Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Plnene papriky

Nalezeno:    36 produktů

Tak trochu jiná kuchařka - Camie

Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly s maminkou a společně vám přinášejí recepty na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě. Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne. Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého zarytého masožravce.

Už zase nevím, co uvařit - Filgasová Eva

Valašská kyselica, řízky gratinované na liškách, pečené plněné papriky a jako zákusek křehké tvarohovo-jahodové řezy. Zaujalo vás nabízené menu, jenom nevíte, jak jej připravit? Recepty na tyto a spoustu dalších lahodných pokrmů najdete v této nové kuchařce. Všechny recepty jsou osvědčené a důkladně prověřené. Autorka se drží zásady, že pokrmy by měly být připraveny ze snadno dostupných surovin, navíc by měly být levné a jednoduché, aby jejich příprava byla potěšením i pro začínající kuchařku.

Tak trochu jiná kuchařka: Osvědčené recepty ve veganském provedení (978-80-264-2662-2)

Kniha - autor Camie, 136 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly s maminkou a společně vám přinášejí recepty na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě. Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne. Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého zarytého masožravce.

Tak trochu jiná kuchařka - Camie

Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly s maminkou a společně vám přinášejí recepty na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě. Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne. Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého zarytého masožravce. Tak trochu jiná kuchařka - Camie od authora Camie a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Už zase nevím, co uvařit - Eva Filgasová

Valašská kyselica, řízky gratinované na liškách, pečené plněné papriky a jako zákusek křehké tvarohovo-jahodové řezy. Zaujalo vás nabízené menu, jenom nevíte, jak jej připravit? Recepty na tyto a spoustu dalších lahodných pokrmů najdete v této nové kuchařce. Všechny recepty jsou osvědčené a důkladně prověřené. Autorka se drží zásady, že pokrmy by měly být připraveny ze snadno dostupných surovin, navíc by měly být levné a jednoduché, aby jejich příprava byla potěšením i pro začínající kuchařku. Už zase nevím, co uvařit - Eva Filgasová od authora Eva Filgasová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Vegánska raw kuchárka - Taline Gabrielian

Keď začala Taline Gabrielian, exotická kráska s arménskymi koreňmi a zároveň mama dvoch detí, trpieť potravinovými intoleranciami, rozhodla sa, že svoje problémy zoberie ako výzvu. Založila si projekt Hippie Lane, v rámci ktorého pravidelne zverejňuje svoje dych vyrážajúce jedlá. <p> Ako sama priznáva, odmalička bola vášnivou kuchárkou a rodina je pre ňu všetkým. Možno aj preto sú jej recepty plné nádherných farieb a tvarov, ktoré fascinujú deti aj dospelých. Netrvalo dlho a Taline si získala na sociálnych sieťach 2 milióny fanúšikov z celého sveta. Jej jedlá sú totiž nielen mimoriadne chutné, ale aj vizuálne fascinujúce a zároveň zdravé. Na ich prípravu používa len organické surovin...

Vegánska raw kuchárka

Keď začala Taline Gabrielian, exotická kráska s arménskymi koreňmi a zároveň mama dvoch detí, trpieť potravinovými intoleranciami, rozhodla sa, že svoje problémy zoberie ako výzvu. Založila si projekt Hippie Lane, v rámci ktorého pravidelne zverejňuje svoje dych vyrážajúce jedlá a chutné zdravé koláčiky bez cukru. Ako sama priznáva, odmalička bola vášnivou kuchárkou a rodina je pre ňu všetkým. Možno aj preto sú jej recepty plné nádherných farieb a tvarov, ktoré fascinujú deti aj dospelých. Netrvalo dlho a Taline si získala na sociálnych sieťach 2 milióny fanúšikov z celého sveta. Jej jedlá sú totiž nielen mimoriadne chutné, ale aj vizuálne fascinujúce a zároveň zdravé. Na ich prípravu použí...

Vegánska raw kuchárka - Gabrielian Taline, Janogová Alexandra

Keď začala Taline Gabrielian, exotická kráska s arménskymi koreňmi a zároveň mama dvoch detí, trpieť potravinovými intoleranciami, rozhodla sa, že svoje problémy zoberie ako výzvu. Založila si projekt Hippie Lane, v rámci ktorého pravidelne zverejňuje svoje dych vyrážajúce jedlá a chutné zdravé koláčiky bez cukru. Ako sama priznáva, odmalička bola vášnivou kuchárkou a rodina je pre ňu všetkým. Možno aj preto sú jej recepty plné nádherných farieb a tvarov, ktoré fascinujú deti aj dospelých. Netrvalo dlho a Taline si získala na sociálnych sieťach 2 milióny fanúšikov z celého sveta. Jej jedlá sú totiž nielen mimoriadne chutné, ale aj vizuálne fascinujúce a zároveň zdravé. Na ich prípravu použ...

Řecká odysea - kuchařka z edice Apetit na cestách - Řecko - Kolektív autorov

Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze (předkrmy - plněné vinné listy, pomazánku z pečeného lilku, marinovaný sýr feta), přes jídla se zeleninou (svěží saláty, plněná rajčata jehněčím masem, papriky plněné fetou) anebo pokrmy z jednoho hrnce, masité pokrmy a plody moře až po božské dezerty. "Pátrali jsme po know-how na lahodné tzatziki i po návodu na slavnou musaku či gyros. Nasáv Řecká odysea - kuchařka z edice Apetit na cestách - Řecko - Kolektív autorov od authora Kolektív autor...

Tak trochu jiná kuchařka - Camie

„Vždy jsem se motala v kuchyni a pomáhala svému kuchařskému vzoru – mamce. Bylo mi to dovoleno, a tak jsem podávala, krájela a míchala. Rozuměla jsem tomu, co znamená opravdové jídlo a co je vůně domova. A vždy se u nás vařilo jinak. Klasické recepty si mamka vždy dost přetvářela, a i proto jsem si možná vaření tolik oblíbila.“ Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly se svou maminkou a společně vám přinášejí soubor receptů na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě. Těšit se můžete na upravené české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné pečené papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mrkev na ...

Tak trochu jiná kuchařka - Camie - e-kniha

eBook:,„Vždy jsem se motala v kuchyni a pomáhala svému kuchařskému vzoru – mamce. Bylo mi to dovoleno, a tak jsem podávala, krájela a míchala. Rozuměla jsem tomu, co znamená opravdové jídlo a co je vůně domova. A vždy se u nás vařilo jinak. Klasické recepty si mamka vždy dost přetvářela, a i proto jsem si možná vaření tolik oblíbila.“ Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly se svou maminkou a společně vám přinášejí soubor receptů na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě. Těšit se můžete na upravené české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné pečené papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mr...

PÁLIVÉ CHILLI PAPRIČKY NUMEX BIG JIM-10 semen-

PÁLIVOST: 1500 - 3 000 SHU Představujeme Vám CHILLI papričky odrůda NUMEX BIG JIM. Patří mezi mírně pálivé papričky a je vyšlechtěna z mexické odrůdy. Je to paprička rekordmanka a je největší z pálivých papriček o čemž svědčí zápis v Guinessově knize rekordů. Tvar plodu je jako klasická paprika. Tato odrůda se dobře nakládá a je ideální pro přímou konzumaci, do zeleninových či jiných salátů nebo na klasické české jídlo – plněné papriky, které budou lehce pikantní. Taktéž jsou vhodné ke grilování, kdy se naplní šunkou a sýrem. NUMEX BIG JIM má střední, 80-90 dnů dlouhé období dozrávání a patří mezi středně teplomilné papričky. Pěstování: Rostlina patří mezi dobře pěstovatelné, stačí dodržet...

Řecká odysea: aneb Slavné báje a recepty (978-80-87575-15-4)

Kniha – 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze (předkrmy - plněné vinné listy, pomazánku z pečeného lilku, marinovaný sýr feta), přes jídla se zeleninou (svěží saláty, plněná rajčata jehněčím masem, papriky plněné fetou) anebo pokrmy z jednoho hrnce, masité pokrmy a plody moře až po božské dezerty. "Pátrali jsme po know-how na lahodné tzatziki i po návodu na slavnou musaku či gyros. Nasávali jsme vůně a chutě linoucí se z pobřežních t...

Candy FSCTX615 WIFI

SMART STEAMChceme, aby jídlo, které pečete, bylo dobré a chutné. Proto jsme vytvořili novou chytrou troubu, která pouhým dotykem intuitivního tlačítka, umožňuje využít tradiční funkce, ale má také navíc parní funkce pro ještě lepší a chutnější výsledky pečení.Parní funkce může být použita pro zeleninu, ryby, maso, dezerty a chleba. Moderní design a srozumitelný displej vám umožní si pečení užívat, aniž byste museli studovat komplikované návody. INSPIRUJTE SE V APLIKACI SIMPLY-FIAplikace Simply-Fi nabízí tipy a recepty na přípravu chutných jídel, stačí si ji stáhnout do vašeho smartphonu. Originální nové nápady: bramborová focaccia, pečené krevety, plněné papriky a krémové obláčky, to je jen...

Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit) - neuveden - 22x25, Sleva 7%

Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit.. Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze (předkrmy - plněné vinné listy, pomazánku z pečeného lilku, marinovaný sýr feta), přes jídla se zeleninou (svěží saláty, plněná rajčata jehněčím masem, papriky plněné fetou) anebo pokrmy z jednoho hrnce, masité pokrmy a plody moře až po božské dezerty. "Pátrali jsme po know-how na lahodné tzatziki i po návodu na slavnou musaku či gyros. Nasávali jsme vůně a chutě linoucí se z pobřežních taveren, ale i z domácích kuchyní v horských vesnicíc...

-->