Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Tarapaca reserva cabernet merlot

Nalezeno:    32 produktů

Tarapaca RESERVA Cabernet/Merlot

Révové víno suché červené Pomleté hrozny byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečeními červenými masy, dušenou zvěřinou, jehněčími žebírky. Skladovací potenciál vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon-Merlot, Reserva, 0,75l

Pomleté hrozny odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečeními červenými masy, dušenou zvěřinou, jehněčími žebírky. Skladovací potenciál vína je 4 – 5 let.

Tarapaca Cabernet Merlot

Révové víno suché červené. Víno bylo vyrobeno z hroznů odrůd Cabernet a Merlot. Ke kvašení a skladování byly použity nádoby z nerezové oceli. Barva vína je fialově červená s modrými tóny. Vůně je výrazně ovocná. Chuť připomíná směs borůvek, švestek a ostružin. Rafinovaná chuť Cabernetu je doplněna tříslovitostí Merlotu. Doporučená teplota podávání je 16 – 18ºC. Víno je vhodné k pečenému a dušenému hovězímu a vepřovému masu, ke grilovanému jehněčímu, k pokrmům z vnitřností. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 4 roky.

Tarapaca RESERVA Merlot

Odrůdové révové víno suché červené. Toto víno získalo nakvášením v nerezových nádobách plnost aroma. Ležením v malých sudech z francouzského a amerického dubu nabylo plnosti a delikátnosti. Tmavě fialovočervená barva, výrazná ovocná vůně, jemnost a intenzita je pro toto víno typická. Teplota vhodná k podávání je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s grilovanou zvěřinou, bifteky a steaky. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Tarapaca RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Hrozny byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Doporučuje se kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Tarapaca GRAN RESERVA Merlot

Odrůdové révové víno suché červené. Víno pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu, čímž získalo vyhraněnou delikátnost, čokoládově-vanilkovou vůni a borůvkovo-ostružinovou chuť. Je vhodné pro delší ležení. Doporučená teplota podávání je 16 – 18ºC. Víno vhodně doplňuje pokrmy připravené grilováním, pečením a dušením hovězího a vepřového masa, divočáka a jater. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Tarapaca GRAN RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20ºC. Víno je vhodné ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Tarapaca El Tranque Cabernet Merlot

Révové víno jakostní suché červené. Poloha vinohradu je charakterizována těžkou jílovou půdou s kamenitým a štěrkovým podkladem. Toto půdní složení dává vína kořeněně voňavá s příchutí borůvek, švestek a višní. Rafinovaná chuť Merlotu je obalena tříslovitostí Cabernet Sauvignonu. Doporučená teplota podávání je 16 – 18ºC. Nejlépe se hodí k jídlům ze zvěřiny, hovězím biftekům, vepřovým játrům. Skladovací potenciál vína je 4 – 6 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Reserva, 0,75l

Toto červené víno získalo nakvášením v nerezových nádobách plnost aroma. Ležením v malých sudech z francouzského a amerického dubu nabylo plnosti a delikátnosti. Tmavě fialovočervená barva, výrazná ovocná vůně, jemnost a intenzita je pro Merlot typická. Teplota vhodná k podávání je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s grilovanou zvěřinou, bifteky a steaky. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Reserva, 0,75l

Hrozny odrůdy Cabernet Sauvignon byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Toto červené víno se doporučuje kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Gran Reserva, 0,75l

Víno pochází z nejlepší chilské vinařské oblasti údolí Maipo Valley. Nakvášení probíhalo v nerezových nádobách. Po vylisování víno leželo jeden a půl roku v barikových sudech z francouzského dubu, čímž získalo vyhraněnou delikátnost, čokoládově-vanilkovou vůni a borůvkovo-ostružinovou chuť. Je vhodné pro delší ležení. Doporučená teplota podávání je 16 – 18C. Víno vhodně doplňuje pokrmy připravené grilováním, pečením a dušením hovězího a vepřového masa, divočáka a jater. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Gran Reserva, 0,75l

Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20C. Víno je vhodné ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let....

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon - Merlot, Varietal, 0,75l

Toto červené víno bylo vyrobeno z hroznů odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot. Ke kvašení a skladování byly použity nádoby z nerezové oceli. Barva vína je fialově červená s modrými tóny. Vůně je výrazně ovocná.

Tarapaca Cabernet Sauvignon Gran Reserva - Black Label

Odrůdové révové víno suché červené. Víno vyrobené z výběrových hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské polohy Maipo Valley. Zrálo 24 měsíců v nových barikových sudech z francouzského dubu a následně v láhvích. Dlouhý styk s francouzským dubem dodal vínu na komplexnosti chuti a zvýraznil jeho jedinečný unikátní buket. Dalším ležením v láhvi se bude harmoničnost vína zvyšovat. Doporučená teplota servírování je 18 – 20ºC. Vzhledem k plnosti a mohutnosti tohoto vína je možná kombinace s mírně propečeným steakem, grilovanými jehněčími žebírky, studené vepřové pečeni.

Tarapaca Syrah Reserva Privada

Složení vína je 76 % Syrah, 21 % Cabernet Sauvignon, 3 % Merlot. Hrozny Syrahu jsou ze dvou různých klonů a pozdního sběru. Cabernet Sauvignon doplňuje strukturu taninů a Merlot dodává velmi pěknou vůni. Každá odrůda byla zpracována odděleně a Syrah a Cabernet byly stařeny v nových sudech z francouzského dubu. Merlot ležel v podruhé použitém francouzském dubovém sudu. Barva vína je intenzivně rubínově červená. Aroma připomíná kouř, čokoládu, černé olivy, lanýže, tabákové a kožené tóny, modré a černé borůvky, pražené mandle. Chuť je plná, vybalancovaná s typickými silně vyzrálými tříslovinami, dochuť je dlouhá. Doporučená teplota servírování je 18 – 20ºC. Toto víno je vhodné k pokrmům p...