plastová forma na čokoládu ve tvaru dětských nožiček (chodidel). Rozměr formy: cca 18 x 23,5 cm Rozměr nožiček: 2 x 4,1 cm Počet nožiček na formě: 12 kusů Materiál: plast Návod k použití: řádně vysušenou formu položit na pevnou podložku. Rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici zatuhnout, vyklopit

Forma na čokoládu - Vánoce - Silikomart

Kvalitní silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem Vánoc. Silikonovými formičkami vytvoříte naráz 4 zvonečky, 4 hvězdičky a 4 dárečky. Formy můžete celé zalívat čokoládou a tvořit čokoládové bonbony anebo vytvářet plněné pralinky. Temperovanou čokoládou vylijte formu a nechte ztuhnout. Připravenou náplní naplňte pralinky pod okraj, nechte zatuhnout a poté přelijte vrstvou temperované čokolády. Odstraňte přebytečnou čokoládu a nechte ztvrdnout. Díky hladkému povrchu můžete pralinky snadno vymačkávat. Čokoládové pralinky můžete po vyjmutí z formy dále dozdobit kontrastní barvou čokolády, barvenou bílou čokoládou nebo prachovými perleťovými barvami. Skvěle budou vypa...

Forma na čokoládu Zvonek 3D -

Forma na odlévání čokoládové dekorace - tvar 3D zvoneček s dekorací cesmínových listů. Z této formy vyrobíte najednou 2 ks 3D zvonku. Rozměry 70x50mm. Cena za formu

Wilton Forma na čokoládu - filigránky

Forma na čokoládu - filigránky Plastová forma na 10 čokoládových pralinek 5 ti různých tvarů (2x kulatá spirála, 2x filigránka kapka, 2x trojúhelník, 2x list, 2x zubatá rovná filigránka. Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit Rozměr celé formy: 15 x 28 cm Rozměr jednotlivých vzorů: 4 - 9,5 cm Spirála - průměr 4 cm, list - 5 x 3 cm, trojúhelník - 3,5 x 6 cm, filigrána kapka - 5,8 x 3 cm, zubatá filigrána - 9,5 x 1 cm Materiál: plast

Forma na čokoládu růžičky - Wilton

Forma na čokoládu ve tvaru růžiček Plastovou formou vytvoříte několik tvarů květin, kterými ozdobíte romantické dorty na svatby i narozeninám pro slečny a dámy. Formy vylijte čokoládou, přebytečnou odškrábněte špachtlí a nechte zatuhnout. Hotové kytičky můžete přestříkat barevnými spreji nebo ozdobit kontrastní a barvenou čokoládou. Zdobit můžete povrchy dortů, anebo můžete květinky použít jako filigránky stavěné vzhůru na krémových ozdobách. K přilepení na potahovaný dort nebo cupcakes použijte nejlépe rozpuštěnou čokoládu. Připevněním na dřevěnou tyčku vytvoříte jedlé lízátko nebo zapichovátko. Do formiček můžete natlačit marcipán nebo gum-pastu. Tvary ozdobíte nejen dort...

Silikonová forma na čokoládu - Móda - Silikomart

Silikonová forma na čokoládu ve tvaru Módy Silikonovými formičkami vytvoříte najednou několik módních motivů. Těmito módními kousky potěšíte malé i velké parádnice. Bonbony umístěte na narozeninový dort nebo na jiné zákusky. Poskládáním do úhledné krabičky vytvoříte skvělý jedlý dárek.Formy naplňte rozpuštěnou čokoládou a nechte ztvrdnout. Čokoládové pralinky můžete po vyjmutí z formy dále dozdobit kontrastní barvou čokolády, barvenou bílou čokoládou nebo prachovými perleťovými barvami. Formičky můžete používat k vytlačování marcipánových bonbonů, které snadno dobarvíte gelovými, tekutými nebo prachovými barvami s perletí. Vhodné na přípravu teplých i studených pokrmů. Rozm...

Forma na čokoládu - Imperial - Silikomart

Kvalitní silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem Imperial Silikonová formička je vhodná k přípravě plněných čokoládových pralinek. Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijte formu a nechte ztuhnout. Připravenou náplní naplňte pralinky pod okraj, nechte zatuhnout a poté přelijte vrstvou temperované čokolády. Odstraňte přebytečnou čokoládu a nechte ztvrdnout. Díky hladkému povrchu můžete pralinky snadno vymačkávat. Pralinky plňte nejlépe ochucenou čokoládovou ganache. Při plnění řídkými náplněmi by se mohly pralinky při zalívání nebo vytlačování poškodit. Čokoládové pralinky můžete po vyjmutí z formy dále dozdobit kontrastní barvou čokolády nebo prachovými p...

Forma na čokoládu - Praline - Silikomart

Kvalitní silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem Praline Silikonová formička je vhodná k přípravě plněných čokoládových pralinek. Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijte formu a nechte ztuhnout. Připravenou náplní naplňte pralinky pod okraj, nechte zatuhnout a poté přelijte vrstvou temperované čokolády. Odstraňte přebytečnou čokoládu a nechte ztvrdnout. Díky hladkému povrchu můžete pralinky snadno vymačkávat. Pralinky plňte nejlépe ochucenou čokoládovou ganache. Při plnění řídkými náplněmi by se mohly pralinky při zalívání nebo vytlačování poškodit. Čokoládové pralinky můžete po vyjmutí z formy dále dozdobit kontrastní barvou čokolády nebo prachovými pe...

Forma na čokoládu - Vertigo - Silikomart

Kvalitní silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem Vertigo Silikonová formička je vhodná k přípravě plněných čokoládových pralinek. Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijte formu a nechte ztuhnout. Připravenou náplní naplňte pralinky pod okraj, nechte zatuhnout a poté přelijte vrstvou temperované čokolády. Odstraňte přebytečnou čokoládu a nechte ztvrdnout. Díky hladkému povrchu můžete pralinky snadno vymačkávat. Pralinky plňte nejlépe ochucenou čokoládovou ganache. Při plnění řídkými náplněmi by se mohly pralinky při zalívání nebo vytlačování poškodit. Čokoládové pralinky můžete po vyjmutí z formy dále dozdobit kontrastní barvou čokolády nebo prachovými pe...

Forma na čokoládu pralinky - Wilton

Plastová forma na čokoládu ve tvaru pralinek Plastová formička je vhodná k přípravě plněných čokoládových pralinek. Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijte formu a nechte ztuhnout. Připravenou náplní naplňte pomocí trezírovacího sáčku pralinky pod okraj, přelijte vrstvou temperované čokolády. Odstraňte přebytečnou čokoládu a nechte ztvrdnout. Díky hladkému povrchu můžete pralinky snadno vyklopit. Pralinky plňte nejlépe ochucenou čokoládovou ganache. Při plnění řídkými náplněmi by se mohly pralinky při zalívání nebo vytloukání z formy poškodit. Čokoládové pralinky můžete po vyjmutí z formy dále dozdobit kontrastní barvou čokolády nebo prachovými perleťovými barvami. Skvěle...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Monamour

Silikonová forma na čokoládu Monamour Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru srdíček. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm. Průměr pralinky: cca 3 cm Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Fleury

Silikonová forma na čokoládu Fleury Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru čtyřlístků. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 3 cm

Forma na čokoládu Alvarak Tabulka čokolády

Forma na čokoládu Alvarak Tabulka čokolády Silikonová forma na výrobu celé tabulky čokolády. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 0,7 cm Rozměr hotové tabulky čokolády: 16 x 8 cm Materiál: silikon