Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Trouba aeg

Nalezeno:    211 produktů

Vestavná trouba AEG BPK842320M

Vestavná trouba AEG Mastery Sensecook BPK842320M o objemu 71 L.

Vestavná trouba AEG KSK792220M

Vestavná parní trouba AEG Mastery Steampro KSK792220M o objemu 43 l.

Vestavná trouba AEG BSK792320M

Vestavná parní trouba AEG Mastery SteamPro BSK792320M o objemu 70 l. Trouba SteamPro disponuje třemi režimy vaření a pečení – první využívá horký vzduch, druhý páru a třetí jejich kombinaci. V kombinovaném režimu trouba automaticky a přesně vypočítá optimální poměr ohřevu a páry.

Vestavná trouba AEG BPB351120M

Vestavná trouba AEG Mastery SteamBake BPB351120M. Trouba SteamBake je vybavena tlačítkem, kterým zahájíte pečení s přidáním páry. Díky páře je těsto na povrchu vlhké, čímž se vytvoří zlatavá a křupavá kůrka, zatímco střed zůstane měkký a vláčný.

Vestavná trouba AEG BEB351110M

Vestavná trouba AEG Mastery Steambake BEB351110M o objemu 71 l. Trouba Steambake je vybavena tlačítkem, kterým zahájíte pečení s přidáním páry. Díky páře je těsto na povrchu vlhké, čímž se vytvoří zlatavá a křupavá kůrka, zatímco střed zůstane měkký a vláčný.

Vestavná trouba AEG BSK882320M

Vestavná parní trouba AEG Mastery SteamBoost BSK882320M. S troubou SteamBoost vybavenou parními režimy objevíte u vašich pokrmů ještě více chutí. Funguje stejně jako tradiční trouba, ale k obvyklým režimům navíc přidává páru, díky které bude příprava vašich jídel snazší a výsledek chutnější.

Vestavná trouba AEG KMK721000M

Vestavná kompaktní trouba AEG KMK721000M o objemu 46 L. V kompaktní mikrovlnné troubě můžete vařit, grilovat, ohřívat i rozmrazovat. Její výkon je srovnatelný s výrazně většími modely. S pomocí jediného spotřebiče tak můžete vařit cokoli vás napadne.

Vestavná trouba AEG BPE742320B

Vestavná trouba AEG BPE742320B v černé barvě, o objemu 71 l a energetické třídě A+. Jediné stisknutí spustí funkci pyrolytického čištění. Nečistoty, tuk a zbytky jídla v troubě se přemění na jemný popel, který snadno odstraníte navlhčeným hadříkem.Technologie tlumeného zavírání zajišťuje, že se dvířka trouby vždy lehce a tiše zavřou. Trouba tak kombinuje atraktivní vzhled s praktickými funkcemi a skvělým výkonem.Při používání přednastavených programů oceníte velký LCD displej, který bude spolehlivým průvodcem ke skvělým gurmánským zážitkům. Díky automatickému nastavení teploty a času u řady pokrmů získáte plnou kontrolu nad výsledkem....

Vestavná trouba AEG BSE792320B

Vestavná AEG Mastery SteamPro BSE792320B, o objemu 70 l a integrovanou parní funkcí. Trouba SteamPro disponuje třemi režimy vaření a pečení – první využívá horký vzduch, druhý páru a třetí jejich kombinaci. V kombinovaném režimu trouba automaticky a přesně vypočítá optimální poměr ohřevu a páry.

Vestavná trouba AEG BSE792320M

Trouba SteamPro disponuje třemi režimy vaření a pečení – první využívá horký vzduch, druhý páru a třetí jejich kombinaci. V kombinovaném režimu trouba automaticky a přesně vypočítá optimální poměr ohřevu a páry.

Vestavná trouba AEG BPK742320M

Vestavná trouba Electrolux EOA 5551 AAK černá o objemu 71 l. Díky teplotní sondě můžete dát troubě pokyn k míře propečení pokrmu. Vybírejte – stejně jako v restauraci – ze tří stupňů propečení: rare, medium a well done. O zbytek se postará multifunkční parní trouba.

Vestavná trouba AEG KMR721000B

Pokrmy jsou hotové o polovinu rychleji než v tradiční troubě. Kompaktní trouba CombiQuick propojuje přednosti klasického a mikrovlnného ohřevu. Rychlejší cesta ke skvělým chutím.

Vestavná trouba AEG KMK821000M

Naše mikrovlnná trouba s funkcí grilu dokáže upéct dokřupava pouhým stisknutím tlačítka. Rychlost a výkon mikrovlnné trouby umožňuje dosáhnout stejné textury a chuti jako při pomalém pečení.

Vestavná trouba AEG BEB351110B

Trouba SteamBake je vybavena tlačítkem, kterým zahájíte pečení s přidáním páry. Díky páře je těsto na povrchu vlhké, čímž se vytvoří zlatavá a křupavá kůrka, zatímco střed zůstane měkký a vláčný.

Vestavná trouba AEG BCK455350M

Trouba SteamBake je vybavena tlačítkem, kterým zahájíte pečení s přidáním páry. Díky páře je těsto na povrchu vlhké, čímž se vytvoří zlatavá a křupavá kůrka, zatímco střed zůstane měkký a vláčný.

-->