Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Jedle kastany

Nalezeno:    20 produktů

Kleště na jedlé kaštany PRESTO

Popis Vynikající pro bezpečné a rychlé nakrojení slupky jedlých kaštanů, nakrojenou slupku lze po upečení nebo uvaření snadno oloupat. Zubatá čepel z prvotřídní nerezavějící oceli a masivní rukojeti z odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Tescoma Kleště na jedlé kaštany PRESTO

Vynikající pro bezpečné a rychlé nakrojení slupky jedlých kaštanů, nakrojenou slupku lze po upečení nebo uvaření snadno oloupat. Zubatá čepel z prvotřídní nerezavějící oceli a masivní rukojeti z odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

6 x Govinda Bio Datlové Konfety s jedlými kaštany, 120g

Datlové konfety s cizrnovou moukou a vysokým obsahem jedlých kaštanů s jemným skořicovým nádechem představují zdravé a chutné doplnění energie. Ideální jako svačinka či pochoutka pro všechny, kteří chtějí zdravě mlsat.Složení: Kokosový olej*, jedlé kaštany* (25%), cizrnová mouka*, datle, sirup z agáve*, skořice*. *Produkt ekologického zemědělství Ekologická produkce: Zemědělská produkce EU/mimo EUNutriční hodnoty:Energetická hodnota: 1939 kJ (463 kcal) na 100 g. Sacharidy: 47.6 g, (z toho cukr: 23 g), Tuky: 28.5 g, (z toho nasycené mastné kyseliny: 23.5 g, mononenasycené mastné kyseliny: 0 g, polynenasycené mastné kyseliny: 0 g), Vláknina: 5.5 g, Bílkoviny: 3.6 g, Sůl:...

Gulášový kotlík s topeništěm tepro Garten Waverly 1082, černomodrá

Univerzální hrnec na guláš s topeništěm „Waverly" najde využití při kempování, na rodinných oslavách i na vánočních trzích. Díky širokým možnostem použití vyhoví veškerým požadavkům. Můžete v něm připravovat libovolné pochutiny od horkých nápojů přes polévky až po jedlé kaštany. Smaltovaný povrch hrnce zaručuje při vaření dobré výsledky a dodávaný komín optimalizuje tepelný výkon paliva. Díky popelníku lze navíc při práci udržet čistotu. S tímto univerzálním hrncem může své hosty překvapit každý „šéfkuchař". Na guláš, jedlé kaštany, polévky i svařené víno·Smaltovaný hrnec s rozměry cca 34,5 x 20,7 cm (objem 12 l)·Komín z nerezové oceli Hrnec·Rošt na uhlí ·Nerezová naběračka...

Metaxa Honey Shot 0,7l 30%

Řecko má s produkcí medu tisíciletou zkušenost a jeho kvalitu i vlastnosti pozitivně ovlivňují také jedinečné klimatické podmínky. Jedle, kaštany, jabloně, hloh, divoké růže… Jen v horách severní části Peloponésu roste tento ideální koktejl květů, který spolu se slunným klimatem dělá zdejší med nezaměnitelným. Metaxa Master Costas Raptis ho pečlivě vybírá, aby s jeho přispěním podle tajné receptury stvořil z dokonalé Metaxy neméně dokonalou Metaxu Honey Shot

Monin chataigne - kaštan 0,7 l

Monin chataigne - kaštan 0,7 l. Jedlé kaštany přivezli do kontinentální Evropy poprvé obyvatelé Sardinie, proto se jim také někdy říká bdquo;sardinské ořechy ldquo;. Kaštany mohou být vařené, dušené nebo pečené vcelku. Uvařené se podávají také jako příloha k hlavnímu chodu. Kaštany konzervované v sirupu nalézají své použití v koláčích, dezertech a cukrovinkách. Vyzkoušejte skvělý Monin Chestnut sirup a dodejte jedinečnou chuť i svým nápojům. Barva: zlatá, mírně zakalená Chuť: vůně tradiční francouzské vánoční cukrovinky „Maron Glacé“ se stopami vanilky a karamelizovaného cukru. Jemná dlouhotrvající chuť kaštanového krému s vanilkovými prvky Tipy: Monin Chestnut má le...

Recepty z farmářského trhu I. díl podzim-zima - Michopulu Hana

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české...

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Michopulu Hanka

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české...

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Hanka Michopulu

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české...

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české...

Metaxa Honey Shot 30% 0,7l

Metaxa Honey Shot je úchvatné splynutí Metaxy 5* s intenzivním aroma medu divokých řeckých včel, a to nejen pro stávající milovníky nejjemnějšího destilátu pod sluncem. Řecko má s produkcí medu tisíciletou zkušenost a jeho kvalitu i vlastnosti pozitivně ovlivňují také jedinečné klimatické podmínky. Jedle, kaštany, jabloně, hloh, divoké růže. Jen v horách severní části Peloponésu roste tento ideální koktejl květů, který spolu se slunným klimatem dělá zdejší med nezaměnitelným. Náš Metaxa Master Costas Raptis ho pečlivě vybírá, aby s jeho přispěním podle tajné receptury stvořil z dokonalé Metaxy neméně dokonalou Metaxu Honey Shot....

Recepty z farmářského trhu I. díl podzim-zima: jak snadno & skvěle vařit z českých sezónních surovin (978-80-260-0113-3)

Kniha – autor Hana Michopulu, 246 stran, česky, pevná bez přebalu matná První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné ...

Tisíc dnů v Toskánsku (978-80-7565-339-0)

Kniha - autor Marlena De Blasi, 288 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem. Malebný toskánský venkov, kraj starých olivovníkových hájů a horkých etruských pramenů, je místem, kde hodlají najít ty pravé ingredience dobrého života. Ve vesničce s pouhými dvěma stovkami svérázných obyvatel se nastěhují do primitivně zrenovované bývalé stáje bez telefonu, bez ústředního topení a s malinkou, skromnou kuchyní. Jejich nový život se v podstatě jen velmi málo liší od života, který zde...

Happy Dog Piemonte 10 kg

Happy Dog Piemonte 10 kg - Kompletní hypoalergenní SUPER PREMIUM krmivo pro velmi citlivé dospělé psy - také pro alergiky a náročné labužníky. Bez obilí, bez lepku a bez brambor. S kachnou, oceánskou rybou a italskými jedlými kaštany. - Happy Dog Supreme Sensible Piemonte s cennými jedlými kaštany není pro Vašeho psa jenom výjimečně chutným krmivem. Díky bezlepkové receptuře bez obilí a bez brambor je toto suché krmivo ideální také pro ty nejnáročnější psy s alergiemi nebo potravními nesnášenlivostmi. Lehce stravitelná kachna, chutné oceánské ryby, bezlepkové jedlé kaštany a jedinečný Happy Dog Natural Life Concept® tvoří smysluplný základ této exklusivní receptury. Tyto pečlivě vybrané kom...

Tisíc dní v Toskánsku - de Blasi Marlena

Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem. Malebný toskánský venkov, kraj starých olivovníkových hájů a horkých etruských pramenů, je místem, kde hodlají najít ty pravé ingredience dobrého života. Ve vesničce s pouhými dvěma stovkami svérázných obyvatel se nastěhují do primitivně zrenovované bývalé stáje bez telefonu, bez ústředního topení a s malinkou, skromnou kuchyní. Jejich nový život se v podstatě jen velmi málo liší od života, který zdejší venkované vedou již celá staletí. Sklízejí hrozny na vinicích, sbírají jed...

Podobné fráze: