Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Zeleninove cirokoto bio 210 g probio

Nalezeno:    4 produkty

PROBIO Zeleninové špaldoto 210 g Bio

Špaldoto zeleninové - naše nejprodávanější klasika. Špaldu na špaldoto pěstujeme u nás na farmě a jde vždy o původní nepřešlechtěnou odrůdu s výbornými nutričními vlastnostmi. Je velmi dobře stravitelná a ve středověku s ní dokonce léčili. Jako základ špaldota jsme použili naše špaldové kernotto - jemně obroušené špaldové zrno - vlastně kroupy, přidali sušená rajčata a jinou zeleninu, koření a bylinky. Špaldoto je skvělým parťákem na doma, cesty i dovolené, hotové je během 30 minut a téměř bez práce. Je velmi chutné a díky celozrnnosti zasytí na dlouhou dobu. Rychlá a jednoduchá příprava: Do směsi přidáte jen vodu a lžíci oleje a necháte 30 minut pod pokličkou vařit.. Naše tipy na přípra...

Probio Špaldoto zeleninové BIO 210 g

Základ jídla tvoří špaldové kernotto - jemně obroušené špaldové zrno a sušená zelenina. Špalda je stará odrůda pšenice, která se vyznačuje lahodnou, lehce oříškovou chutí a výbornou stravitelností. Díky jednoduché přípravě se špaldoto báječně hodí pro chvíle, kdy nestíháte, a přesto chcete sobě i rodině dopřát kvalitní a zdravý pokrm. Všechny použité suroviny jsou v biokvalitě, špaldoto neobsahuje žádný přidaný cukr a díky absenci živočišných složek je vhodné i pro vegany. Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vž...

Špaldoto zeleninové 210 g BIO PROBIO

Zeleninové špaldoto v biokvalitě se skvěle hodí na cesty, dovolené, ale i na doma. Jeho příprava je velice rychlá a snadná.

PRO-BIO, obchodní společnost s r.o. ŠPALDOTO ZELENINOVÉ 210 G BIO PROBIO

Špaldoto zeleninové, harmonické v chuti i vůni. Špaldoto zeleninové dává skvělou příležitost jak si plně vychutnat pšenici špaldu. Špaldoto jsme nachystali ze špaldových krup tzv. kernotta, sušené zeleniny, bylinek a voňavého koření. Usnadněte si vaření, příprava vám nezabere více než 20 min a výsledek je výtečný. Bude vám chutnat samotné i doplněné třeba sýrem nebo čerstvým zeleninovým salátem.