Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Jedle kastany

Nalezeno:    22 produktů

Tescoma kleště na jedlé kaštany PRESTO

Vynikající pro bezpečné a rychlé nakrojení slupky jedlých kaštanů, nakrojenou slupku lze po upečení nebo uvaření snadno oloupat. Zubatá čepel z prvotřídní nerezavějící oceli a masivní rukojeti z odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Tescoma Kleště na jedlé kaštany PRESTO (420208) - Tescoma

Kleště PRESTO na jedlé kaštany od firmy Tescoma. Výrobek je vhodný do myčky nádobí.

Metro Chef Kaštany jedlé sladké mraž. 1kg

<p><strong>ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY</strong><br>Sweet chestnuts</p><p><strong>SLOŽENÍ</strong><br>Chestnuts</p><p><strong>ALERGENY</strong><br>Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se</p><p><strong>VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA</strong><br>Per 100 gEnergy: 874 kJ / 207 kcalFat: 1,9 gof which saturates: 0 gCarbohydrate: 41,2 gof which sugars: 13,9 gSalt: < 0,01 g</p><p><strong>VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE</strong><br>Not applicable (no serving size declared)</p><p><strong>HMOTNOST/OBJEM</strong><br>1 kg</p><p><st...

Ardeche Marrons Kaštany loupané vařené vakuované Bio 200 g

Jedlé kaštany jsou plody stromu s názvem kaštanovník setý. Tento opadavý strom má až 25 metrů a dožívá se i 600 let. Kaštanovník dnes najdete především v jižní Evropě a v Přední Asii. Plody se sbírají ručně v říjnu a kromě nich se ze stromu získává také tanin. Kaštany se běžně pečou nebo se z nich vyrábí mouka. Legislativní zařazení: Zpracované ovoce - jedlé kaštany. Země původu: EU. Složení: Jedlé kaštany. Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Skladování: Chraňte před teplem světlem a vlhkostí. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 dní. Distributor: COUNTRY LIFE s.r.o., Nenačovice 87266 01, Beroun 1. CZ-BIO-001 VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/100G: energetická ...

Kaštany předvařené 40+ FR chlaz. 400g vanička

<p><strong>ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY</strong><br>Kaštany jedlé</p><p><strong>ALERGENY</strong><br>Neuvádí se</p><p><strong>VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA</strong><br>uvedeno na etiketě</p><p><strong>VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE</strong><br>uvedeno na etiketě</p><p><strong>HMOTNOST/OBJEM</strong><br>Viz etiketa</p><p><strong>PŮVOD</strong><br>Čína,Itálie</p><p><strong>VÝROBCE</strong><br>Viz etiketa</p>

Metaxa Honey Shot 0,7l 30% (holá láhev)

Řecko má s produkcí medu tisíciletou zkušenost a jeho kvalitu i vlastnosti pozitivně ovlivňují také jedinečné klimatické podmínky. Jedle, kaštany, jabloně, hloh, divoké růže… Jen v horách severní části Peloponésu roste tento ideální koktejl květů, který spolu se slunným klimatem dělá zdejší med nezaměnitelným. Metaxa Master Costas Raptis ho pečlivě vybírá, aby s jeho přispěním podle tajné receptury stvořil z dokonalé Metaxy neméně dokonalou Metaxu Honey Shot.

Monin (sirupy, likéry) Monin chataigne - kaštan 0,7 l

Monin chataigne - kaštan 0,7 l. Jedlé kaštany přivezli do kontinentální Evropy poprvé obyvatelé Sardinie, proto se jim také někdy říká bdquo;sardinské ořechy ldquo;. Kaštany mohou být vařené, dušené nebo pečené vcelku. Uvařené se podávají také jako příloha k hlavnímu chodu. Kaštany konzervované v sirupu nalézají své použití v koláčích, dezertech a cukrovinkách. Vyzkoušejte skvělý Monin Chestnut sirup a dodejte jedinečnou chuť i svým nápojům. Barva: zlatá, mírně zakalená Chuť: vůně tradiční francouzské vánoční cukrovinky „Maron Glacé“ se stopami vanilky a karamelizovaného cukru. Jemná dlouhotrvající chuť kaštanového krému s vanilkovými prvky Tipy: Monin Chestnut má le...

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Michopulu Hanka - 17,3x24,1

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.. Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy... Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasi...

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Hanka Michopulu

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české...

Metaxa Honey 0,7l 30%

Typ: destilát, Země: Řecko, Výrobce: S.EA. METAXA A.B.E., Obsah alkoholu: 30 %, Objem: 0,7 l, Alergeny: obsahuje MED (0,5%), Složení: Líh, víno, vinný destilát, cukr, MED (0,5%), medové aroma,bylinné a rostlinné extrakty, barvivo: karamel., Servírování: Podávejte dobře vychlazené, ideálně na ledu. °C, Další informace: Metaxa Honey Shot je úchvatné splynutí Metaxy 5* s intenzivním aroma medu divokých řeckých včel, a to nejen pro stávající milovníky nejjemnějšího destilátu pod sluncem. Řecko má s produkcí medu tisíciletou zkušenost a jeho kvalitu i vlastnosti pozitivně ovlivňují také jedinečné klimatické podmínky. Jedle, kaštany, jabloně, hloh, divoké růže. Jen v horách severní části Peloponé...

Metaxa Honey Shot 30% 0,7l

Metaxa Honey Shot je úchvatné splynutí Metaxy 5* s intenzivním aroma medu divokých řeckých včel, a to nejen pro stávající milovníky nejjemnějšího destilátu pod sluncem. Řecko má s produkcí medu tisíciletou zkušenost a jeho kvalitu i vlastnosti pozitivně ovlivňují také jedinečné klimatické podmínky. Jedle, kaštany, jabloně, hloh, divoké růže. Jen v horách severní části Peloponésu roste tento ideální koktejl květů, který spolu se slunným klimatem dělá zdejší med nezaměnitelným. Náš Metaxa Master Costas Raptis ho pečlivě vybírá, aby s jeho přispěním podle tajné receptury stvořil z dokonalé Metaxy neméně dokonalou Metaxu Honey Shot....

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Hana Michopulu

<p>První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na ...

Natural Jihlava Kaštanová instantní kaše 200g

Instantní kaštanová kaše 70%, instantní rýžová kaše 30% Složení: Kaštanová kaše 70%, instantní rýžová kaše 30% Balení: Jednorázový obal Dostupné gramáže: 200g Země původu: ČR Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého. Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření. Instantní bezlepková kaštanová kaše je lehce stravitelná a snadná na přípravu. Vhodná nejen na snídani, jak pro děti, tak pro dospělé. Rychlá a snadná příprava. Příprava: Rozmíchejte v horké vodě nebo v horkém mléce a oslaďte například zdravým datlovým nebo agávovým sirupem. Dle chuti můžete přidat oříšky, semínka, sušené ovoce. TIP: Přidejte do kaše lžíci výživného ořechového kr...

Tisíc dnů v Toskánsku (978-80-7565-339-0)

Kniha - autor Marlena De Blasi, 288 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem. Malebný toskánský venkov, kraj starých olivovníkových hájů a horkých etruských pramenů, je místem, kde hodlají najít ty pravé ingredience dobrého života. Ve vesničce s pouhými dvěma stovkami svérázných obyvatel se nastěhují do primitivně zrenovované bývalé stáje bez telefonu, bez ústředního topení a s malinkou, skromnou kuchyní. Jejich nový život se v podstatě jen velmi málo liší od života, který zde...

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Michopulu Hanka

Publikace: Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Michopulu Hanka. První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné ak...

Podobné fráze: