Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Rum abuelo anejo 40 0 7l hola lahev

Nalezeno:    6 produktů

Legendario Rum Anejo 9y 0,7l 40% (holá láhev)

Třísloviny z těchto sudů jsou více elegantní, jemné a lehké, dokonale se tak integrují do citlivé struktury nápoje a dodávají mu zvláštnost a osobitost. Tato kombinace dřeva a destilátu vytváří charismatickou kvalitu. Aroma nabízí sladkost po zralém ovoci, vanilce a tabáku. Chuť dominuje jemností, lehkostí, čokoládovou přítomností a hladkostí. Legendario Aňejo 9 je perfektní směs vysoce kvalitních destilátů, kterou poprvé v roce 1945 zkomponovali skuteční mistři rumu. Legendario Aňejo 9 byl několikrát vyznamenaný jako nejlepší kubánský rum.

Ron Abuelo Anejo 5y 40% 0,2 l (holá láhev)

Harmonický panamský rum zlatavé barvy zrál 5 let v malých sudech z bílého dubu uložených v tmavém a klidném prostředí. Díky tomu získal svou význačnou jemnost a bohatost. Destilát z cukrové třtiny. Vůně dřevo,karamel. Chuť jemná s lehkou známkou dřeva a uleželého rumu.

Centenario Rum 7 Years Old Anejo Especial, 40%, 0,7l (holá lahev)

Ron Centenario je kostarická špička rumů světové kvality s více než 50letou tradicí. Jejich bohaté portfolio sbírá jedno ocenění za druhým a zahrnuje jak rumy zrající klasickým způsobem po konkrétní dobu – 7, 9 a 12 let, tak rumy stařené systémem solera, kdy má rum čas odpočívat i 20, 25 a 30 let.

Capitan General Aňejo 10y 0,7l 40% (holá láhev)

Velice lehký s podtóny karamelu, fíků a tropického ovoce, také lehké náznaky minerálů a zeleného pepře. Zajímavá kompozice pro opravdové znalce rumů, kteří již nemají zalíbení v sladkých módních rumech. Vřele doporučujeme, opravdu výjimečný rum pro individualisty.

Centenario Aňejo Especial 7y 0,7l 40% (holá láhev)

Výroba rumu CENTENARIO je datována už od roku 1969. Proces výroby rumu CENTENARIO začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kdese z nich lisuje šťáva. Šťáva je následně podrobena procesu kvašení, během kterého speciální kvasničné kultury přemění cukr v alkohol a jiné látky. Po dokončení se surovina pro nejlepší kostarický rum čistí procesem destilace. Jedním z produktů destilace je tzv. „mladý alkohol“, který se skladuje v ručně vyráběných sudech z bílého dubu. Tím se zahajuje proces zrání, který ...

El Ron Prohibido Reserva 22y 0,7l 40% (holá láhev)

Prohibido Reserva 22y Anejo - Ultra prémiový mexický rum jantarové barvy, který zraje systémem solera ve 22 amerických dubových sudech. základní suroviny reservy 22 tvoří cukrová třtina, která je pěstována v oblasti Veracruz, a ze které je extrahováno guarapo, šťáva z cukrové třtiny, která je klíčová pro výrobu tohoto rumu. Vedle guarapa se pro výrobu reservy 22 používají skořápky z mandlí, pekanových ořechů a také broskve, pocházející z mexického státu Zacatecas.