Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Tarapaca sauvignon blanc reserva 0 75l

Nalezeno:    22 produktů

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Sauvignon blanc, reserva, 0,75l

Mošt z hroznů odrůdy Sauvignon Blanc byl po vylisování kvašen v barikových sudech z francouzského a amerického dubu v klimatizované místnosti při teplotě 16 – 18 stupňů Celsia. V barikových sudech mladé bílé víno leželo následně dalších šest měsíců. Původní ovocná citrusovo-broskvová chuť a vůně tak byla doplněna o anýz a vanilku. Pikantní kyseliny dodávají vínu svěžest. Doporučená teplota podávání je 10 – 12ºC. Vhodná je kombinace se saláty, kuřecím a rybím masem. Skladovací kapacita je 2 – 3 roky.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Sauvignon blanc, reserva, 0,75l

Mošt z hroznů odrůdy Sauvignon Blanc byl po vylisování kvašen v barikových sudech z francouzského a amerického dubu v klimatizované místnosti při teplotě 16 – 18 stupňů Celsia. V barikových sudech mladé bílé víno leželo následně dalších šest měsíců. Původní ovocná citrusovo-broskvová chuť a vůně tak byla doplněna o anýz a vanilku. Pikantní kyseliny dodávají vínu svěžest. Doporučená teplota podávání je 10 – 12ºC. Vhodná je kombinace se saláty, kuřecím a rybím masem. Skladovací kapacita je 2 – 3 roky.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Sauvignon blanc, Gran Reserva, 0,75l

Víno vyrobeno z vybraných hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské vinařské oblasti Maipo Valley. Kvašením moštu při nízkých teplotách v nerezových nádobách si uchovalo maximální množství aromatických přírodních látek. Následné ležení vína v barikových sudech z amerického dubu po dobu 12 – 15 měsíců obohatilo původní ovocnou citrusovo-broskvovou chuť o příchutě mandlí a vanilky. Optimální teplota konzumace je 12 – 14C. Doporučuje se k výrazným jídlům z kuřecího masa a k bílým rybám. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Sauvignon blanc, Gran Reserva, 0,75l

Víno vyrobeno z vybraných hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské vinařské oblasti Maipo Valley. Kvašením moštu při nízkých teplotách v nerezových nádobách si uchovalo maximální množství aromatických přírodních látek. Následné ležení vína v barikových sudech z amerického dubu po dobu 12 – 15 měsíců obohatilo původní ovocnou citrusovo-broskvovou chuť o příchutě mandlí a vanilky. Optimální teplota konzumace je 12 – 14C. Doporučuje se k výrazným jídlům z kuřecího masa a k bílým rybám. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Reserva, 0,75l

Hrozny odrůdy Cabernet Sauvignon byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Toto červené víno se doporučuje kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Reserva, 0,75l

Hrozny odrůdy Cabernet Sauvignon byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Toto červené víno se doporučuje kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon-Merlot, Reserva, 0,75l

Pomleté hrozny odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečeními červenými masy, dušenou zvěřinou, jehněčími žebírky. Skladovací potenciál vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon-Merlot, Reserva, 0,75l

Pomleté hrozny odrůd Cabernet Sauvignon a Merlot byly nakvášeny v nerezových nádobách. Po vylisování víno zrálo 7 měsíců v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, kde získalo unikátní plnost a mandlově-vanilkovou příchuť. Před nalahvováním určil sklepmistr optimální poměr pro smíchání obou odrůd tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečeními červenými masy, dušenou zvěřinou, jehněčími žebírky. Skladovací potenciál vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Sauvignon Blanc Alcohol Free, Tarapacá, 0,75l

Víno z hroznů odrůdy Sauvignon blanc má světle žlutou barvu se zelenými odlesky. Ve vůni jsou cítit citrusové tóny spolu s aroma ananasu a broskví. Chuť: jemná, středně plná, ovocná, svěží, vybalancovaný pikantní konec Doporučujeme podávat k rybám a mořským plodům, drůbežímu masu, těstovinám, zeleninovým salátům Původní Sauvignon Blanc měl obsah alkoholu 12,4 %, který byl v rotační vakuové odparce snížen na hladinu 0,2 – 0,5 %. Víno bylo pak čiřeno bentonitem, poté ředěno koncentrovaným moštem a dále stabilizováno. Před lahvováním byla použita tangenciální filtrace. Víno je vhodné pro všechny, kdo nechtějí nebo nemohou pít alkohol a zároveň si rá...