Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Tarapaca cabernet sauvignon reserva 0 75l

Nalezeno:    42 produktů

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Reserva, 0,75l

Hrozny odrůdy Cabernet Sauvignon byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Toto červené víno se doporučuje kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Reserva, 0,75l

Hrozny odrůdy Cabernet Sauvignon byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Toto červené víno se doporučuje kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon-Merlot, Reserva, 0,75l

Pomleté hrozny odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečeními červenými masy, dušenou zvěřinou, jehněčími žebírky. Skladovací potenciál vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon-Merlot, Reserva, 0,75l

Pomleté hrozny odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečeními červenými masy, dušenou zvěřinou, jehněčími žebírky. Skladovací potenciál vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá - Cabernet Sauvignon, Gran reserva Black label 2018, 0,75l

Červené víno Cabernet Sauvignon vyrobené z výběrových hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské polohy Maipo Valley. Zrálo 24 měsíců v nových barikových sudech z francouzského dubu a následně v láhvích. Dlouhý styk s francouzským dubem dodal vínu na komplexnosti chuti a zvýraznil jeho jedinečný unikátní buket. Dalším ležením v láhvi se bude harmoničnost vína zvyšovat. Doporučená teplota servírování je 18 – 20ºC. Vzhledem k plnosti a mohutnosti tohoto vína je možná kombinace s&n...

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá - Cabernet Sauvignon, Gran reserva Black label 2018, 0,75l

Červené víno Cabernet Sauvignon vyrobené z výběrových hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské polohy Maipo Valley. Zrálo 24 měsíců v nových barikových sudech z francouzského dubu a následně v láhvích. Dlouhý styk s francouzským dubem dodal vínu na komplexnosti chuti a zvýraznil jeho jedinečný unikátní buket. Dalším ležením v láhvi se bude harmoničnost vína zvyšovat. Doporučená teplota servírování je 18 – 20ºC. Vzhledem k plnosti a mohutnosti tohoto vína je možná kombinace s&n...

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Sauvignon blanc, reserva, 0,75l

Mošt z hroznů odrůdy Sauvignon Blanc byl po vylisování kvašen v barikových sudech z francouzského a amerického dubu v klimatizované místnosti při teplotě 16 – 18 stupňů Celsia. V barikových sudech mladé bílé víno leželo následně dalších šest měsíců. Původní ovocná citrusovo-broskvová chuť a vůně tak byla doplněna o anýz a vanilku. Pikantní kyseliny dodávají vínu svěžest. Doporučená teplota podávání je 10 – 12ºC. Vhodná je kombinace se saláty, kuřecím a rybím masem. Skladovací kapacita je 2 – 3 roky.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Sauvignon blanc, reserva, 0,75l

Mošt z hroznů odrůdy Sauvignon Blanc byl po vylisování kvašen v barikových sudech z francouzského a amerického dubu v klimatizované místnosti při teplotě 16 – 18 stupňů Celsia. V barikových sudech mladé bílé víno leželo následně dalších šest měsíců. Původní ovocná citrusovo-broskvová chuť a vůně tak byla doplněna o anýz a vanilku. Pikantní kyseliny dodávají vínu svěžest. Doporučená teplota podávání je 10 – 12ºC. Vhodná je kombinace se saláty, kuřecím a rybím masem. Skladovací kapacita je 2 – 3 roky.