Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Tarapaca reserva sauvignon blanc

Nalezeno:    43 produktů

Tarapaca RESERVA Sauvignon Blanc

Odrůdové révové víno suché bílé. Mošt byl po vylisování kvašen v barikových sudech z francouzského a amerického dubu v klimatizované místnosti při teplotě 16 – 18 stupňů Celsia. V barikových sudech mladé víno leželo následně dalších šest měsíců. Původní ovocná citrusovo-broskvová chuť a vůně tak byla doplněna o anýz a vanilku. Pikantní kyseliny dodávají vínu svěžest. Doporučená teplota podávání je 10 – 12ºC. Vhodná je kombinace se saláty, kuřecím a rybím masem. Skladovací kapacita je 2 – 3 roky.

Tarapaca GRAN RESERVA Sauvignon Blanc

Odrůdové révové víno suché bílé. Víno vyrobeno z vybraných hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské vinařské oblasti Maipo Valley. Kvašením moštu při nízkých teplotách v nerezových nádobách si uchovalo maximální množství aromatických přírodních látek. Následné ležení vína v barikových sudech z amerického dubu po dobu 12 – 15 měsíců obohatilo původní ovocnou citrusovo-broskvovou chuť o příchutě mandlí a vanilky. Optimální teplota konzumace je 12 – 14ºC. Doporučuje se k výrazným jídlům z kuřecího masa a k bílým rybám. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Sauvignon blanc, reserva, 0,75l

Mošt z hroznů odrůdy Sauvignon Blanc byl po vylisování kvašen v barikových sudech z francouzského a amerického dubu v klimatizované místnosti při teplotě 16 – 18 stupňů Celsia. V barikových sudech mladé bílé víno leželo následně dalších šest měsíců. Původní ovocná citrusovo-broskvová chuť a vůně tak byla doplněna o anýz a vanilku. Pikantní kyseliny dodávají vínu svěžest. Doporučená teplota podávání je 10 – 12ºC. Vhodná je kombinace se saláty, kuřecím a rybím masem. Skladovací kapacita je 2 – 3 roky.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Sauvignon blanc, reserva, 0,75l

Mošt z hroznů odrůdy Sauvignon Blanc byl po vylisování kvašen v barikových sudech z francouzského a amerického dubu v klimatizované místnosti při teplotě 16 – 18 stupňů Celsia. V barikových sudech mladé bílé víno leželo následně dalších šest měsíců. Původní ovocná citrusovo-broskvová chuť a vůně tak byla doplněna o anýz a vanilku. Pikantní kyseliny dodávají vínu svěžest. Doporučená teplota podávání je 10 – 12ºC. Vhodná je kombinace se saláty, kuřecím a rybím masem. Skladovací kapacita je 2 – 3 roky.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Sauvignon blanc, Gran Reserva, 0,75l

Víno vyrobeno z vybraných hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské vinařské oblasti Maipo Valley. Kvašením moštu při nízkých teplotách v nerezových nádobách si uchovalo maximální množství aromatických přírodních látek. Následné ležení vína v barikových sudech z amerického dubu po dobu 12 – 15 měsíců obohatilo původní ovocnou citrusovo-broskvovou chuť o příchutě mandlí a vanilky. Optimální teplota konzumace je 12 – 14C. Doporučuje se k výrazným jídlům z kuřecího masa a k bílým rybám. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Sauvignon blanc, Gran Reserva, 0,75l

Víno vyrobeno z vybraných hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské vinařské oblasti Maipo Valley. Kvašením moštu při nízkých teplotách v nerezových nádobách si uchovalo maximální množství aromatických přírodních látek. Následné ležení vína v barikových sudech z amerického dubu po dobu 12 – 15 měsíců obohatilo původní ovocnou citrusovo-broskvovou chuť o příchutě mandlí a vanilky. Optimální teplota konzumace je 12 – 14C. Doporučuje se k výrazným jídlům z kuřecího masa a k bílým rybám. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 5 let.

Tarapaca Sauvignon Blanc

Odrůdové révové víno suché bílé. Tento Sauvignon pochází z údolí Maipo. Teplota kvašení v nerezových nádobách byla nízká, regulovaná. Víno se vyznačuje svěžestí, citrusovou a broskvovou vůní a květinovou kořenitou chutí, což je pro tuto odrůdu charakteristické. Doporučená teplota servírování je 12 – 14ºC. Víno je vhodné k mořským rybám,kuřecímu masu a lehkým sýrům. Konzumovat se doporučuje toto víno mladé.

Tarapaca RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Hrozny byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Doporučuje se kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Tarapacá Sauvignon Blanc 750ml

<p><strong>ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY</strong><br>víno z Chile</p><p><strong>SLOŽENÍ</strong><br>víno z hroznů révy vinné</p><p><strong>ALERGENY</strong><br>Oxid siřičitý a siřičitany</p><p><strong>VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE</strong><br>neuvádí se</p><p><strong>HMOTNOST/OBJEM</strong><br>0,75 l</p><p><strong>PŮVOD</strong><br>Chile</p><p><strong>VÝROBCE</strong><br>VINICOLA, s.r.o. Lanžhotská 3472/27 690 02 Břeclav</p><p><strong>SKUTEČNÝ OBSAH ALKOHOLU</strong><br>11-14...

Tarapaca GRAN RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20ºC. Víno je vhodné ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Tarapacá Sauvignon Gran Reserva 750ml

<p><strong>ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY</strong><br>víno z Chile</p><p><strong>SLOŽENÍ</strong><br>víno z hroznů révy vinné</p><p><strong>ALERGENY</strong><br>Oxid siřičitý a siřičitany</p><p><strong>HMOTNOST/OBJEM</strong><br>0,75 l</p><p><strong>PŮVOD</strong><br>Chile</p><p><strong>VÝROBCE</strong><br>VINICOLA, s.r.o. Lanžhotská 3472/27 690 02 Břeclav</p><p><strong>SKUTEČNÝ OBSAH ALKOHOLU</strong><br>11-14% obj.</p><p><strong>OBLAST</strong><br>Centrální údolí<...

Tarapaca La Isla Sauvignon Blanc

Odrůdové révové víno jakostní suché bílé. Půda polohy, kde jsou pěstovány hrozny pro toto víno je chudá a dobře propustná, což vytváří pro révu během růstu extrémní podmínky, které evokují v konečné fázi v exponenciálně koncentrované víno se zřetelným ovocným aromatem ananasu, grapefruitu a másla. Citrusová a karamelová vyváženost spolu se svěžestí dominují chuti. Doporučená teplota podávání je 10 – 12ºC. Víno je vhodné kombinovat s pokrmy z drůbežího masa, mořských ryb a živočichů. Skladovací potenciál vína je 3 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Reserva, 0,75l

Hrozny odrůdy Cabernet Sauvignon byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Toto červené víno se doporučuje kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Reserva, 0,75l

Hrozny odrůdy Cabernet Sauvignon byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Toto červené víno se doporučuje kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Tarapaca Late Harvest Sauvignon Blanc Gewürztraminer

Sladké víno. Late Harvest v překladu „pozdní sběr“ Sauvignon Blanc/Gewürztraminer představuje nejvyšší kvalitativní stupeň při výrobě vín v Chile. Hrozny jsou sklízeny dva až tři měsíce po ukončení běžného vinobraní. Spolu s koncentrováním přírodního cukru v bobulích se zvyšuje i obsah aromatických a chuťových látek. Víno vyrobené z těchto přezrálých hroznů se vyznačuje jantarově žlutou barvou. Vůně připomíná lesní med, luční květiny, vyzrálý banán a ananas. Chuť je vzácně vybalancovaná nasládlá s příjemnou kyselinkou, jemně kořenitá. Doporučená teplota konzumace je 10 – 12°C. Víno je vhodné k dezertům, dortům a čerstvým jahodám a malinám. Ležením po dobu 2 – 3 let získá lahvovou nazrálost ...