Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Skorice mleta bio 100g

Nalezeno:    308 produktů

RageFitness Skořice Madagaskar BIO mletá - 25kg gastro

Lahodná a jemná skořice v BIO kvalitě z oblasti Madagaskaru. Něco málo k původu a pěstování Skořice je aromatická kůra skořicovníků, stálezelených tropických stromů. Je i léčivá, vyrábí se z ní silice, tinktury, olej. Má kořenně nasládlou chuť a příjemnou vůni, které jí dává zejména obsažená sloučenina cinnamaldehyd. Působí na chuť k jídlu, celkově osvěžuje a podporuje trávení. Jaké látky a živiny skořice obsahuje? cinnamaldehyd – základní složka aromatu typického pro skořici ethylcinnamát – podílí se na chuti a aromatu skořice (ovocná a balzámová vůně připomínající skořici s trochou jantaru) eugenol – podílí se na aromatu skořice (hřebíčková vůně) kumarin – zvýrazňuje a doplňuje aroma (...

Skořice Pravá Naturalis BIO - 100g

Nutriční hodnota skořice pravé Skořice je snad jedno z nejznámějších a nejpoužívanějších koření. Skořice pravá má však své unikátní vlastnosti. Velmi hojně je využívána jako antioxidant či napomáhá k normální hladině cukru v krvi. Kromě pozitivního vlivu na střeva též příznivě působí na zklidnění kůže při různých typech nemocí. Pravidelnou konzumací skořice pravé se cholesterol udržuje v normální hladině, zlepšuje se komplexní dýchací systém a zároveň odeznívají žaludeční obtíže. Pěstování, zpracování a balení výrobku Skořice Pravá Naturalis BIO je usušená vnitřní kůra...

Skořice Pravá Naturalis BIO - 100g

Balení Skořice Pravé Naturalis BIO obsahuje drcenou vysoce kvalitní kůru pravého cejlonského skořicovníku. Má vynikající chuť, vůni i pozitivní účinky na trávicí trakt. Senzorické vlastnosti a látky obsažené ve skořici osvěžují tělo Podporují také dobré trávení Cena jedné dávky pouze 1,19 Kč Běžná cena: 139 Kč

Wolfberry Skořice cejlonská mletá BIO 150 g

Skořice cejlonská mletá BIO 150 g Wolfberry Skořice cejlonská je označována mnoha špičkovými cukráři a kuchaři jako nejlepší skořice vůbec. Používá se pro okořenění hlavně sladkých pokrmů, pečiva a cukrářských výrobků. Důležitou roli má i při zavařování ovoce.

BIO Skořice cejlonská mletá 50 g - Wolfberry

BIO Skořice cejlonská mletá se vyrábí ze Skořicovníku cejlonského, který roste na Srí Lance a považuje se za nejkvalitnější zdroj skořice. Je typická pro svou sladkou chuť a hodí se na dochucení pokrmů i nápojů.

Allnature Skořice mletá Cassia BIO 30 g

Skořice mletá Cassia BIO je sušená kůra tropického stromu skořicovníku (Cinnamomum verum). Toto lehce nasládlé a lahodně voňavé koření se používá nejen k přípravě svařeného vína a do sladkého pečiva,

Allnature Skořice mletá Cassia bio 30 g

Skořice je sušená kůra tropického stromu skořicovníku (Cinnamomum verum). Toto lehce nasládlé a lahodně voňavé koření se používá nejen k přípravě svařeného vína a do sladkého pečiva, ale také se výborně hodí pro speciality asijské a arabské kuchyně. Složení obsahuje: 100% skořice mletá Cassia BIO. Dávkování Užívejte dle potřeby

Sonnentor Skořice mletá Ceylon BIO 40 g

Skořice je usušená kůra ze skořicovníku, proto má poměrně dřevitou konzistenci. Do pokrmů se přidává buď celá (po vyvaření se vyjme), čerstvě se nastrouhá nebo se používá její mletá varianta. Celá skořice nesmí chybět ve svařeném víně nebo punči. Dodá pověstnou tečku mléčné rýži, koláčům i dalším dezertům. Taková domácí skořicová zmrzlina je také velký gurmánský zážitek. Skořici si většina z nás spojuje s poklidným časem vánoc. Má prohřívací účinky, což v mrazivé zimě většina z nás opravdu ocení. Celou skořici v bio kvalitě určitě proto můžete darovat jako menší dárek na Ježíška nebo na Mikuláše. Celá skořice se také výborně hodí na výrobu voňavých ozdob nejen na stromeček. Zařazení: Kořeni...

Skořice mletá Cejlon 40 g BIO SONNENTOR

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů. Druh Ceylon má jemnější a sladší aroma než druh Cassia.

Pěkný - Unimex Skořice mletá BIO 15 g

Skořici uplatníte především v dezertech, skvěle chutná například s ořechy, hruškami a jablky. Dobře se hodí též k dýni. Skořicí můžete okořenit i pečené kuře. Chutné je také živočišné nebo rostlinné mléko ochucené medem a skořicí. Med obecně v kombinaci se skořicí bude vždy dobrá volba. Skořice je důležitým základem perníkového koření a tradiční součástí české žemlovky. Se skořicí si budou rozumět i švestky a povidla. Zařazení: Koření. Země původu: Mimo EU. Složení: Skořice mletá. Výrobek může obsahovat: obiloviny obsahující lepek, vejce, mléko (včetně laktózy), sóju, hořčici, celer, arašídy a sezam. Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Vý...

Skořice mletá Cassia 40 g BIO SONNENTOR

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů, skvěle chutná například s ořechy, hruškami a jablky. Dobře se hodí též k dýni. Skořicí můžete okořenit i pečené kuře. Chutné je také živočišné nebo rostlinné mléko ochucené medem a skořicí. Med obecně v kombinaci se skořicí SONNENTOR bude vždy dobrá volba.

Skořice mletá Cassia 40 g BIO SONNENTOR

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů, skvěle chutná například s ořechy, hruškami a jablky. Dobře se hodí též k dýni. Skořicí můžete okořenit i pečené kuře. Chutné je také živočišné nebo rostlinné mléko ochucené medem a skořicí. Med obecně v kombinaci se skořicí SONNENTOR bude vždy dobrá volba.

Wolfberry BIO Skořice cejlonská mletá Hmotnost: 50g

Jak používat BIO cejlonskou skořici mletou WolfberrySkořice jako koření se používá hlavně k přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a cukrářských výrobků nebo při zavařování ovoce. Její dřevitá a zároveň sladká chuť se výborně hodí k mléčné rýži, koláčům, ovocným knedlíkům nebo kompotu. Velmi dobře ladí také s mnoha druhy sušeného ovoce. Špetka skořicového prášku navoní čokoládové nápoje i kávu. Používá se ovšem i do masitých pokrmů, zejména v orientální a latinskoamerické kuchyni. CharakteristikaPrvní zmínky o skořicovníku pochází již ze st...

Skořice mletá druh Cejlon BIO 40 g

Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi

ALLNATURE Skořice mletá Cassia BIO 30 g

Skořice mletá se výborně hodí k přípravě svařeného vína a do sladkého pečiva. Uplatnění najde také při přípravě specialit v arabské a asijské kuchyni.