Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Jidlo z nasi zahradky neuveden

Nalezeno:    5 produktů

Skvělá jídla z kuřecích prsou - neuveden

Publikace: Skvělá jídla z kuřecích prsou - neuveden. Filety z kuřecích prsou se v kuchyni stávají stále oblíbenějšími, protože jsou stále k dostání a díky relativně přírodní chuti si je každý lehce okoření a ochutí podle libovůle. Kuřecí prsa můžeme plnit, pomlít, krájet na plátky, kostičky či nudličky. Pečení, vaření nebo dušení je časově nenáročné. Díky tomu z nich můžeme každý den vykouzlit nové jídlo a stanou se naší oblíbenou surovinou. Příjemné vaření. Publikace: Skvělá jídla z kuřecích prsou - neuveden.

Poznáváme Itálie - Lonely Planet - neuveden

Publikace: Poznáváme Itálie - Lonely Planet - neuveden. Itálie se může pochlubit mnoha světovými uměleckými díly, vznosnými budovami a výtečnou gastronomií. Žádná jiná země člověka tak nepovznese, nepotěší a nedojme jako právě Itálie. Dvacet italských regionů připomíná nezávislé státy – každý z nich má své tradice i skvělé jídlo. S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci země! – Úžasné zážitky – inspirativní fotografie, informace o aktivitách a nejzajímavější místa – Naplánujte si dokonalý výlet – užitečné tipy na cestu a nejlepší navrhované trasy vám dávají možnost sestavit si cestu podle vlastních představ Popsali jsme nejzajímavější místa, navrhované tra...

Poznáváme Itálie - Lonely Planet - neuveden

Itálie se může pochlubit mnoha světovými uměleckými díly, vznosnými budovami a výtečnou gastronomií. Žádná jiná země člověka tak nepovznese, nepotěší a nedojme jako právě Itálie. Dvacet italských regionů připomíná nezávislé státy – každý z nich má své tradice i skvělé jídlo. Popsali jsme nejzajímavější místa, navrhované trasy a místní tajemství do snadno použitelné podoby, pečlivě připravené našimi zkušenými autory. Tento průvodce bude to jediné, co budete potřebovat na nezapomenutelnou cestu po Itálii. Nakladatelství Lonely Planet již 40 let inspiruje a informuje cestovatele, kteří tak mohou po celém světě poznat skvělé zážitky. Naši zkušení autoři úspěšně objevují ta nejzajímavější míst...

Knedlíky, noky & omáčky (Edice Apetit) - neuveden

Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky… Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky & omáčky, kterou pro vás redaktorka Stáňa Moravcová ml., vychází 23. 9. 2021. Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? Stejně jako na talíři se setkávají také v naší nové kuchařce. Vybrali jsme do ní přes 140 receptů, které jsme pro vás vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete tady naše nejoblíbenější recepty na knedlíky a noky naslano i nasladko a k tomu spoustu skvělých omáček teplých i studených, ke knedlíkům i jiných. Přijdou si tady na své milovníci české kuchyně, evro...

Když hvězdy vaří… 2 - Jiřina Bohdalová a její hosté - neuveden

Publikace: Když hvězdy vaří… 2 - Jiřina Bohdalová a její hosté - neuveden. O paní Jiřině Bohdalové je známo, že je vášnivou sběratelkou kuchařských knih i jednotlivých receptů, má ráda dobré jídlo a vaření patří k jejím velkým koníčkům. Není proto divu, že pravidelnou součástí jejího pořadu Hobby naší doby je i rubrika Dnes vaří…, a to už více než deset let. Do pořadu si zve své kolegy z umělecké branže, a i když sama je mistrem také v oblasti kulinařiny, nechává jim prostor, aby předvedli své kuchařské umění podle vlastních receptur. S oblibou říkává, že je jim pouze „k ruce“. Do této, v pořadí již druhé knihy receptů ke zmíněnému pořadu vybrala hostitelka opět osmdesát receptů od téměř pa...