Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Tarapaca gran reserva merlot

Nalezeno:    40 produktů

Tarapaca GRAN RESERVA Merlot

Odrůdové révové víno suché červené. Víno pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu, čímž získalo vyhraněnou delikátnost, čokoládově-vanilkovou vůni a borůvkovo-ostružinovou chuť. Je vhodné pro delší ležení. Doporučená teplota podávání je 16 – 18ºC. Víno vhodně doplňuje pokrmy připravené grilováním, pečením a dušením hovězího a vepřového masa, divočáka a jater. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Gran Reserva, 0,75l

Víno pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu, čímž získalo vyhraněnou delikátnost, čokoládově-vanilkovou vůni a borůvkovo-ostružinovou chuť. Je vhodné pro delší ležení. Doporučená teplota podávání je 16 – 18C. Víno vhodně doplňuje pokrmy připravené grilováním, pečením a dušením hovězího a vepřového masa, divočáka a jater. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Gran Reserva, 0,75l

Víno pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu, čímž získalo vyhraněnou delikátnost, čokoládově-vanilkovou vůni a borůvkovo-ostružinovou chuť. Je vhodné pro delší ležení. Doporučená teplota podávání je 16 – 18C. Víno vhodně doplňuje pokrmy připravené grilováním, pečením a dušením hovězího a vepřového masa, divočáka a jater. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Chardonnay, Gran Reserva, 2x0,75l

Tarapacá, Chardonnay, Gran Reserva Bílé víno vyrobené z vyzrálých hroznů čisté odrůdy Chardonnay bylo kvašeno a následně leželo v malých barikových sudech z francouzského dubu. Tarapacá, Merlot, Gran Reserva Tento Merlot pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování červené víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Chardonnay, Gran Reserva, 2x0,75l

Tarapacá, Chardonnay, Gran Reserva Bílé víno vyrobené z vyzrálých hroznů čisté odrůdy Chardonnay bylo kvašeno a následně leželo v malých barikových sudech z francouzského dubu. Tarapacá, Merlot, Gran Reserva Tento Merlot pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování červené víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu.

Tarapaca RESERVA Merlot

Odrůdové révové víno suché červené. Toto víno získalo nakvášením v nerezových nádobách plnost aroma. Ležením v malých sudech z francouzského a amerického dubu nabylo plnosti a delikátnosti. Tmavě fialovočervená barva, výrazná ovocná vůně, jemnost a intenzita je pro toto víno typická. Teplota vhodná k podávání je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s grilovanou zvěřinou, bifteky a steaky. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Tarapaca GRAN RESERVA Carmenere

Odrůdové révové víno suché červené. Původní francouzská odrůda zaměňovaná za Merlot zažívá v chilských vinohradech nebývalou obrodu. Poskytuje víno intenzivně červené barvy. Vůně připomíná směs květin, černých třešní a kávy. Chuť je plná tříslovitá, vybalancovaná s příchutí čokolády a kávových zrn pocházející z barikového sudu z francouzského dubu, ve kterém víno 13 měsíců zrálo. Teplota vhodná ke konzumaci je 16 – 18 °C. Doporučujeme kombinovat s pečenými a grilovanými červenými masy, výraznými úpravami zvěřiny, opékanými jehněčími žebírky. Skladovací potenciál tohoto vína je 8 – 10 let.

Tarapaca RESERVA Cabernet/Merlot

Révové víno suché červené Pomleté hrozny byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečeními červenými masy, dušenou zvěřinou, jehněčími žebírky. Skladovací potenciál vína je 4 – 5 let.

Tarapaca GRAN RESERVA Chardonnay

Odrůdové révové víno suché bílé. Víno vyrobené z vyzrálých hroznů čisté odrůdy Chardonnay bylo kvašeno a následně leželo v malých barikových sudech z francouzského dubu. Tím víno získalo smetanovou plnost s vůní a chutí zralého tropického ovoce v kombinaci se sladkou vanilkou. Optimální teplota konzumace je 14 – 16ºC. Doporučuje se kombinovat s grilovanými drůbežími masy, měkkýši, dušenými a smaženými říčními rybami. Skladovací kapacita tohoto vína je 4 – 6 let.

Tarapaca GRAN RESERVA Syrah

Tento Syrah pochází ze dvou nejchladnějších bloků vinohradu v oblasti Isla de Maipo – chladná poloha přináší vínu silně ovocný charakter. Po proběhnutí vinifikace leželo víno po dobu 14 měsíců v barikových sudech z amerického a francouzského dubu. Vyznačuje se hluboce fialovou barvou, aroma třešní a ostružin je doplněno jemným dotekem máty. V chuti je možné nalézt tóny červeného ovoce, lékořice a koření s perzistentním minerálním koncem. Podává se při teplotě 18°C a výborně se hodí k pečeným a grilovaným červeným masům a zvěřině. Skladovací potenciál je 8-10 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Reserva, 0,75l

Toto červené víno získalo nakvášením v nerezových nádobách plnost aroma. Ležením v malých sudech z francouzského a amerického dubu nabylo plnosti a delikátnosti. Tmavě fialovočervená barva, výrazná ovocná vůně, jemnost a intenzita je pro Merlot typická. Teplota vhodná k podávání je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s grilovanou zvěřinou, bifteky a steaky. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Reserva, 0,75l

Toto červené víno získalo nakvášením v nerezových nádobách plnost aroma. Ležením v malých sudech z francouzského a amerického dubu nabylo plnosti a delikátnosti. Tmavě fialovočervená barva, výrazná ovocná vůně, jemnost a intenzita je pro Merlot typická. Teplota vhodná k podávání je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s grilovanou zvěřinou, bifteky a steaky. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Tarapaca GRAN RESERVA Sauvignon Blanc

Odrůdové révové víno suché bílé. Víno vyrobeno z vybraných hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské vinařské oblasti Maipo Valley. Kvašením moštu při nízkých teplotách v nerezových nádobách si uchovalo maximální množství aromatických přírodních látek. Následné ležení vína v barikových sudech z amerického dubu po dobu 12 – 15 měsíců obohatilo původní ovocnou citrusovo-broskvovou chuť o příchutě mandlí a vanilky. Optimální teplota konzumace je 12 – 14ºC. Doporučuje se k výrazným jídlům z kuřecího masa a k bílým rybám. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 5 let.

Tarapaca GRAN RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20ºC. Víno je vhodné ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Carmenére, Gran Reserva, 0,75l

Původní francouzská odrůda zaměňovaná za Merlot zažívá v chilských vinohradech nebývalou obrodu. Poskytuje víno intenzivně červené barvy. Vůně připomíná směs květin, černých třešní a kávy. Chuť je plná tříslovitá, vybalancovaná s příchutí čokolády a kávových zrn pocházející z barikového sudu z francouzského dubu, ve kterém víno 13 měsíců zrálo. Teplota vhodná ke konzumaci je 16 – 18 °C. Doporučujeme kombinovat s pečenými a grilovanými červenými masy, výraznými úpravami zvěřiny, opékanými jehněčími žebírky. Skladovací potenciál tohoto vína je 8 – 10 let.