Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Tarapaca merlot reserva 0 75l

Nalezeno:    80 produktů

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Reserva, 0,75l

Toto červené víno získalo nakvášením v nerezových nádobách plnost aroma. Ležením v malých sudech z francouzského a amerického dubu nabylo plnosti a delikátnosti. Tmavě fialovočervená barva, výrazná ovocná vůně, jemnost a intenzita je pro Merlot typická. Teplota vhodná k podávání je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s grilovanou zvěřinou, bifteky a steaky. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Reserva, 0,75l

Toto červené víno získalo nakvášením v nerezových nádobách plnost aroma. Ležením v malých sudech z francouzského a amerického dubu nabylo plnosti a delikátnosti. Tmavě fialovočervená barva, výrazná ovocná vůně, jemnost a intenzita je pro Merlot typická. Teplota vhodná k podávání je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s grilovanou zvěřinou, bifteky a steaky. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Gran Reserva, 0,75l

Víno pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu, čímž získalo vyhraněnou delikátnost, čokoládově-vanilkovou vůni a borůvkovo-ostružinovou chuť. Je vhodné pro delší ležení. Doporučená teplota podávání je 16 – 18C. Víno vhodně doplňuje pokrmy připravené grilováním, pečením a dušením hovězího a vepřového masa, divočáka a jater. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Gran Reserva, 0,75l

Víno pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu, čímž získalo vyhraněnou delikátnost, čokoládově-vanilkovou vůni a borůvkovo-ostružinovou chuť. Je vhodné pro delší ležení. Doporučená teplota podávání je 16 – 18C. Víno vhodně doplňuje pokrmy připravené grilováním, pečením a dušením hovězího a vepřového masa, divočáka a jater. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon-Merlot, Reserva, 0,75l

Pomleté hrozny odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečeními červenými masy, dušenou zvěřinou, jehněčími žebírky. Skladovací potenciál vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon-Merlot, Reserva, 0,75l

Pomleté hrozny odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečeními červenými masy, dušenou zvěřinou, jehněčími žebírky. Skladovací potenciál vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Chardonnay, Gran Reserva, 2x0,75l

Tarapacá, Chardonnay, Gran Reserva Bílé víno vyrobené z vyzrálých hroznů čisté odrůdy Chardonnay bylo kvašeno a následně leželo v malých barikových sudech z francouzského dubu. Tarapacá, Merlot, Gran Reserva Tento Merlot pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování červené víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Chardonnay, Gran Reserva, 2x0,75l

Tarapacá, Chardonnay, Gran Reserva Bílé víno vyrobené z vyzrálých hroznů čisté odrůdy Chardonnay bylo kvašeno a následně leželo v malých barikových sudech z francouzského dubu. Tarapacá, Merlot, Gran Reserva Tento Merlot pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování červené víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Carmenére, Gran Reserva, 0,75l

Původní francouzská odrůda zaměňovaná za Merlot zažívá v chilských vinohradech nebývalou obrodu. Poskytuje víno intenzivně červené barvy. Vůně připomíná směs květin, černých třešní a kávy. Chuť je plná tříslovitá, vybalancovaná s příchutí čokolády a kávových zrn pocházející z barikového sudu z francouzského dubu, ve kterém víno 13 měsíců zrálo. Teplota vhodná ke konzumaci je 16 – 18 °C. Doporučujeme kombinovat s pečenými a grilovanými červenými masy, výraznými úpravami zvěřiny, opékanými jehněčími žebírky. Skladovací potenciál tohoto vína je 8 – 10 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Carmenére, Gran Reserva, 0,75l

Původní francouzská odrůda zaměňovaná za Merlot zažívá v chilských vinohradech nebývalou obrodu. Poskytuje víno intenzivně červené barvy. Vůně připomíná směs květin, černých třešní a kávy. Chuť je plná tříslovitá, vybalancovaná s příchutí čokolády a kávových zrn pocházející z barikového sudu z francouzského dubu, ve kterém víno 13 měsíců zrálo. Teplota vhodná ke konzumaci je 16 – 18 °C. Doporučujeme kombinovat s pečenými a grilovanými červenými masy, výraznými úpravami zvěřiny, opékanými jehněčími žebírky. Skladovací potenciál tohoto vína je 8 – 10 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Chardonnay, Reserva, 0,75l

Toto bílé víno bylo kvašeno v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, ve kterých leželo dalších 5 měsíců. Chardonnay bylo nalahvováno mladé, se světle žlutou barvou a intenzivní vůní. Ležením v láhvi získalo nazrálost, harmoničnost a chlebovinu. Doporučená teplota konzumace je 10 – 12 ºC. Víno je vhodné k pikantním jídlům z bílých mořských ryb a drůbeže, salátům z mořských plodů. Skladovací potenciál je 3 – 5 let od sklizně.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Syrah, Reserva, 0,75l

Víno Syrah bylo vyrobeno výhradně z hroznů této odrůdy. Mladé červené víno leželo po dobu sedmi měsíců v barikových sudech z francouzského dubu. Barva vína je intenzivně rubínově červená. Aroma připomíná kouř, čokoládu, modré a černé borůvky. Chuť je kulatá, jemně tříslovitá, teplá. Víno je vhodné k delšímu ležení. Doporučená teplota konzumace je 18 – 20ºC. Syrah je vhodné kombinovat s pikantními úpravami červených mas, husími a kuřecími játry, kančím a jelením masem. Skladovací potenciál tohoto vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Chardonnay, Reserva, 0,75l

Toto bílé víno bylo kvašeno v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, ve kterých leželo dalších 5 měsíců. Chardonnay bylo nalahvováno mladé, se světle žlutou barvou a intenzivní vůní. Ležením v láhvi získalo nazrálost, harmoničnost a chlebovinu. Doporučená teplota konzumace je 10 – 12 ºC. Víno je vhodné k pikantním jídlům z bílých mořských ryb a drůbeže, salátům z mořských plodů. Skladovací potenciál je 3 – 5 let od sklizně.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Syrah, Reserva, 0,75l

Víno Syrah bylo vyrobeno výhradně z hroznů této odrůdy. Mladé červené víno leželo po dobu sedmi měsíců v barikových sudech z francouzského dubu. Barva vína je intenzivně rubínově červená. Aroma připomíná kouř, čokoládu, modré a černé borůvky. Chuť je kulatá, jemně tříslovitá, teplá. Víno je vhodné k delšímu ležení. Doporučená teplota konzumace je 18 – 20ºC. Syrah je vhodné kombinovat s pikantními úpravami červených mas, husími a kuřecími játry, kančím a jelením masem. Skladovací potenciál tohoto vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Carmenére, Reserva, 0,75l

Carmenere je původní bordeauxská odrůda, která je v posledních letech vysazována v Chile. Intenzivní červenou barvu, pro tuto odrůdu typickou, doplňuje vůně květin, červených malin a třešní. Chuť je plná, vybalancovaná s příchutí kávových zrn a čokolády pocházející z barikových sudů z francouzského dubu, ve kterých mladé víno sedm měsíců leželo. Teplota vhodná ke konzumaci je 16 – 18ºC. Doporučuje se toto červené víno kombinovat s jemnými úpravami červených mas, pečenou kachnou, telecími játry. Skladovací potenciál tohoto vína je 4 – 5 let.