Plnene papriky
Podobné fráze:
Rapunzel Zelené olivy plněné paprikou 190g Bio
Ručně plněné řecké olivy Amphissa - výtečná specialita! Aromatickou chuť oliv ozvláštní jemné křupnutí sladké papriky. Krásně obohatí každý váš talíř s předkrmy.
Pečící forma na sekanou
Upéct, vyndat a podávat! Perfektní sekaná se vám povede úplně bez námahy. Vhodná také na plněné papriky, šunku v chlebovém těstě a jiné delikatesy. obdélníková forma z karbonové oceli nepřilnavá vložka na vyndavání odolná do 280 °C vhodná do myčky na nádobí Doplňující rozměry: vložka výška 8 cm x šířka 30 cm a hloubka 12 cm.
Tak trochu jiná kuchařka | Camie
Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly s maminkou a společně vám přinášejí recepty na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě. Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne. Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého zarytého masožravce.
Už zase nevím, co uvařit - Recepty pro všední vaření - Filgasová Eva - 11,5x14
Valašská kyselica, řízky gratinované na liškách, pečené plněné papriky a jako zákusek křehké tvarohovo-jahodové řezy. Zaujalo vás nabízené menu, jenom nevíte, jak jej připravit? Recepty na tyto a spoustu dalších lahodných pokrmů najdete v této nové kuchařce. Všechny recepty jsou osvědčené a důkladně prověřené. Autorka se drží zásady, že pokrmy by měly být připraveny ze snadno dostupných surovin, navíc by měly být levné a jednoduché, aby jejich příprava byla potěšením i pro začínající kuchařku.
Tak trochu jiná kuchařka - Camie
Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly s maminkou a společně vám přinášejí recepty na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě. Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne. Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého zarytého masožravce.
Tak trochu jiná kuchařka - Osvědčené recepty ve veganském provedení - Camie
Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly s maminkou a společně vám přinášejí recepty na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě. Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne. Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého zarytého masožravce.
Už zase nevím, co uvařit - Recepty pro všední vaření - Recepty pro všední vaření - Eva Filgasová
Valašská kyselica, řízky gratinované na liškách, pečené plněné papriky a jako zákusek křehké tvarohovo-jahodové řezy. Zaujalo vás nabízené menu, jenom nevíte, jak jej připravit? Recepty na tyto a spoustu dalších lahodných pokrmů najdete v této nové kuchařce. Všechny recepty jsou osvědčené a důkladně prověřené. Autorka se drží zásady, že pokrmy by měly být připraveny ze snadno dostupných surovin, navíc by měly být levné a jednoduché, aby jejich příprava byla potěšením i pro začínající kuchařku.
Už zase nevím, co uvařit - Recepty pro všední vaření - Eva Filgasová
Valašská kyselica, řízky gratinované na liškách, pečené plněné papriky a jako zákusek křehké tvarohovo-jahodové řezy. Zaujalo vás nabízené menu, jenom nevíte, jak jej připravit? Recepty na tyto a spoustu dalších lahodných pokrmů najdete v této nové kuchařce. Všechny recepty jsou osvědčené a důkladně prověřené. Autorka se drží zásady, že pokrmy by měly být připraveny ze snadno dostupných surovin, navíc by měly být levné a jednoduché, aby jejich příprava byla potěšením i pro začínající kuchařku.
Tak trochu jiná kuchařka - Camie, Vázaná
Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly s maminkou a společně vám přinášejí recepty na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě. Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne. Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého zarytého masožravce.
Tak trochu jiná kuchařka: Osvědčené recepty ve veganském provedení (978-80-264-2662-2)
Kniha - autor Camie, 136 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly s maminkou a společně vám přinášejí recepty na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě. Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne. Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého zarytého masožravce.
Tak trochu jiná kuchařka - Camie
Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly s maminkou a společně vám přinášejí recepty na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě. Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne. Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého zarytého masožravce. Tak trochu jiná kuchařka - Camie od authora Camie a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Už zase nevím, co uvařit - Eva Filgasová
Valašská kyselica, řízky gratinované na liškách, pečené plněné papriky a jako zákusek křehké tvarohovo-jahodové řezy. Zaujalo vás nabízené menu, jenom nevíte, jak jej připravit? Recepty na tyto a spoustu dalších lahodných pokrmů najdete v této nové kuchařce. Všechny recepty jsou osvědčené a důkladně prověřené. Autorka se drží zásady, že pokrmy by měly být připraveny ze snadno dostupných surovin, navíc by měly být levné a jednoduché, aby jejich příprava byla potěšením i pro začínající kuchařku. Už zase nevím, co uvařit - Eva Filgasová od authora Eva Filgasová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz