Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Vsechno je jedle

Nalezeno:    26 produktů

Podobné fráze:

Všechno je dobré - Hana Synková

Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia…<br> To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na KAŽDÉ potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět CO a K ČEMU.<br> K tomu poslouží i tato knížka, která přichází po publikacích: KOŘENÍ PROTI CHOŘENÍ, VŠECHNO JE JEDlé a NEBUĎME KYSELÍ, BUĎME ZDRAVÍ.<br><br>

Všechno je dobré - Hana Synková

Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia… To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na každé potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět co k čemu. K tomu poslouží i tato knížka, která přichází po publikacích Koření proti choření, Všechno je JEDlé, a Nebuďme kyselí, buďme zdraví. Všechno je dobré - Hana Synková od authora Hana Synková a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Jedlé město - Vyjděte do ulic - kolektiv autorů

Jsou města pouze betonovou pouští zahlcenou výfukovými plyny a se psími výkaly na každém rohu? Ani náhodou! Stranou od nákupních center a hlavních tříd je možné v každém městě objevit překvapivě zdravé poklady rostlinné říše. Stačí jen najít odvahu a začít hledat. V této knize vám představíme volně rostoucí jedlé rostliny, na které lze narazit nejen v přírodě, ale i na zastavěných plochách. Naleznete zde také nejrůznější důležité tipy, kdy bylinky sbírat, kdy sklízet plody a jak to všechno zpracovávat. Vydejte se objevovat jedlou přírodu ve svém okolí! Lokální a sezonní plodiny: Zatímco avokáda, godži či kešú oříšky k nám putují přes půl zeměkoule, chutné ovoce a rostliny s mnoha výživnými ...

Jedlé město - Vyjděte do ulic! - Tým smarticular.net

Jsou města pouze betonovou pouští zahlcenou výfukovými plyny a se psími výkaly na každém rohu? Ani náhodou! Stranou od nákupních center a hlavních tříd je možné v každém městě objevit překvapivě zdravé poklady rostlinné říše. Stačí jen najít odvahu a začít hledat. V této knize vám představíme volně rostoucí jedlé rostliny, na které lze narazit nejen v přírodě, ale i na zastavěných plochách. Naleznete zde také nejrůznější důležité tipy, kdy bylinky sbírat, kdy sklízet plody a jak to všechno zpracovávat. Vydejte se objevovat jedlou přírodu ve svém okolí! Lokální a sezonní plodiny: Zatí Jedlé město - Vyjděte do ulic! - Tým smarticular.net od authora Tým smarticular.net a nakladatelství za skv...

Jedlé město: Vyjděte do ulic! - Autor Neuveden [kniha]

Jsou města pouze betonovou pouští zahlcenou výfukovými plyny a se psími výkaly na každém rohu? Ani náhodou! Stranou od nákupních center a hlavních tříd je možné v každém městě objevit překvapivě zdravé poklady rostlinné říše. Stačí jen najít odvahu a začít hledat. V této knize vám představíme volně rostoucí jedlé rostliny, na které lze narazit nejen v přírodě, ale i na zastavěných plochách. Naleznete zde také nejrůznější důležité tipy, kdy bylinky sbírat, kdy sklízet plody a jak to všechno zpracovávat. Vydejte se objevovat jedlou přírodu ve svém okolí! Lokální a sezonní plodiny: Zatímco avokáda, godži či kešú oříšky k nám putují přes půl zeměkoule, chutné ovoce a rostliny s mnoha v...

Nakladatelství KAZDA Smarticular: Jedlé město - Vyjděte do ulic!

Jedlé město. Vyjděte do ulic! Jsou města pouze betonovou pouští zahlcenou výfukovými plyny a se psími výkaly na každém rohu? Ani náhodou! Stranou od nákupních center a hlavních tříd je možné v každém městě objevit překvapivě zdravé poklady rostlinné říše. Stačí jen najít odvahu a začít hledat. V této knize vám představíme volně rostoucí jedlé rostliny, na které lze narazit nejen v přírodě, ale i na zastavěných plochách. Naleznete zde také nejrůznější důležité tipy, kdy bylinky sbírat, kdy sklízet plody a jak to všechno zpracovávat. Vydejte se objevovat jedlou přírodu ve svém okolí...

Nakladatelství Kazda Jedlé město - Vyjděte do ulic! - Smarticular

Jedlé město - Vyjděte do ulic! - Smarticular Jsou města pouze betonovou pouští zahlcenou výfukovými plyny a se psími výkaly na každém rohu? Ani ...

Jedlé město - Vyjděte do ulic! 36 zdraví prospěšných rostlin hned za humny a přes 100 receptů, díky - Tým smarticular.net

Jsou města pouze betonovou pouští zahlcenou výfukovými plyny a se psími výkaly na každém rohu? Ani náhodou! Stranou od nákupních center a hlavních tříd je možné v každém městě objevit překvapivě zdravé poklady rostlinné říše. Stačí jen najít odvahu a začít hledat. V této knize vám představíme volně rostoucí jedlé rostliny, na které lze narazit nejen v přírodě, ale i na zastavěných plochách. Naleznete zde také nejrůznější důležité tipy, kdy bylinky sbírat, kdy sklízet plody a jak to všechno zpracovávat. Vydejte se objevovat jedlou přírodu ve svém okolí! • Lokální a sezonní plodiny: Zatímco avokáda, godži či kešú oříšky k nám putují přes půl zeměkoule, chutné ovoce a rostliny s mnoha výživným...

Jedlé město - Vyjděte do ulic! 36 zdraví prospěšných rostlin hned za humny a přes 100 receptů, díky nimž ušetříte a které vám udělají radost - Tým smarticular.net

Jsou města pouze betonovou pouští zahlcenou výfukovými plyny a se psími výkaly na každém rohu? Ani náhodou! Stranou od nákupních center a hlavních tříd je možné v každém městě objevit překvapivě zdravé poklady rostlinné říše. Stačí jen najít odvahu a začít hledat. V této knize vám představíme volně rostoucí jedlé rostliny, na které lze narazit nejen v přírodě, ale i na zastavěných plochách. Naleznete zde také nejrůznější důležité tipy, kdy bylinky sbírat, kdy sklízet plody a jak to všechno zpracovávat. Vydejte se objevovat jedlou přírodu ve svém okolí! • Lokální a sezonní plodiny: Zatímco avokáda, godži či kešú oříšky k nám putují přes půl zeměkoule, chutné ovoce a rostliny s mnoha výživným...

Jedlé město - Vyjděte do ulic! 36 zdraví prospěšných rostlin hned za humny a přes 100 receptů, díky nimž ušetříte a které vám udělají radost - Tým smarticular.net

Jsou města pouze betonovou pouští zahlcenou výfukovými plyny a se psími výkaly na každém rohu? Ani náhodou! Stranou od nákupních center a hlavních tříd je možné v každém městě objevit překvapivě zdravé poklady rostlinné říše. Stačí jen najít odvahu a začít hledat. V této knize vám představíme volně rostoucí jedlé rostliny, na které lze narazit nejen v přírodě, ale i na zastavěných plochách. Naleznete zde také nejrůznější důležité tipy, kdy bylinky sbírat, kdy sklízet plody a jak to všechno zpracovávat. Vydejte se objevovat jedlou přírodu ve svém okolí! • Lokální a sezonní plodiny: Zatímco avokáda, godži či kešú oříšky k nám putují přes půl zeměkoule, chutné ovoce a rostliny s mnoha výživným...

BUKI Vulkán vědecká sada

Vědecká sada Vulkán je souborem dětských experimentů demonstrujících a vysvětlujících některé jevy sopečné aktivity planety Země.Sada je vhodná pro malé vědátory, kteří si chtějí všechno vyzkoušet nebo jako názorná učební pomůcka. Součástí sady jsou postupy 12ti praktických a zábavných pokusů, díky kterým děti vyzkouší například malou sopečnou erupci pomocí jedlé sody a octa nebo poznají rozdíl mezi několika horninami a vyvřelinami.Obsah balení:16 komponent pro realizaci vědeckých pokusů včetně modelu sopky, stříkačky, kádin...

Recepty se zeleninou beze zbytků: Jak při přípravě jídla využít celou rostlinu - Linda Ly [kniha]

Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadité návody, jak zpracovat celou zeleninu – od jednoduchého a chutného nakládání až po skvělá pesta. Tématy jednotlivých kapitol jsou: • rajčata a papriky • listová zelenina • hrášek a fazolky • cibule a stonky • kořeny a hlízy • melouny a tykve "Ať už rádi nakupujete na farmářských trzích, nebo se snažíte spotřebovat každý kousek zeleniny ze své zahrádky, díky této knize budete m...

Recepty se zeleninou beze zbytků - Ly Linda, Vázaná

Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadité návody, jak zpracovat celou zeleninu – od jednoduchého a chutného nakládání až po skvělá pesta. Tématy jednotlivých kapitol jsou: • rajčata a papriky • listová zelenina • hrášek a fazolky • cibule a stonky • kořeny a hlízy • melouny a tykve "Ať už rádi nakupujete na farmářských trzích, nebo se snažíte spotřebovat každý kousek zeleniny ze své zahrádky...

Recepty se zeleninou beze zbytků - Jak při přípravě jídla využít celou rostlinu - Linda Ly

Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? <br> Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadité návody, jak zpracovat celou zeleninu – od jednoduchého a chutného nakládání až po skvělá pesta.<br> Tématy jednotlivých kapitol jsou:<br> • rajčata a papriky<br> • listová zelenina<br> • hrášek a fazolky<br> • cibule a stonky<br> • kořeny a hlízy<br> • melouny a tykve<br><br> "Ať už rádi nakupujete na farmářských trzích, ...

Zavařování - kuchařka z edice Apetit (16) - Katka Švejdová

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept n Zavařování - kuchařka z edice Apetit (16) - Katka Švejdová od authora Katka Švejdová a nakladatelství ...