Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Ryzove nudle mihoen 250g

Nalezeno:    4 produkty

Shan'shi Pad Thai nudle rýžové 250g

<p><strong>ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY</strong><br>Rýžové nudle.</p><p><strong>SLOŽENÍ</strong><br>rýže, pitná voda.</p><p><strong>ALERGENY</strong><br>Neuvádí se</p><p><strong>VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA</strong><br>Výživové údaje na 100gEnergetická hodnota1499 kJ/ 353 kcalTuky0,8 gz toho nasycené mastné kyseliny0,2 gSacharidy79 gz toho cukry0 gBílkoviny6,4 gSůl0,04 g</p><p><strong>VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE</strong><br>Neuvádí se</p><p><strong>HMOTNOST/OBJEM</strong><br>250g</p><p><strong>PODMÍNKY UCHOVÁNÍ<...

Lien Ying Těstoviny rýžové vlasové 250g

Rýžové, vlasové těstoviny Asijské rýžové nudle. Nudle jsou velmi tenké. V menším množství obsahují vitamín B6, vitamín E, niacin, kyselinu pantotenovou a kyselinu listovou. Vhodné pro bezlepkovou dietu. Způsob přípravy: Nudle zalijte vroucí vodou na dobu 3-5 minut a poté sceďte. Vhodná příloha k asijským jídlům, do polévek, k salátům. Obsah: 250 g

PRO-BIO Špaldové široké nudle cel. 250g

Složení: celozrnná špaldová mouka Balení: 250 g Těstoviny jsou potravinový produkt, který se vyrábí z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Pocházejí z Itálie. Připravují se zejména z pšenice, pitné vody a přídavných látek k jejich obarvení nebo ochucení. Těstoviny se doporučují vařit v osolené vodě (zhruba jeden litr vody na 100 g těstovin). Rozlišujeme těstoviny vaječné a bezvaječné. Dále se můžeme setkat s těstovinami semolinovými, celozrnnými pšeničnými nebo špaldovými, ječnými nebo žitnými. V obchodech zdravé výživy jsou dnes k dostání také těstoviny z bezlepkové mouky – pohankové, kukuřičné nebo rýžové. Využití: - s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalí...

Zdraví z přírody Rýže černá 250g

Složení: 100% rýže střednězrnná pololoupaná (Oryza sativa) Balení: 250 g Rýže Původ má v tropických oblastech Afriky, Asie a Austrálie. Celkově rýže pokrývá asi dvacet procent kalorické spotřeby lidské populace. Obilky rýže poskytují jednu z nejdůležitějších potravin na světě. A to především druh rýže setá, v menší míře pak druh rýže africká. Rýže neobsahuje lepek. Obilky se používají buď neloupané, nebo loupané, případně se z nich mletím připravuje rýžová mouka. Druhy rýže: - přírodní / natural – obilky světle hnědé barvy - bílá – s obilkami, jež mohou být dlouhozrnné nebo krátkozrnné - arborio – kulatozrnná rýže, vhodná do italského rizota - basmati – používá se v indické kuchyni - ja...