Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Miso pasta

Nalezeno:    26 produktů

Miso pasta Hikari červená 400g

Miso Hikari pasta červená Miso je pasta z fermentovaných sójových bobů a představuje pátou chuť tzv. umami. V japonské kuchyni se používá jako ochucovadlo. V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou. Liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami. Použití Miso je níz...

Miso pasta Hikari červená 400 g

Miso je pasta z fermentovaných sójových bobů a představuje pátou chuť tzv. umami. V japonské kuchyni se používá jako ochucovadlo. V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou. Liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami. Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné.S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami a tofu, pastu použijte k marinování masa před grilováním,...

Miso pasta Hikari bílá 400 g

Miso je pasta z fermentovaných sójových bobů a představuje pátou chuť tzv. umami. V japonské kuchyni se používá jako ochucovadlo. V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou. Liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami. Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné.S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami a tofu, pastu použijte k marinování masa před grilováním, do dresi...

AsiaHomeGourmet Japonská polévka Miso pasta 50 g

Tradiční japonské polévka miso je výborná pro zahřátí a nebo jako vydatná ranní snídaně.  Příprava (4 porce): 1 balení pasty na miso polévku, 150 g hedvábného tofu, nakrájeného na malé kostičky, 500 – 600 ml vody nebo neslaného kuřecího vývaru, na jemno nakrájená jarní cibulka na ozdobu.Do hrnce dejte vodu a pastu na miso polévku, za občasného míchání přiveďte k varu, přidejte tofu a vařte 1 min. Ozdobte. Složení pasty: miso pasta 60 % (sójové boby, rýže, sůl), ...

Muso Miso mugi ječmen 400g

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Mugi Miso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma. Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifi...

Muso Miso hatcho sója 400g

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť.Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou gen...

Country Life MISO těstoviny jačmenná MUSO 345 g BIO 345 g

MISO pasta ječná muso 345 g BIO (mugi Miso Muso (ječné miso) má jemnou chuť a aroma. Je vyráběno rodinnou firmou s více než šedesátiletou tradicí, která zachovává tradiční výrobní postupy. M

MUSO Miso genmai sója 250 g BIO

Genmai miso je pasta vyrobená ze sóji a rýže natural. Připravit z ní můžete například klasickou japonskou miso polévku, miso máslo či chutný dresink.

Miso rýže 390g BIO DANIVAL

Miso rýže 390g BIO DANIVAL - Rýžová pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.

Miso ječmen 390g BIO DANIVAL

Miso ječmen 390g BIO DANIVAL - Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.

Muso Miso shiro bílá rýže 400 g

MUSO MISO shiro-bílá rýže 400 gMiso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.  ...

Miso mugi ječmen 345g BIO MUSO

Miso mugi ječmen 345g BIO MUSO - Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.

Japonská černá miska Yuuga Miso 700 ml

Japonská černá miska Yuuga Miso, 700 mlČerná miska Miso je malá, robustní miska, která dodá prostřenému stolu japonský styl. V Japonsku se do dnešních dob v podobných miskách podává polévka miso, odtud mimo jiné její název, v dnešní době se v západních zemích používá jako dekorační doplněk. Například jako cukřenka nebo miska na drobnosti.malá miska Misoplastovározměry: 15 x 8,5 cm objem: 700 mlvyrobeno v JaponskuCo je Miso polévka?Miso polévka je důležitou součástí japonské stravy a hlavní složkou většiny jídel v Japonsku. Dříve se často podávala jako příloha i během snídaně. Patří mezi nejzdravější polévky světa, také se ji někdy přezdívá "Japonský zázrak". Základem je nezbytná miso pasta,...

Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou. Genmai miso je fermentovaná pasta ze sóji a hnědé neloupané rýže. Hodí se na dochucení polévek, dresinků, omáček, pomazánek…

Muso Miso genmai sója 250g Bio

Genmai miso je pasta vyrobená ze sóji a rýže natural. Připravit z ní můžete například klasickou japonskou miso polévku, miso máslo či chutný dresink. Tipy na použití: k přípravě salátových dresinků a dipů - kombinujte s kyselou složkou (ocet, citronová šťáva), olejovou složkou (olivový, sezamový nebo jiný olej, sezamová pasta tahini) a sladkou složkou (med, javorový, ječný, agávový nebo jiný sirup), zkuste např. miso-tahini dresink (1-2 lžičky misa, 4 lžíce sezamové pasty tahini, 2 lžíce javorového sirupu, 1 lžíce jablečného octa, v případě potřeby nařeďte trochou vody) miso máslo - smíchejte 4 lžíce biomásla a 1-2 lžíce misa na hladkou směs, výborně se hodí na ještě horký vařený květák,...