Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Skorice mleta bio

Nalezeno:    119 produktů

Pěkný - Unimex Skořice mletá BIO 15 g

Skořici uplatníte především v dezertech, skvěle chutná například s ořechy, hruškami a jablky. Dobře se hodí též k dýni. Skořicí můžete okořenit i pečené kuře. Chutné je také živočišné nebo rostlinné mléko ochucené medem a skořicí. Med obecně v kombinaci se skořicí bude vždy dobrá volba. Skořice je důležitým základem perníkového koření a tradiční součástí české žemlovky. Se skořicí si budou rozumět i švestky a povidla. Zařazení: Koření. Země původu: Mimo EU. Složení: Skořice mletá. Výrobek může obsahovat: obiloviny obsahující lepek, vejce, mléko (včetně laktózy), sóju, hořčici, celer, arašídy a sezam. Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Vý...

Skořice Cassia mletá bio 40g Sonnentor

Skořice je něco pro mlsouny. Zemito-dřevitá chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu, a výborná je i na jehněčím.Složení: skořice Cejlon celá bioSkladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

Skořice Cejlon mletá bio 40g Sonnentor

Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Báječným pokrmem, ve kterém vynikne, je sladký pokrm kuskus se sušeným ovocem, jablky, skořicí a citronovou šťávou nebo babiččiny meruňkové knedlíky sypané skořicí s cukrem. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu, a výborná je i na jehněčím.Složení: skořice CeylonSkladování: Skladovat v suchu a chladu, chraňte před teplem a slunečním zářením.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o....

Koření: Skořice cejlonská mletá BIO 40g

Skladujte v suchu, chladu a temnu. Hmotnost: 40 gramů Země původu suroviny: Srí Lanka Zemědělská produkce EU/mimo EU. CZ-BIO-003

Koření: Skořice cejlonská mletá BIO 40g

Skladujte v suchu, chladu a temnu. Hmotnost: 40 gramů Země původu suroviny: Srí Lanka Zemědělská produkce EU/mimo EU. CZ-BIO-003

Sonnentor Skořice Cejlon mletá BIO 40g

kůra skořicovníku zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť harmonizuje se sušeným ovocem

Allnature Skořice mletá Cassia BIO 30 g

Skořice mletá Cassia BIO je sušená kůra tropického stromu skořicovníku (Cinnamomum verum). Toto lehce nasládlé a lahodně voňavé koření se používá nejen k přípravě svařeného vína a do sladkého pečiva,

Wolfberry Skořice cejlonská mletá BIO 150 g

Skořice cejlonská mletá BIO 150 g Wolfberry Skořice cejlonská je označována mnoha špičkovými cukráři a kuchaři jako nejlepší skořice vůbec. Používá se pro okořenění hlavně sladkých pokrmů, pečiva a cukrářských výrobků. Důležitou roli má i při zavařování ovoce.

Allnature Skořice mletá Cassia bio 30 g

Skořice je sušená kůra tropického stromu skořicovníku (Cinnamomum verum). Toto lehce nasládlé a lahodně voňavé koření se používá nejen k přípravě svařeného vína a do sladkého pečiva, ale také se výborně hodí pro speciality asijské a arabské kuchyně. Složení obsahuje: 100% skořice mletá Cassia BIO. Dávkování Užívejte dle potřeby

Sonnentor Skořice mletá Ceylon BIO 40 g

Skořice je usušená kůra ze skořicovníku, proto má poměrně dřevitou konzistenci. Do pokrmů se přidává buď celá (po vyvaření se vyjme), čerstvě se nastrouhá nebo se používá její mletá varianta. Celá skořice nesmí chybět ve svařeném víně nebo punči. Dodá pověstnou tečku mléčné rýži, koláčům i dalším dezertům. Taková domácí skořicová zmrzlina je také velký gurmánský zážitek. Skořici si většina z nás spojuje s poklidným časem vánoc. Má prohřívací účinky, což v mrazivé zimě většina z nás opravdu ocení. Celou skořici v bio kvalitě určitě proto můžete darovat jako menší dárek na Ježíška nebo na Mikuláše. Celá skořice se také výborně hodí na výrobu voňavých ozdob nejen na stromeček. Zařazení: Kořeni...

ALLNATURE Skořice mletá Cassia BIO 30 g

Skořice mletá se výborně hodí k přípravě svařeného vína a do sladkého pečiva. Uplatnění najde také při přípravě specialit v arabské a asijské kuchyni.

WOLFBERRY Skořice cejlonská mletá BIO 150 g

Skořice jako koření se používá hlavně k přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a cukrářských výrobků nebo při zavařování ovoce.

WOLFBERRY Skořice cejlonská mletá BIO 50 g

Cejlonská skořice podporuje chuť k jídlu, zlepšuje trávení a působí proti nadýmání.

RageFitness Skořice Madagaskar BIO mletá - 500g

Lahodná a jemná skořice v BIO kvalitě z oblasti Madagaskaru. Něco málo k původu a pěstování Skořice je aromatická kůra skořicovníků, stálezelených tropických stromů. Je i léčivá, vyrábí se z ní silice, tinktury, olej. Má kořenně nasládlou chuť a příjemnou vůni, které jí dává zejména obsažená sloučenina cinnamaldehyd. Působí na chuť k jídlu, celkově osvěžuje a podporuje trávení. Jaké látky a živiny skořice obsahuje? cinnamaldehyd – základní složka aromatu typického pro skořici ethylcinnamát – podílí se na chuti a aromatu skořice (ovocná a balzámová vůně připomínající skořici s trochou jantaru) eugenol – podílí se na aromatu skořice (hřebíčková vůně) kumarin – zvýrazňuje a doplňuje aroma (...