Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Formy na cokoladu

Nalezeno:    67 produktů

Martellato Forma na čokoládu nožičky

Forma na čokoládu nožičky Plastová forma na čokoládu ve tvaru dětských nožiček (chodidel). Rozměr formy: cca 18 x 23,5 cm Rozměr nožiček: 2 x 4,1 cm Počet nožiček na formě: 12 kusů Materiál: plast Návod k použití: řádně vysušenou formu položit na pevnou podložku. Rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici zatuhnout, vyklopit

Wilton Forma na čokoládu - filigránky

Forma na čokoládu - filigránky Plastová forma na 10 čokoládových pralinek 5 ti různých tvarů (2x kulatá spirála, 2x filigránka kapka, 2x trojúhelník, 2x list, 2x zubatá rovná filigránka. Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit Rozměr celé formy: 15 x 28 cm Rozměr jednotlivých vzorů: 4 - 9,5 cm Spirála - průměr 4 cm, list - 5 x 3 cm, trojúhelník - 3,5 x 6 cm, filigrána kapka - 5,8 x 3 cm, zubatá filigrána - 9,5 x 1 cm Materiál: plast

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Fleury

Silikonová forma na čokoládu Fleury Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru čtyřlístků. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 3 cm

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Monamour

Silikonová forma na čokoládu Monamour Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru srdíček. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm. Průměr pralinky: cca 3 cm Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Christmas

Silikonová forma na čokoládu Christmas Silikonová forma na výrobu 12ti čokoládových pralinek ve tvaru hvězdiček, dárečků a zvonečků. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 3 - 3,5 cm

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Praline

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Angels

Silikonová forma na čokoládu Angels Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem andělíčků. 4 různí andělíčkové budou krásnou ozdobou vánočního stolu. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Rozměr andělíčka: cca 3 x 3,5 cm (cca 9 ml) Počet kusů ve formě: 12 ks Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou ...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Frozen

Silikonová forma na čokoládu Frozen Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem sněhových vloček. Na formě naleznete 6 různých motivů vloček. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 0,5 cm Průměr vloček: 2,5 - 3,5 cm (1-2,5 ml) Počet kusů ve formě: 15 ks Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (me...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Spoon

Silikonová forma na čokoládu Spoon Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem lžiček. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Rozměr lžičky: 9,5 x 2,5 cm (6,2 ml) Počet kusů ve formě: 7 ks Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžk...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Buttons

Silikonová forma na čokoládu Buttons Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem knoflíčků ve tvaru srdce, domečku, kytičky, čtverečku a kruhu. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr knoflíků: cca 2,5 - 3,5 cm (6,2 ml) Počet kusů ve formě: 15 ks (9 různých motivů) Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak ...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Goal

Silikonová forma na čokoládu Goal Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem fotbalových míčů. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr míčů: 2,7 cm (18 ml) Počet kusů ve formě: 18 ks Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nů...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Tablette

Silikonová forma na čokoládu Tablette Silikonová forma na výrobu 12ti čokoládových pralinek ve tvaru mini tabulek čokolády. Rozměr celé formy: délka 21,5cm, šířka 10,5cm, výška 0,5cm Rozměr jedné pralinky (tabulky čokolády): 3,8 cm x 2,7 cm

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Melody

Silikonová forma na čokoládu Melody Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem hudebních nástrojů a not. Na formě naleznete: 3x houslový klíč, 2x klavír, 2x notu, 2x housle, 2x kytaru, 3 saxofon. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 0,5 cm Rozměr motivů: cca 2,5 - 4,5 cm Počet kusů ve formě: 14 ks Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nev...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Garden

Silikonová forma na čokoládu Garden Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem květů a lístečků. Na formě naleznete: 2x malý list, 2x velký list, 2x malou kytičku, 2x kopretinu, 2x macešku, 2x střední kytičku. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 0,5 cm Průměr motivů: cca 2,2 - 5 cm Počet kusů ve formě: 12 ks Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby ...

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Keys

Silikonová forma na čokoládu Keys Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem 5ti starých klíčů a 2 zámků ve tvaru srdce. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr klíčů: délka: 6 - 8,5 cm, rozměr zámku: 3,5 x 4 cm Počet kusů ve formě: 8 ks (7 různých motivů) Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále ru...