Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Miso pasta

Nalezeno:    21 produktů

Clearspring Genmai Miso pasta z hnědé rýže (nepasterizovaná) BIO 150 g

Tato miso pasta s plnou chutí, v japonštině Genmai Miso, poskytuje maximální výživu. Protože se vyrábí z celých sójových bobů a hnědé rýže, má velmi výživný nutriční profil. Na optimální zralost misa mají vliv oblast a klima, ve kterém se miso vyrábí, i dovednosti a zkušenosti odborníka zodpovědného za fermentaci.

Muso Miso mugi ječmen 400g

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Mugi Miso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma. Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifik...

Country Life MISO těstoviny jačmenná MUSO 345 g BIO 345 g

MISO pasta ječná muso 345 g BIO (mugi Miso Muso (ječné miso) má jemnou chuť a aroma. Je vyráběno rodinnou firmou s více než šedesátiletou tradicí, která zachovává tradiční výrobní postupy. M

Muso Miso hatcho sója 400g

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť. Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou g...

MUSO Miso genmai sója 250 g BIO

Genmai miso je pasta vyrobená ze sóji a rýže natural. Připravit z ní můžete například klasickou japonskou miso polévku, miso máslo či chutný dresink.

Muso Miso shiro bílá rýže 400 g

MUSO MISO shiro-bílá rýže 400 g Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

Japonská černá miska Yuuga Miso 700 ml

Japonská černá miska Yuuga Miso, 700 mlČerná miska Miso je malá, robustní miska, která dodá prostřenému stolu japonský styl. V Japonsku se do dnešních dob v podobných miskách podává polévka miso, odtud mimo jiné její název, v dnešní době se v západních zemích používá jako dekorační doplněk. Například jako cukřenka nebo miska na drobnosti.malá miska Misoplastovározměry: 15 x 8,5 cm objem: 700 mlvyrobeno v JaponskuCo je Miso polévka?Miso polévka je důležitou součástí japonské stravy a hlavní složkou většiny jídel v Japonsku. Dříve se často podávala jako příloha i během snídaně. Patří mezi nejzdravější polévky světa, také se ji někdy přezdívá "Japonský zázrak". Základem je nezbytná miso pasta,...

Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou. Genmai miso je fermentovaná pasta ze sóji a hnědé neloupané rýže. Hodí se na dochucení polévek, dresinků, omáček, pomazánek…

Muso Miso genmai sója 250g Bio

Genmai miso je pasta vyrobená ze sóji a rýže natural. Připravit z ní můžete například klasickou japonskou miso polévku, miso máslo či chutný dresink. Tipy na použití: k přípravě salátových dresinků a dipů - kombinujte s kyselou složkou (ocet, citronová šťáva), olejovou složkou (olivový, sezamový nebo jiný olej, sezamová pasta tahini) a sladkou složkou (med, javorový, ječný, agávový nebo jiný sirup), zkuste např. miso-tahini dresink (1-2 lžičky misa, 4 lžíce sezamové pasty tahini, 2 lžíce javorového sirupu, 1 lžíce jablečného octa, v případě potřeby nařeďte trochou vody) miso máslo - smíchejte 4 lžíce biomásla a 1-2 lžíce misa na hladkou směs, výborně se hodí na ještě horký vařený květák, b...

Miso rýžové BIO 250 g

Miso rýžové Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýževhodná do polévek či omáček.

Miso rýžové BIO 250 g

Miso rýžové Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýževhodná do polévek či omáček.

Sunfood Bio Miso rýžové 300 g

Miso rýžové - tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné, obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku vhodný jak do polévek, těstovin, marinád tak omáček. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva.Složení: Sójové boby bio, rýže bio, mořská sůl, aspergillius oryzae (koji).Obsah: 300gZemě původu: Japonsko Výživové údaje na 100g:Energetická hodnota 590 kJ / 135 kcalTuky 4,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 gSacharidy 13 g z toho cukry 0,3 gBíkoviny 8,2 gSůl 13,6 g...

Miso sladké bílé MAKURA BIO 250 g

Fermentovaná pasta jejímž základem jsou sojové boby. Obsahuje enzymy,vitamíny (B12), bílkoviny, stopové prvky, vlákninu.

Muso Miso genmai hnědá rýže 400g

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminůMiso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Genmai Miso Muso (miso z hnědé rýže) se používá rýže, u které je zachováno celé zrno i s vnějším obalem. Tato hnědá rýže má vyšší výživovou hodnotu a miso z ní je hodnotnější, než miso z klasické bílé rýže. Vhodné pro vegany a vegetariány.Složení: Sójové boby, hnědá rýže (27,5%), mořská sůl (11,0%), voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu m...

Sunfood Bio Miso sladké bílé MAKURA 250 g

Fermentovaná sladká pasta jejímž základem jsou sojové boby. Obsahuje: enzymy vitamíny (B12) bílkoviny stopové prvky vlákninu. Bio miso sladké je pasterizované.Složení: celozrn. rýže bio, sojové boby bio, voda, mořská sůl Obsah: 250gZemě původu: JaponskoVýživové údaje na 100g:Energetická hodnota 818 kJ/194 kcalTuky 4,2g z toho nasycené mastné kyseliny 0,7gSacharidy 29g z toho cukry 26gVláknina 2gBílkoviny 9ggSůl 4,8g