Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Sonnentor skorice mleta 40 g bio

Nalezeno:    67 produktů

Sonnentor Skořice mletá Ceylon BIO 40 g

Skořice je usušená kůra ze skořicovníku, proto má poměrně dřevitou konzistenci. Do pokrmů se přidává buď celá (po vyvaření se vyjme), čerstvě se nastrouhá nebo se používá její mletá varianta. Celá skořice nesmí chybět ve svařeném víně nebo punči. Dodá pověstnou tečku mléčné rýži, koláčům i dalším dezertům. Taková domácí skořicová zmrzlina je také velký gurmánský zážitek. Skořici si většina z nás spojuje s poklidným časem vánoc. Má prohřívací účinky, což v mrazivé zimě většina z nás opravdu ocení. Celou skořici v bio kvalitě určitě proto můžete darovat jako menší dárek na Ježíška nebo na Mikuláše. Celá skořice se také výborně hodí na výrobu voňavých ozdob nejen na stromeček. Zařazení: Kořeni...

Skořice Cejlon mletá 40 g BIO SONNENTOR

Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Báječným pokrmem, ve kterém vynikne, je sladký pokrm kuskus se sušeným ovocem, jablky, skořicí a citronovou šťávou nebo babiččiny meruňkové knedlíky sypané skořicí s cukrem. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu, a výborná je i na jehněčím.

Skořice mletá Cassia 40 g BIO SONNENTOR

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů, skvěle chutná například s ořechy, hruškami a jablky. Dobře se hodí též k dýni. Skořicí můžete okořenit i pečené kuře. Chutné je také živočišné nebo rostlinné mléko ochucené medem a skořicí. Med obecně v kombinaci se skořicí SONNENTOR bude vždy dobrá volba.

Skořice mletá Cassia 40 g BIO SONNENTOR

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů, skvěle chutná například s ořechy, hruškami a jablky. Dobře se hodí též k dýni. Skořicí můžete okořenit i pečené kuře. Chutné je také živočišné nebo rostlinné mléko ochucené medem a skořicí. Med obecně v kombinaci se skořicí SONNENTOR bude vždy dobrá volba.

Skořice mletá Cejlon 40 g BIO SONNENTOR

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů. Druh Ceylon má jemnější a sladší aroma než druh Cassia.

Sonnentor Skořice (druh Cejlon) Bio mletá 40 g

Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Báječným pokrmem, ve kterém vynikne, je sladký pokrm kuskus se sušeným ovocem, jablky, skořicí a citronovou šťávou nebo babiččiny meruňkové knedlíky sypané skořicí s cukrem. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu, a výborná je i na jehněčím. Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovo...

Sonnentor Koření skořice mletá druh Cejlon 40 g Bio

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení sladkých pokrmů, pečiva, kaší.

Sonnentor Koření skořice mletá druh Cejlon 40 g Bio

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení sladkých pokrmů, pečiva, kaší.

Sonnentor s.r.o. Sonnentor Skořice Cassia bio, mletá 40 g

Složení: skořice Cassia bio Skladujte v suchu a chladu. Hmotnost: 40 g O firmě Sonnentor Myšlenka SONNENTORU vznikla v roce 1988 v rakouské vesničce Sprögnitz. Zakladatel Johannes Gutmann byl tehdy třiadvacetiletým mladíčkem, který na jednu stranu chtěl pomoct sedlákům z rodného chudého kraje, na stranu druhou ale také sám potřeboval práci. Byl nezaměstnaný a chtěl zůstat v místě, kde vyrůstal. Johannes Gutmann byl horlivým zastáncem ekologického zemědělství již v době, kdy slovo „bio“ ještě neexistovalo. V osmdesátých letech si obecně nikdo nedělal takovou hlavu s potravinami – odkud pochází, co je v nich nebo jak byly suroviny vypěstovány a produkty vyrobeny. Gutmann ale věřil, že nejl...

Sonnentor s.r.o. Sonnentor Skořice Cejlon bio, mletá 40 g

Složení: skořice Cejlon bio Skladujte v suchu a chladu. Hmotnost: 40 g O firmě Sonnentor Myšlenka SONNENTORU vznikla v roce 1988 v rakouské vesničce Sprögnitz. Zakladatel Johannes Gutmann byl tehdy třiadvacetiletým mladíčkem, který na jednu stranu chtěl pomoct sedlákům z rodného chudého kraje, na stranu druhou ale také sám potřeboval práci. Byl nezaměstnaný a chtěl zůstat v místě, kde vyrůstal. Johannes Gutmann byl horlivým zastáncem ekologického zemědělství již v době, kdy slovo „bio“ ještě neexistovalo. V osmdesátých letech si obecně nikdo nedělal takovou hlavu s potravinami – odkud pochází, co je v nich nebo jak byly suroviny vypěstovány a produkty vyrobeny. Gutmann ale věřil, že n...

Country Life Skořice mletá Cassia 40 g BIO SONNENTOR 40 g

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů. ...

BIO koření, Sonnentor Skořice Cejlon mletá, Cinnamomum zeylanicum, krabička, 40 g

Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší, namele a používá se jako koření. Jablíčkový štrúdl se bez skořice neobejde, stejně jako skořicové rolky.

BIO koření, Sonnentor Skořice Cejlon mletá, Cinnamomum zeylanicum, krabička, 40 g

Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší, namele a používá se jako koření. Jablíčkový štrúdl se bez skořice neobejde, stejně jako skořicové rolky.

BIO koření, Sonnentor Skořice Cassia mletá, Cinnamomum cassia, krabička, 40 g

Báječně vynikne na babiččiných meruňkových knedlících sypaných skořicí s cukrem. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu a výborná je i na jehněčím.

BIO koření, Sonnentor Skořice Cassia mletá, Cinnamomum cassia, krabička, 40 g

Báječně vynikne na babiččiných meruňkových knedlících sypaných skořicí s cukrem. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu a výborná je i na jehněčím.