Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Lahudkove drozdi 150g bio country life

Nalezeno:    6 produktů

Lahůdkové droždí 150g BIO Country Life

Lahůdkové droždí 150g BIO Country Life - Droždí sušené vločky jsou inaktivované kvasnice, které nezajišťují kynutí, ale používají se jako ochucovadlo.

Country life Droždí lahůdkové 150g

Country life Droždí lahůdkové 150gLahůdkové droždí je výborný pomocník v kuchyni – ochutí a zvýrazní chuť jídla. Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní parmezán. Lahůdkové droždí je deaktivované – nedá se tedy použít na kynutí. Výborně ale dochutí pomazánky, omáčky, rizota, pesta.Složení: Inaktivované sušené kvasnice. Může obsahovat stopy lepku. ...

Country Life Lahůdkové droždí 150g

Nekyne, ale místo toho ohromě chutná. Jídlům přidá plnou a výraznou chuť. Vynikající pomocník i pro vegetariánské vaření.

Country Life Lahůdkové droždí 150g

Lahůdkové droždí obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy, volné aminokyseliny, proto se používají na zvýšení biologické hodnoty jídla.Používá se jako ochucovadlo do polévek, omáček, pomazánek, salátů.

Country life Droždí lahůdkové se sladem 150g

Country life Droždí lahůdkové se sladem 150gLahůdkové droždí je výborný pomocník v kuchyni – ochutí a zvýrazní chuť jídla. Chutí i vůní připomíná parmezán. Lahůdkové droždí je deaktivované – nedá se tedy použít na kynutí. Výborně dochutí pomazánky, omáčky, rizota, pesta.Složení: Sušené inaktivované kvasnice, SLADOVÝ výtažek 7 %.

Country Life Lahůdkové droždí se sladem 150g

Lahůdkové droždí je výborný pomocník v kuchyni – ochutí a zvýrazní chuť jídla. Chutí i vůní připomíná parmezán. Lahůdkové droždí je deaktivované – nedá se tedy použít na kynutí. Výborně dochutí pomazánky, omáčky, rizota, pesta… Slad se nejčastěji vyrábí z ječmene, proto je tento druh droždí s lepkem. V nabídce máme také lahůdkové droždí bez přidaného ječmene. Lahůdkové droždí se vyrábí na substrátu bohatém na cukry – může to být třeba melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae se nechají několik dnů pomnožit. Potom se směs suší do podoby jemných vloček a při sušení lehce ohřívá na teplotu lehce převyšující 40 °C, aby se droždí deaktivovalo....