Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Vina tarapaca

Nalezeno:    89 produktů

Podobné fráze:

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Syrah, Varietal, 0,75l

Červené víno Syrah Varietal je vyrobeno výhradně z hroznů odrůdy Syrah. Barva je rubínově červená, vůně borůvkově-ostružinová. Chuť je výrazná, tříslovitá, s ovocným koncem.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Rosé, Varietal, 0,75l

Toto růžové víno se prezentuje výraznou třešňově červenou barvou, vůní jahod a citrusových plodů s herbálním koncem. Chuť je velmi dobře vybalancovaná, velmi svěží s příjemnou dochutí. 

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Carmenére, Varietal, 0,75l

Červené víno vyrobené 100% z hroznů odrůdy Carmenere vypěstovaných v nejprestižnější chilské vinařské oblasti Maipo. Vyznačuje se intenzivní červenou barvou s fialovými tóny. Vůně je podobná vůni černých třešní a višní v kombinaci s vůní lučních květin.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Varietal, 0,75l

Červené víno Merlot Varietal bylo vyrobeno z vyzrálých hroznů, které byly nakvášeny v uzavřených nerezových tancích, čímž bylo docíleno jiskrně červenofialové barvy. Víno se vyznačuje vůní po sušených švestkách, hutná chuť připomíná směs anýzu, kávy a čokolády.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Chardonnay, Varietal, 0,75l

Toto bílé víno je 100 % vyrobené z hroznů odrůdy Chardonnay. Kvašení proběhlo v nerezových nádobách při nízkých, regulovaných teplotách, při plném zachování odrůdového charakteru.Nabízí mladost, ovocně citrusové aroma a chuť s dominantou medu, která je dlouhá, intenzivní. Vhodná teplota servírování je 14 – 16ºC.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Syrah, Reserva, 0,75l

Víno Syrah bylo vyrobeno výhradně z hroznů této odrůdy. Mladé červené víno leželo po dobu sedmi měsíců v barikových sudech z francouzského dubu. Barva vína je intenzivně rubínově červená. Aroma připomíná kouř, čokoládu, modré a černé borůvky. Chuť je kulatá, jemně tříslovitá, teplá. Víno je vhodné k delšímu ležení. Doporučená teplota konzumace je 18 – 20ºC. Syrah je vhodné kombinovat s pikantními úpravami červených mas, husími a kuřecími játry, kančím a jelením masem. Skladovací potenciál tohoto vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Carmenére, Reserva, 0,75l

Carmenere je původní bordeauxská odrůda, která je v posledních letech vysazována v Chile. Intenzivní červenou barvu, pro tuto odrůdu typickou, doplňuje vůně květin, červených malin a třešní. Chuť je plná, vybalancovaná s příchutí kávových zrn a čokolády pocházející z barikových sudů z francouzského dubu, ve kterých mladé víno sedm měsíců leželo. Teplota vhodná ke konzumaci je 16 – 18ºC. Doporučuje se toto červené víno kombinovat s jemnými úpravami červených mas, pečenou kachnou, telecími játry. Skladovací potenciál tohoto vína je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Late Harvest, 0,5l

Late Harvest, v překladu „pozdní sběr“, představuje nejvyšší kvalitativní stupeň při výrobě vín v Chile. Hrozny jsou sklízeny dva až tři měsíce po ukončení běžného vinobraní. Spolu s koncentrováním přírodního cukru v bobulích se zvyšuje i obsah aromatických a chuťových látek. Bílé víno vyrobené z těchto přezrálých hroznů se vyznačuje jantarově žlutou barvou. Chuť je vzácně vybalancovaná nasládlá s příjemnou kyselinkou, jemně kořenitá. Doporučená teplota konzumace je 6 – 8°C. Víno je vhodné k dezertům.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Chardonnay, Reserva, 0,75l

Toto bílé víno bylo kvašeno v barikových sudech z francouzského a amerického dubu, ve kterých leželo dalších 5 měsíců. Chardonnay bylo nalahvováno mladé, se světle žlutou barvou a intenzivní vůní. Ležením v láhvi získalo nazrálost, harmoničnost a chlebovinu. Doporučená teplota konzumace je 10 – 12 ºC. Víno je vhodné k pikantním jídlům z bílých mořských ryb a drůbeže, salátům z mořských plodů. Skladovací potenciál je 3 – 5 let od sklizně.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Merlot, Reserva, 0,75l

Toto červené víno získalo nakvášením v nerezových nádobách plnost aroma. Ležením v malých sudech z francouzského a amerického dubu nabylo plnosti a delikátnosti. Tmavě fialovočervená barva, výrazná ovocná vůně, jemnost a intenzita je pro Merlot typická. Teplota vhodná k podávání je 16 – 18ºC. Doporučuje se kombinovat s grilovanou zvěřinou, bifteky a steaky. Skladovací potenciál je 4 – 5 let.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Riesling, Reserva, 0,75l

Barva: zlato zelená Vůně: ovocná připomínající meruňky s náznaky červeného grapefruitu, doplněná květinovými tóny. Chuť: kouřová s minerálními tóny s dlouhotrvající svěžestí

Viňa Tarapacá Tarapacá Merlot Reserva 14 % 0,75 l

Toto víno se vyznačuje jasnou rubínově červenou barvou a vůní černého ovoce, jako jsou například ostružiny a švestky spolu s jemným dotekem máty a sladkého koření, které připomíná vanilku a karamel. Zralé a zakulacené třísloviny ústí v příjemně dlouhý a chutný konec. Doporučuje se kombinovat s grilovanou zvěřinou, bifteky a steaky.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá, Cabernet sauvignon, Varietal, 0,75l

Kvašení a macerace tohoto červeného vína proběhla v nerezových nádobách při teplotě 28 stupňů Celsia. Pro zachování vůně bylo víno nalahvováno mladé. Ovocná a kořenitá vůně a chuť je charakteristická pro tento vysoce barevný Cabernet Sauvignon.

Vinařství Viňa Tarapacá Tarapacá Santa Cecilia, Merlot, 0,75l

Vůně bobulového ovoce s tóny bylin je výrazná. Směs připomínající směs borůvek a ostružin je velmi plná se všemi znaky jemně strukturovaného vína. Doporučená teplota podávání je 18 – 20°C. Víno je vhodné ke zvěřinovým paštikám, restované zvěřině, k pikantní úpravám skopového masa, klokanímu a pštrosímu masu, hovězím a vepřovým steakům. Skladovací potenciál vína je 4 – 6 let.

Podobné fráze: