Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Tarapaca cabernet sauvignon 0 75l

Nalezeno:    334 produktů

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Varietal, 0,75l

Kvašení a macerace tohoto červeného vína proběhla v nerezových nádobách při teplotě 28 stupňů Celsia. Pro zachování vůně bylo víno nalahvováno mladé. Ovocná a kořenitá vůně a chuť je charakteristická pro tento vysoce barevný Cabernet Sauvignon.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Reserva, 0,75l

Hrozny odrůdy Cabernet Sauvignon byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Toto červené víno se doporučuje kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon - Merlot, Varietal, 0,75l

Toto červené víno bylo vyrobeno z hroznů odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot. Ke kvašení a skladování byly použity nádoby z nerezové oceli. Barva vína je fialově červená s modrými tóny. Vůně je výrazně ovocná.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá Santa Cecilia, Cabernet sauvignon, 0,75l

Plné víno s typickou intenzivní vůní černého rybízu a pepře. Naplňuje ústa příjemnými tříslovinami s dochutí černého rybízu a malin. Doporučená teplota podávání je 18 – 20°C. Víno je vhodné k telecímu masu, kachně, dušeným červeným masům a játrům. Skladovací potenciál vína je 2 – 3 roky.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon-Merlot, Reserva, 0,75l

Pomleté hrozny odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečeními červenými masy, dušenou zvěřinou, jehněčími žebírky. Skladovací potenciál vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Gran Reserva, 0,75l

Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20C. Víno je vhodné ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let....

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Leon de Tarapacá, 0,75l

Toto červené víno je vyrobeno ze směsi hroznů odrůdy Cabernet Sauvignon z ročníku 2013, pocházejících z různých vinic z Centrálního údolí v Chile, včetně Isla de Maipo a Maria Pinto v Údolí Maipo, Santa Cruz de Colchagua, Molina v údolí Curicó, stejně jako z Pencahue v údolí Maule.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá - Cabernet Sauvignon, Gran reserva Black label, 0,75l

Červené víno Cabernet Sauvignon vyrobené z výběrových hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské polohy Maipo Valley. Zrálo 24 měsíců v nových barikových sudech z francouzského dubu a následně v láhvích. Dlouhý styk s francouzským dubem dodal vínu na komplexnosti chuti a zvýraznil jeho jedinečný unikátní buket. Dalším ležením v láhvi se bude harmoničnost vína zvyšovat. Doporučená teplota servírování je 18 – 20ºC. Vzhledem k plnosti a mohutnosti tohoto vína je možná kombinace s mírně propečeným steakem, grilovanými jehněčími žebírky,...

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá - Cabernet Sauvignon Gran Reserva Anniversary 20 Edition, 0,75l

Vinařství Viňa Tarapacá uvádí na trh speciální sérii Gran Reserva Cabernet Sauvignon při příležitosti oslavy již 20 let výročí značky Tarapacana českém a slovenském trhu. Tento Cabernet Sauvignon z ročníku 2015 je bohatě strukturovaný s ovocným charakterem – nabízí aroma švestek, ostružin, černého rybízu, doplněné jemnými kořeněnými tóny, jako je černý pepř a vanilka, které víno získalo ležením po dobu 12 měsíců v sudech z francouzského a amerického dubu. Víno vykazuje živé a harmonické kyselinky, které ústí v dlouhou a čistou dochuť. ...

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Sauvignon blanc, Varietal, 0,75l

Tento Sauvignon Blanc pochází z údolí Maipo. Teplota kvašení v nerezových nádobách byla nízká, regulovaná. Víno se vyznačuje svěžestí, citrusovou a broskvovou vůní a květinovou kořenitou chutí, což je pro Sauvignon Blanc charakteristické.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Sauvignon blanc, reserva, 0,75l

Mošt z hroznů odrůdy Sauvignon Blanc byl po vylisování kvašen v barikových sudech z francouzského a amerického dubu v klimatizované místnosti při teplotě 16 – 18 stupňů Celsia. V barikových sudech mladé bílé víno leželo následně dalších šest měsíců. Původní ovocná citrusovo-broskvová chuť a vůně tak byla doplněna o anýz a vanilku. Pikantní kyseliny dodávají vínu svěžest. Doporučená teplota podávání je 10 – 12ºC. Vhodná je kombinace se saláty, kuřecím a rybím masem. Skladovací kapacita je 2 – 3 roky.

Canelo, Cabernet sauvignon, 0,75l

Plné červené víno s typickou intenzivní vůní černého rybízu a pepře. Cabernet Sauvignon naplňuje ústa příjemnými tříslovinami s dochutí černého rybízu a malin. Doporučená teplota podávání je 18 – 20°C. Víno je vhodné k telecímu masu, kachně, dušeným červeným masům a játrům. Skladovací potenciál vína je 2 – 3 let.

Cabernet Sauvignon 0,75L Anakena

Vinifikace Ruční sběr a třídění hroznů, následuje opatrné a lehké stlačení bobulí. 50% hroznů podstupuje maceraci za studena (8°C) po dobu 2-3 dnů, kvašení při kontrolované teplotě 28-30 °С. Degustace Suché víno rubínově červené barvy s fialovými odlesky, ve vůni převládá vjem ostružin a švestek. Středně plné lahodné víno s bohatou chutí šťavnatého ovoce a dlouho přetrvávajícím závěrem. Odrůda Cabernet Sauvignon Barva červené ...

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá Santa Cecilia, Sauvignon blanc, 0,75l

Typická intenzivní vůně tropického ovoce je doplněna zřetelným citrusovým aroma. Broskvová chuť je vystupňována příchutí grapefruitové kůry s bylinnými tóny. Doporučená teplota podávání je 12 – 14°C. Víno je vhodné k mořským rybám, kuřecímu masu a plísňovým sýrům. Konzumuje se mladé.