Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Jedle kastany

Nalezeno:    21 produktů

Tescoma Kleště na jedlé kaštany PRESTO

Vynikající pro bezpečné a rychlé nakrojení slupky jedlých kaštanů, nakrojenou slupku lze po upečení nebo uvaření snadno oloupat. Zubatá čepel z prvotřídní nerezavějící oceli a masivní rukojeti z odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Tescoma kleště na jedlé kaštany PRESTO

Vynikající pro bezpečné a rychlé nakrojení slupky jedlých kaštanů, nakrojenou slupku lze po upečení nebo uvaření snadno oloupat. Zubatá čepel z prvotřídní nerezavějící oceli a masivní rukojeti z odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

6 x Govinda Bio Datlové Konfety s jedlými kaštany, 120g

Datlové konfety s cizrnovou moukou a vysokým obsahem jedlých kaštanů s jemným skořicovým nádechem představují zdravé a chutné doplnění energie. Ideální jako svačinka či pochoutka pro všechny, kteří chtějí zdravě mlsat.Složení: Kokosový olej*, jedlé kaštany* (25%), cizrnová mouka*, datle, sirup z agáve*, skořice*. *Produkt ekologického zemědělství Ekologická produkce: Zemědělská produkce EU/mimo EUNutriční hodnoty:Energetická hodnota: 1939 kJ (463 kcal) na 100 g. Sacharidy: 47.6 g, (z toho cukr: 23 g), Tuky: 28.5 g, (z toho nasycené mastné kyseliny: 23.5 g, mononenasycené mastné kyseliny: 0 g, polynenasycené mastné kyseliny: 0 g), Vláknina: 5.5 g, Bílkoviny: 3.6 g, Sůl:...

Kaštanovník setý patio 5 litrů

Latinsky: Castanea sativa Kaštanovník setý ke oblíben pro své jedlé kaštany. Vhodným stanovištěm je slunce až polostín se živnými mírně vlhkými půdami.

Probio Mouka cizrnová 450 g Bio

Cizrnová mouka plná výzev a nových možností Cizrnovou mouku pro vás sami meleme v našem bezlepkovém mlýně. Její přirozenou bezlepkovost ocení celiaci, vysoký obsah bílkovin vegani a vegetariáni. Chutí připomíná oříšky či jedlé kaštany.

Gulášový kotlík s topeništěm tepro Garten Waverly 1082, černomodrá

Univerzální hrnec na guláš s topeništěm „Waverly" najde využití při kempování, na rodinných oslavách i na vánočních trzích. Díky širokým možnostem použití vyhoví veškerým požadavkům. Můžete v něm připravovat libovolné pochutiny od horkých nápojů přes polévky až po jedlé kaštany. Smaltovaný povrch hrnce zaručuje při vaření dobré výsledky a dodávaný komín optimalizuje tepelný výkon paliva. Díky popelníku lze navíc při práci udržet čistotu. S tímto univerzálním hrncem může své hosty překvapit každý „šéfkuchař". Na guláš, jedlé kaštany, polévky i svařené víno·Smaltovaný hrnec s rozměry cca 34,5 x 20,7 cm (objem 12 l)·Komín z nerezové oceli Hrnec·Rošt na uhlí ·Nerezová naběračka...

Kaštanovník setý 175/200cm

Latinsky: Castanea sativa Kaštanovník setý je zajímavý strom, který dosahuje výšky 5-15m. Stále více je oblíben pro své jedlé kaštany, které se jedí čerstvé nebo se praží. Listy jsou podlouhle eliptické, na okrajích zubaté a tmavě zelené. Na podzim barví do žluto-hněda. Vhodným stanovištěm je slunce až polostín se živnou mírně vlhkou půdou. Dobře snáší řez, díky tomu je možné pěstovat kaštanovník i v menších zahradách.

Kaštanovník setý 'Variegata' kmínek 140cm, 7,5 litru

Latinsky: Castanea sativa 'Variegata'Kaštanovník setý je zajímavý strom, který dosahuje výšky 3-4m v 10 letech. Stále více je oblíben pro své jedlé kaštany, které se jedí čerstvé nebo se praží. Listy jsou podlouhle eliptické, na okrajích zubaté a tmavě zelené s krémovým okrajem. Na podzim barví do žluto-hněda. Vhodným stanovištěm je slunce až polostín se živnou mírně vlhkou půdou. Dobře snáší řez, díky tomu je možné pěstovat kaštanovník i v menších zahradách.

Monin (sirupy, likéry) Monin chataigne - kaštan 0,7 l

Monin chataigne - kaštan 0,7 l. Jedlé kaštany přivezli do kontinentální Evropy poprvé obyvatelé Sardinie, proto se jim také někdy říká bdquo;sardinské ořechy ldquo;. Kaštany mohou být vařené, dušené nebo pečené vcelku. Uvařené se podávají také jako příloha k hlavnímu chodu. Kaštany konzervované v sirupu nalézají své použití v koláčích, dezertech a cukrovinkách. Vyzkoušejte skvělý Monin Chestnut sirup a dodejte jedinečnou chuť i svým nápojům. Barva: zlatá, mírně zakalená Chuť: vůně tradiční francouzské vánoční cukrovinky „Maron Glacé“ se stopami vanilky a karamelizovaného cukru. Jemná dlouhotrvající chuť kaštanového krému s vanilkovými prvky Tipy: Monin Chestnut má le...

Recepty z farmářského trhu I. díl podzim-zima - Michopulu Hana

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české...

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Hanka Michopulu

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české...

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české...

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Hanka Michopulu

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české...

Metaxa Honey Shot 30% 0,7l

Metaxa Honey Shot je úchvatné splynutí Metaxy 5* s intenzivním aroma medu divokých řeckých včel, a to nejen pro stávající milovníky nejjemnějšího destilátu pod sluncem. Řecko má s produkcí medu tisíciletou zkušenost a jeho kvalitu i vlastnosti pozitivně ovlivňují také jedinečné klimatické podmínky. Jedle, kaštany, jabloně, hloh, divoké růže. Jen v horách severní části Peloponésu roste tento ideální koktejl květů, který spolu se slunným klimatem dělá zdejší med nezaměnitelným. Náš Metaxa Master Costas Raptis ho pečlivě vybírá, aby s jeho přispěním podle tajné receptury stvořil z dokonalé Metaxy neméně dokonalou Metaxu Honey Shot....

Tisíc dnů v Toskánsku (978-80-7565-339-0)

Kniha - autor Marlena De Blasi, 288 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem. Malebný toskánský venkov, kraj starých olivovníkových hájů a horkých etruských pramenů, je místem, kde hodlají najít ty pravé ingredience dobrého života. Ve vesničce s pouhými dvěma stovkami svérázných obyvatel se nastěhují do primitivně zrenovované bývalé stáje bez telefonu, bez ústředního topení a s malinkou, skromnou kuchyní. Jejich nový život se v podstatě jen velmi málo liší od života, který zde...

Podobné fráze:

-->